Εκτυπώσιμη λίστα με τα στοιχεία των συμμαθητών του παιδιού σας

Εκτυπώσιμη λίστα με τα στοιχεία των συμμαθητών του παιδιού σας

Πώς θα σας φαινόταν μια λίστα που θα είχατε συγκεντρωμένα τα τηλέφωνα των συμμαθητών των παιδιών σας και τα γενέθλιά τους, ώστε να μην τα ξεχνάτε, και αν χρειαστείτε να διασταυρώσετε πληροφορίες για τα μαθήματά τους ή να τα καλέσετε για επίσκεψη ή στο πάρτυ, να ανατρέξετε σε αυτήν άμεσα;

Σας ετοιμάσαμε ένα ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΟ, το οποίο μπορείτε να εκτυπώσετε και να κολλήσετε είτε με μαγνητάκι στο ψυγείο, ή σε πίνακα με φελλό, ή σε κάποιο σημείο στο δωμάτιο των παιδιών σας!

Όπως σας έχω ξαναπεί, μετά από μια πρόσφατη βλάβη που έπαθα στο κινητό μου το οποίο ξαφνικά έκλεισε και δεν ξανάνοιξε – και δυστυχώς είχα τα πάντα αποθηκευμένα σ΄αυτό – σημειώνω τα πάντα σε λίστες και ημερολόγιο. Το ίδιο συμβουλεύω να κάνετε κι εσείς. Ο πατροπαράδοτος τρόπος είναι και ο μόνος εγγυημένος ώστε να μη χάσετε σημαντικές σημειώσεις σας.

Το εκτυπώσιμο προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους αναγνώστες του www.workingmoms.gr και ΔΕΝ επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίηση του περιεχομένου χωρίς τη γραπτή συγκατάθεσή μας.

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

Βρείτε εδώ όλα τα ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΑ ΜΑΣ:

Εκτυπώσιμη λίστα με το Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής
Οι κωδικοί μου (Δωρεάν Εκτυπώσιμο)
Εκτυπώσιμες ετικέτες ενθάρρυνσης για το κολατσιό του παιδιού στο σχολείο
Eκτυπώσιμη λίστα με τα σνακ του παιδιού για το σχολείο
Μια λίστα απαραίτητη για την οργάνωση του σχολείου, που πρέπει να έχει κάθε μαμά!
Η ατζέντα της πολυάσχολης μαμάς

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΑ