Eκτυπώσιμη λίστα με τα σνακ του παιδιού για το σχολείο

Eκτυπώσιμη λίστα με τα σνακ του παιδιού για το σχολείο

Από το νηπιαγωγείο και μετά θα χρειάζεται να οργανώνετε την εβδομάδα σας με τα σνακ που θα παίρνει το παιδί σας στο σχολείο.

Η λογική αυτής της λίστας είναι ότι η μαμά και το παιδί από το Σαββατοκύριακο ετοιμάζουν τη λίστα με τις επιλογές για σνακ της κάθε εβδομάδας. Μετά το παιδί επιλέγει το σνακ που θα έχει κάθε μέρα, και βέβαια έχει τον νου του να το έχει έτοιμο από το προηγούμενο βράδυ. Η διαδικασία αυτή θα κάνει το παιδί χωρίς να το καταλάβει υπεύθυνο και δε θα “έχει το δικαίωμα” να παραπονεθεί με τη συνηθισμένη ατάκα των παιδιών “δε μ’ αρέσει αυτό που μου έβαλες να φάω στο σχολείο”, γιατί θα το έχει επιλέξει το ίδιο και άρα αυτό είναι, δεν αλλάζει…

Αυτή η λίστα, πιστέψτε με, θα σας γλυτώσει από πολλή γκρίνια και σπαζοκεφαλιά για το τι να βάλετε στο τσαντάκι του κάθε μέρα για το σχολείο.

Είναι ΔΩΡΕΑΝ εκτυπώσιμο και μπορείτε να το κατεβάσετε και να το εκτυπώσετε για να οργανωθείτε για τη νέα υπέροχη σχολική χρονιά που έρχεται!!

Πατήστε το κουμπί παρακάτω για να κατεβάσετε το εκτυπώσιμο!

 

Το εκτυπώσιμο προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους αναγνώστες του www.workingmoms.gr και ΔΕΝ επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίηση του περιεχομένου χωρίς τη γραπτή συγκατάθεσή μας.

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΑ Σχολείο