Μια λίστα απαραίτητη για την οργάνωση του σχολείου, που πρέπει να έχει κάθε μαμά!

Μια λίστα απαραίτητη για την οργάνωση του σχολείου, που πρέπει να έχει κάθε μαμά!

Σε λίγες ημέρες ξεκινάνε τα σχολεία και οι γονείς, ειδικά οι μαμάδες που είμαστε πιο οργανωτικές και περνάνε τα περισσότερα από τα χέρια μας, είμαστε σε πυρετώδεις προετοιμασίες για να οργανωθούμε, να προμηθευτούμε την τσάντα, τα σχολικά και όλα τα παρελκόμενα που θα χρειαστεί το παιδί μας για το σχολείο. Ρούχα, παπούτσια, σχολικές και εξωσχολικές δραστηριότητες, φροντιστήρια, αθλήματα, ραντεβού με τους γιατρούς και όλοι οι ιατρικοί έλεγχοι που χρειάζεται να κάνει το παιδί μας πριν πάει σχολείο, και βέβαια προγραμματισμός του καθημερινού σνακ για το σχολείο.

Είναι ΔΩΡΕΑΝ εκτυπώσιμο και μπορείτε να το κατεβάσετε και να το εκτυπώσετε για να οργανωθείτε για τη νέα υπέροχη σχολική χρονιά που έρχεται!!

Το κλειδί για την επιτυχία των παιδιών μας και αυτή τη σχολική χρονιά είναι να είμαστε ενθουσιώδεις και να τους το μεταφέρουμε! Κάθε νέα αρχή είναι δύσκολη, αλλά αν την αντιμετωπίζουμε θετικά, όλα θα πάνε τέλεια!

 

Πατήστε το κουμπί παρακάτω για να το εκτυπώσετε!

 

Το εκτυπώσιμο προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους αναγνώστες του www.workingmoms.gr και ΔΕΝ επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίηση του περιεχομένου χωρίς τη γραπτή συγκατάθεσή μας.

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΑ Σχολείο