Δωρεάν εκτυπώσιμη Χριστουγεννιάτικη λίστα

Δωρεάν εκτυπώσιμη Χριστουγεννιάτικη λίστα

Πλησιάζουν αυτές οι μαγικές μέρες των Χριστουγέννων, που η ατμόσφαιρα είναι πασπαλισμένη με χρυσόσκονη και η διάθεσή μας, αλλά και των παιδιών μας, είναι στα ύψη. Σε λίγες μέρες κλείνουν τα σχολεία και θα έχουμε ακόμα περισσότερο χρόνο για βόλτες στη Χριστουγεννιάτικη στολισμένη πόλη μας.

Για να σας διευκολύνουμε, σας ετοιμάσαμε ένα ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΟ, μία Christmas List, αν είστε οργανωτικοί άνθρωποι και θέλετε να μην είστε επιρρεπείς, να μην αγοράσετε ό,τι βρείτε μπροστά σας στην αγορά και μετά από λίγο μείνετε άφραγκοι! Αυτή η λίστα είναι για σας, θα σας οργανώσει και θα σας διευκολύνει στα γιορτινά σας ψώνια για τα παιδιά, την οικογένειά σας, τους φίλους και συγγενείς σας.

Ακόμα θα μπορείτε να σημειώσετε υποχρεώσεις και δουλειές που θέλετε να διευθετήσετε εν όψει των εορτών και ό,τι δε θέλετε σε καμία περίπτωση να ξεχάσετε.

Το εκτυπώσιμο προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους αναγνώστες του www.workingmoms.gr και ΔΕΝ επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίηση του περιεχομένου χωρίς τη γραπτή συγκατάθεσή μας.

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

Βρείτε εδώ όλα τα ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΑ μας:

Εκτυπώσιμη λίστα με τα στοιχεία των συμμαθητών του παιδιού σας
Εκτυπώσιμη λίστα με το Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής
Οι κωδικοί μου (Δωρεάν Εκτυπώσιμο)
Εκτυπώσιμες ετικέτες ενθάρρυνσης για το κολατσιό του παιδιού στο σχολείο
Eκτυπώσιμη λίστα με τα σνακ του παιδιού για το σχολείο
Μια λίστα απαραίτητη για την οργάνωση του σχολείου, που πρέπει να έχει κάθε μαμά!
Η ατζέντα της πολυάσχολης μαμάς

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΑ