Ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός διασκέδασης για όλη την οικογένεια!

Ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός διασκέδασης για όλη την οικογένεια!

Το προηγούμενο Σάββατο περάσαμε ένα αξέχαστο απόγευμα στο Allou! Fun Park και στο Kidom. Με αφορμή τα εικοστά γενέθλια του Allou! Fun Park είχε διοργανωθεί ένα υπέροχο πάρτι με πολλή μουσική, χορό, διασκέδαση και εννοείται τα φανταστικά παιχνίδια του πιο αγαπημένου πάρκου διασκέδασης  όλων των εποχών.

To Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, έκλεισε τα 20 χρόνια λειτουργίας του, το γιόρτασε και εμείς δεν μπορούσαμε να λείψουμε!

Πριν 20 χρόνια άνοιξε τις πύλες του το Allou! Fun Park, Από τότε έχει υποδεχτεί εκατομμύρια επισκέπτες χαρίζοντας απλόχερα παιχνίδι και χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει, όσο κι αν άλλαξε ο τρόπος επικοινωνίας μας, το μήνυμα μας είναι πάντα το ίδιο: Τα Λέμε στο Allou!

20 Χρόνια τώρα δίνουμε ραντεβού με τη διασκέδαση στο Allou! Fun Park. Έχω περάσει αξέχαστες στιγμές με τους φίλους μου και ήθελα οπωσδήποτε να ζήσουν αυτή την εμπειρία τα παιδιά μου!

20 Χρόνια Παιχνίδι – 20 Χρόνια Διασκέδασης – 20 Χρόνια Ανεμελιάς.

 

Πρώτα κάναμε τη βόλτα μας στο Allou!, χορέψαμε στους ρυθμούς του Athens Dee Jay, γράψαμε την αφιέρωσή μας για τα γενέθλιά του πάρκου και προς στιγμήν ταξίδεψα νοερά στα 90′ και αναβίωσα μοναδικές αναμνήσεις!

Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε στο Allou! Fun Park, εκτός των άλλων, έχετε τη δυνατότητα να διοργανώσετε υπέροχα πάρτι, σχολικές ομαδικές-αποδράσεις, ακόμα και εταιρικές εκδηλώσεις, διασκεδάζοντας με την ψυχή σας.

Γιατί η διασκέδαση στο Allou! Fun Park δεν τελειώνει ποτέ! Εδώ απογειώνετε την αδρεναλίνη σας στα νέα παιχνίδια του Allou!, βουτάτε στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας στα VR attractions, ταξιδεύετε  στ’ αστέρια και δοκιμάζετε τις αντοχές σας στο The House of Fear: Iron Asylum.

Συνέχεια της βόλτας μας είχε το αγαπημένο KIDOM που λατρεύει ο Δημητράκης. Ξετρελάθηκε από τη χαρά  του, δεν ήξερε τι να πρωτοπαίξει.

Αμέτρητα παιχνίδια και η αδρεναλίνη στα ύψη: Carousel, Bongo, Mini Big AppleBloom Bloom, PlaylandConvoySplish SplashToto express, Boom Boom, Youpi Tower, Trambolini και Παιχνίδια Δεξιοτήτων.

Είχαμε και μια πολύ ευχάριστη έκπληξη! Ποιο παιδί δεν αγαπάει τα Playmobil, εδώ τα λατρεύουν ακόμα και πολλοί ενήλικες. Εδώ βρήκαμε και το φορτηγό της Playmoκύκλωσης!

Έως τις 26 Ιουλίου τα παιδιά που θα επισκεφτούν το Kidom θα μάθουν τους βασικούς κανόνες και τα οφέλη της ανακύκλωσης μέσα από το παιχνίδι παρέα με την Playmobil! Το Φορτηγό της Playmoκύκλωσης  βρίσκεται στο Playland του Kidom, τον υπέροχο, καταπράσινο χώρο του Kidom και υποδέχεται τα παιδιά κάθε ηλικίας σε αγαπημένες δράσεις για την ανακύκλωση για ένα καλύτερο πλανήτη!

Αγαπάμε τη φύση και μαθαίνουμε από μικροί να την προστατεύουμε.  Γιατί η αλλαγή θα ξεκινήσει από εμάς… Μαθαίνουμε για την ανακύκλωση παρέα με τον Σάκη Ανακυκλωσάκη και παίρνουμε μέρος σε μοναδικές δράσεις για το περιβάλλον!  Φέρνουμε λαμπτήρες, μπαταρίες και παλιές συσκευές που δεν χρειαζόμαστε και κερδίζουμε Playmobil αυτοκόλλητα και άλμπουμ ζωγραφικής.

Μικροί – μεγάλοι γεμίζουμε τους κάδους και παίρνουμε μέρος σε κλήρωση για παιχνίδια από την καινοτόμο σειρά παιχνιδιών PLAYMOBIL, που αποτελείται από 80% βιώσιμα υλικά κατά μέσο όρο, συνδυάζοντας ιδανικά την υψηλή ποιότητα με την αειοφόρο ανάπτυξη.

Και η διασκέδαση συνεχίζεται… παιχνίδια Playmobil και υπέροχες χρωμοσελίδες περιμένουν τους μικρούς μας φίλους να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές και να χαρούν ατελείωτο παιχνίδι στο Kidom!

Μαζί και ο Σάκης Ανακυκλωσάκης που περιμένει μικρούς και μεγάλους να τον γνωρίσουν από κοντά και να βγάλουν πολλές φωτογραφίες!

Το Kidom με υψηλό αίσθημα περιβαλλοντικής και κοινωνικής ευθύνης προσφέρει για ακόμα μια φορά μέσα από τις δράσεις του την μάθηση μέσα από το παιχνίδι σε ένα καινοτόμο πρόγραμμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης για παιδιά!

 

Πρόγραμμα Playmoκύκλωσης έως 26/7: Καθημερινές & Σαββατοκύριακα: 18:00 – 22:00
Ο Σάκης Ανακυκλωσάκης εμφανίζεται καθημερινές & Σαββατοκύριακα: 18:00-22:00

Η διασκέδαση στο παραμυθένιο Kidom ολοκληρώνεται με πολύ παιχνίδι στον παιχνιδότοπο PLAYLAND με τα τεράστια φουσκωτά, το μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πύργο Youpi Tower, τα βαρκάκια Bloom – Bloom, και σε πολλά ακόμα παιχνίδια!

Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών

Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα

 

Ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης σάς περιμένει και αυτό το καλοκαίρι να ζήσετε αξέχαστες στιγμές με τα παιδιά σας και αν δημιουργήσετε τις πιο όμορφες αναμνήσεις!

See you there!

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, συγγραφέας και δημιουργός του Working Moms.

Οι προτάσεις μας