Πώς θα σας φαινόταν το κούρεμα να μοιάζει παιχνίδι;

Πώς θα σας φαινόταν το κούρεμα να μοιάζει παιχνίδι;

Baby Scissors – Σμύρνης 61 – Αιγάλεω – τκ. 12242. Kλείστε τώρα το ραντεβού σας στο 210 5900869

Αν είσαι και εσύ μαμά που πας τα παιδιά σου με το ζόρι για κούρεμα ή δυσκολεύεσαι πολύ να κουρευτούν ή απλά θέλεις να τα πας για κούρεμα και να χαλαρώσεις, σου βρήκα τη λύση! Πριν λίγες μέρες ανακαλύψαμε ένα ονειρικό κομμωτήριο, ο παράδεισος χαλάρωσης της μαμάς, του μπαμπά και των παιδιών.

Το Baby Scissors είναι ένα κομμωτήριο βγαλμένο από παραμύθι, ένας όμορφος παιδότοπος.
Το πιο kids friendly κομμωτήριο στην Αθήνα που τα παιδιά σας θα λατρέψουν γιατί κουρεύονται πάνω σε αυτοκινητάκια και μηχανές, ενώ παράλληλα ακούνε παιδικά τραγουδάκια ή βλέπουν τα αγαπημένα τους παιδικά.

Ο Κωνσταντίνος και ο Δημήτρης μου ζήσανε μια μαγική εμπειρία που μακάρι να γνωρίζαμε χρόνια πριν όταν ήταν μικρά, δεν ήθελαν με τίποτα να κουρευτούν και κάθε φορά που επισκεπτόμασταν κομμωτήριο δεινοπαθούσαμε οικογενειακώς! Και ειδικά όταν είναι μωρούλια στεναχωριόμαστε τόσο πολύ όταν κλαίνε! Πλέον η επίσκεψη στο κομμωτήριο είναι πραγματικά μια απόλαυση λες και πηγαίνουν βόλτα στην παιδική χαρά ή στον παιδότοπο.

Γίνανε κούκλοι, πέρασαν φανταστικά, μόλις τελειώσαμε παίξανε στον παιδότοπο και πήραν και το δωράκι τους. Πραγματικά με πολλά τεχνάσματα και δυσκολία τα έπεισα να φύγουμε, με την υπόσχεση ότι θα το ξανά επισκεφτούμε σύντομα.

To πιο τέλειο απ’ όλα γιατί εξοικονομεί χρόνο από την οικογένεια, και όπως όλοι ξέρουμε ο χρόνος είναι πολύτιμος στις μέρες μας με τόσες υποχρεώσεις που έχουμε, είναι ότι μπορείτε να κουρευτείτε και να χτενιστείτε μαζί με τα παιδιά σας ή και όλη η οικογένεια ταυτόχρονα, χωρίς να χρειάζεται τα παιδιά να μείνουν σπίτι, απίστευτο;;;

Το κομμωτήριο Baby Scissors με κίνητρο την αγάπη τους για τα παιδιά και με σεβασμό στις ιδιαιτερότητές τους,
δημιούργησαν ένα φιλόξενο χώρο, όπου οι μικροί φίλοι μπορούν να συνδυάσουν την προσωπική περιποίηση με την διασκέδαση.

Στο Baby Scissors οι μεγάλοι θα “ταξιδέψουν” στο παρελθόν ενώ οι μικροί θα ανακαλύψουν ένα vintage μικρόκοσμο,άγνωστο γι’αυτούς έως σήμερα.

Τα παιδιά απολαμβάνουν το κούρεμα ή το χτένισμα μέσα σε ρετρό οχήματα,ενώ παράλληλα, μπορούν να παρακολουθούν αγαπημένες σειρές κινουμένων σχεδίων σε οθόνες που βρίσκονται τοποθετημένες μπροστά τους.

Και το παιχνίδι συνεχίζεται…στην ειδικά διαμορφωμένη γωνιά για ελεύθερο παιχνίδι και χαλάρωση!

Εμπιστευτείτε λοιπόν τα παιδιά σας στο Baby Scissors, όπου με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα υπηρετούν τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών!!

Τέτοια φανταστικά νέα πρέπει να μοιράζονται! Το κομμωτήριο Baby Scissors βρίσκεται στο Αιγάλεω – Σμύρνης 61 – τκ. 12242. Kλείστε τώρα το ραντεβού σας στο 210 590 0869 και χαρίστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία στα παιδιά και σ’ όλη την οικογένεια!

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

Οι προτάσεις μας