Ημέρες Δεινοσαύρων – Ήρθε πάλι η εποχή τους!

Ημέρες Δεινοσαύρων – Ήρθε πάλι η εποχή τους!

To Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, ζει σε ρυθμούς μπάσκετ και σας προσκαλεί να πάρετε μέρος σε μοναδικές δράσεις θεματικές με το αγαπημένο άθλημα μικρών και μεγάλων και να κερδίσετε πολλά μπασκετικά δώρα!

2ος Χρόνος Επιτυχίας!

Μετά την πολύ μεγάλη απήχηση που είχαν οι Δεινόσαυροι πέρυσι την άνοιξη,  το Kidom, τo μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα υποδέχεται και φέτος με χαρά τους πιο ζωντανούς Δεινόσαυρους που έχετε δει ποτέ!

Έως τέλη Μαΐου, αγαπημένα προϊστορικά πλάσματα ξυπνάνε και πάλι από τη λήθη, βγαίνουν από τη σπηλιά τους και ζωντανεύουν ανάμεσά μας! Ελάτε να τους γνωρίσετε από κοντά, να περπατήσετε δίπλα τους, να τους ακούσετε να βρυχώνται, να τους αγγίξετε και να φωτογραφηθείτε μαζί τους.

Κινούμενοι δεινόσαυροι φυσικού μεγέθους, με ήχους και βρυχηθμούς που μας γυρίζουν εκατομμύρια χρόνια πριν σε συνδυασμό με τη φυσική ομορφιά του πάρκου, τις θεματικές δράσεις και τη διακόσμηση, δίνουν την αίσθηση στον επισκέπτη ότι  βρίσκεται στην εποχή που ζούσαν αυτά τα εντυπωσιακά προϊστορικά ζώα.

Ο μοναδικός Τυραννόσαυρος Rex, ο Τρικεράτωψ, ο Σπινόσαυρος, ο Ράπτωρας και ο Αλλόσαυρος είναι ορισμένοι από τους δεινόσαυρους που θα δείτε να περιφέρονται ολοζώντανοι στο Kidom. Και η περιπέτεια δεν τελειώνει εδώ …

Πάρτε την πυξίδα σας και τα εργαλεία σας από το Αρχηγείο των Παλαιοντολόγων, βρείτε απολιθώματα και τα ξεχασμένα από το χρόνο αυγά δεινοσαύρων και πάρτε το δικό σας Πτυχίο Παλαιοντολόγου!

Ακόμα, ανακαλύψτε την υπέροχη DINO RISE συλλογή της PLAYMOBIL, παίξτε με τα υπέροχα παιχνίδια της και πάρτε μέρος στην κλήρωση για απίθανα PLAYMOBIL δώρα!

Η διασκέδαση στο παραμυθένιο Kidom ολοκληρώνεται με πολύ παιχνίδι στον ολοκαίνουριο παιχνιδότοπο PLAYLAND με τα τεράστια φουσκωτά, το μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πύργο Youpi Tower, τα βαρκάκια Bloom – Bloom, και σε πολλά ακόμα παιχνίδια!

Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών

Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!

Το αναλυτικό πρόγραμμα για τις εμφανίσεις των ηρώων θα το βρείτε στο www.allou.gr.
Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 16:30 – 23:00
Σαββατοκύριακο & Αργίες: 10:00 – 23:30

Διασκέδαση