3ο Δωρεάν Συνέδριο για Γονείς: “Σπάμε τα Γονεϊκά Στερεότυπα”, από το Project Parenting

3ο Δωρεάν Συνέδριο για Γονείς: “Σπάμε τα Γονεϊκά Στερεότυπα”, από το Project Parenting

Έχεις βαρεθεί να νιώθεις ενοχές επειδή επιλέγεις κάτι διαφορετικό από αυτό που «έμαθες»;

Κουράστηκες να ακούς αντικρουόμενες απόψεις για το μεγάλωμα του παιδιού σου και να μην ξέρεις ποια να ακολουθήσεις;

Φοβάσαι να δοκιμάσεις νέες μεθόδους και προσεγγίσεις χωρίς την «παρουσία» ειδικού;

Σε περιμένουμε στο 3ο Πανελλαδικό Συνέδριο για Γονείς στις 27 & 28 Μαΐου που γίνεται εντελώς δωρεάν από το Project Parenting. Εξειδικευμένοι επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σε στηρίξουν με έγκυρη γνώση στο μεγάλωμα των παιδιών σου.

Έχουμε και τη μεγάλη χαρά σε αυτό το συνέδριο να μοιραστούν μαζί μας τις ιστορίες τους η Ζέτα Δούκα, η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση, η Αλεξάνδρα Ούστα, ο Θεόδωρος Παπακώστας (ο γνωστός σε όλους μας Archaeostoryteller), η Ελένη Κατσούλη (γνωστή ως Little hands BLW), η Γεωργία Παράσχου, η Έλενα Συλλιγνάκη (γνωστή ως No Baby News) και άλλοι υπέροχοι άνθρωποι που οραματίζονται έναν καλύτερο κόσμο.

Πώς ξέρεις ότι το Συνέδριο αυτό είναι για σένα; 

«Κι εμείς που μεγαλώσαμε έτσι, τι πάθαμε;»
«Τα παιδιά φέρνουν μόνο χαρά!»
«Ακόμα δεν έχασες τα κιλά της εγκυμοσύνης πώς θα σε θέλει ο άντρας σου»
«Άστο να κλάψει και κάποια στιγμή θα κουραστεί και θα σταματήσει»
«Έφτασες τα 40 πότε θα κάνεις παιδί;»
«Δώσε ένα φιλάκι στο θείο»
«Μη μιλήσεις ποτέ στο παιδί για το σεξ»

Σφίγγεται η καρδιά σου με αυτές τις προτάσεις; Θέλεις να αγκαλιάσεις με δύναμη το παιδί σου; Θέλεις να μάθεις ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να χτίσεις γερά θεμέλια για το μέλλον;; Τότε το 3ο Συνέδριο για Γονείς είναι για σένα! Γιατί θέλεις να βρεις νέους τρόπους μακριά από κακοποιητικές πεποιθήσεις για να μεγαλώσεις το παιδί σου, και να ενδυναμωθείς γνωρίζοντας ότι είσαι στον σωστό δρόμο.

Πώς θα το παρακολουθήσεις;

Το συνέδριο θα γίνει μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και είναι εντελώς δωρεάν. Δηλώνοντας συμμετοχή θα αποκτήσεις και τα εκπαιδευτικά ebooks με αναλυτικό υλικό πάνω στη θεματολογία του Συνεδρίου, και παράλληλα θα λάβεις μέρος σε κληρώσεις για υπέροχα δώρα!

Θα πραγματοποιηθούν 23 ομιλίες με θεωρία αλλά και πρακτικές συμβουλές και φυσικά θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις και τις δικές σου ερωτήσεις ζωντανά.

Αν και ΔΩΡΕΑΝ, το συνέδριο απαιτεί προεγγραφή ώστε να διασφαλίσεις τη θέση σου! Κλείσε τη θέση σου εδώ!

Τι είναι το Project Parenting; 

To Project Parenting αποτελεί την 1η online εκπαιδευτική πλατφόρμα για γονείς στην Ελλάδα, όπου σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες της γονεϊκότητας δημιουργεί εκπαιδευτικό υλικό για γονείς (βίντεο, ebooks και webinars) με όραμα κάθε γονιός να έχει μία κοινότητα ειδικών να τον στηρίζει σε κάθε βήμα από την εγκυμοσύνη μέχρι την εφηβεία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του συνεδρίου – ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο hello@projectparenting.gr.

Εκδηλώσεις