Πώς θα βρίσκετε εύκολα όλους τους κωδικούς σας;

Πώς θα βρίσκετε εύκολα όλους τους κωδικούς σας;

Αυτή η άκρως απαραίτητη εκτυπώσιμη λίστα στην οποία μπορούμε να γράφουμε όλους τους κωδικούς μας, προέκυψε μετά από μια μεγάλη ζημιά που έπαθα με το κινητό μου. Το κινητό για μένα είναι το γραφείο μου, ο υπολογιστής μου, είναι εργαλείο δουλειάς και ίσως από τα πιο χρήσιμα. Μια μέρα λοιπόν ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση, το κινητό έκλεισε και δεν ξανάνοιξε…… Όπως καταλαβαίνετε έπαθα ΣΟΚ, γιατί μέσα στο σημειωματάριο του κινητού είχα όλους τους κωδικούς μου τους οποίους έχασα και ακόμα – λόγω της απώλειάς τους – προσπαθώ να μπω σε μία σειρά. Κάποιους τους ανέκτησα, κάποιους άλλους όχι, ενώ ακόμα δε μπορώ να μπω σε κάποιες εφαρμογές.

Γι’ αυτό, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, εκτυπώστε το ΔΩΡΕΑΝ εκτυπώσιμό μας, καταγράψτε όλους τους κωδικούς σας και έχετε φυλαγμένη αυτή τη λίστα ώστε να ανατρέχετε ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να σημειώσετε κωδικούς των social media, e-mails, τραπεζών και applications που χρησιμοποιείτε συχνά.

Το εκτυπώσιμο προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους αναγνώστες του www.workingmoms.gr και ΔΕΝ επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίηση του περιεχομένου χωρίς τη γραπτή συγκατάθεσή μας.

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

Βρείτε εδώ όλα τα ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΑ ΜΑΣ:

Εκτυπώσιμες ετικέτες ενθάρρυνσης για το κολατσιό του παιδιού στο σχολείο
Eκτυπώσιμη λίστα με τα σνακ του παιδιού για το σχολείο
Μια λίστα απαραίτητη για την οργάνωση του σχολείου, που πρέπει να έχει κάθε μαμά!
Η ατζέντα της πολυάσχολης μαμάς

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΑ