Πώς ανταπεξέρχομαι εγώ και τα παιδιά μου στην απαιτητική καθημερινότητά μας;

Πώς ανταπεξέρχομαι εγώ και τα παιδιά μου στην απαιτητική καθημερινότητά μας;

Στην καθημερινότητά μου χρειάζεται να αλλάζω ρόλους συνεχώς. Να συνδυάζω το blogging, τη συγγραφή, την αρθρογραφία, τις σπουδές μου στο life coaching τη συγκεκριμένη περίοδο, την ανατροφή δύο παιδιών, τις υποχρεώσεις του σπιτιού και φυσικά την προσωπική μου ζωή, που δεν την αφήνω για κανέναν λόγο σε δεύτερη μοίρα.

Για να τα φέρω όλα εις πέρας, επενδύω στην καλή διατροφή, στο περπάτημα, στην ψυχοθεραπεία και στο Mollers Total. Το Mollers Total μού δίνει έξτρα ενέργεια για να τα καταφέρνω σε όλους τους ρόλους μου, με καλή διάθεση και ευγνωμοσύνη. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και η πλήρης σειρά βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, με κάνουν να νιώθω τη ζωτικότητα και την ευεξία που χρειάζομαι. Αλλά φροντίζω και τα παιδιά μου με τα Ζελεδάκια της Mollers, για να είμαι ήσυχη ότι – σε συνδυασμό με μια προσεγμένη διατροφή – έχουν συγκέντρωση στο σχολείο, στα μαθήματά τους και στις δραστηριότητές τους, ενισχυμένο ανοσοποιητικό σύστημα και καλύτερες βάσεις για μια φυσιολογική ανάπτυξη.

Οι σύγχρονοι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι πολύ απαιτητικοί για εμένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Για τα παιδιά, συνδυάζω μια διατροφή πλούσια, όπως  φρούτα, λαχανικά, κρέας και ψάρι, με τα εξαιρετικά οφέλη των φυσικών ωμέγα-3 και της φυσικής βιταμίνης D (D3). Η βιταμίνη D προάγει την απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου στο σώμα, συμβάλλει στη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών στα παιδιά και υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα DHA και EPA είναι απολύτως απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού. Το DHA συμβάλλει στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου και της όρασης.

Τα ζελεδάκια MÖLLER’S με έχουν διευκολύνει εξαιρετικά με τη θαυμάσια γεύση τους, αφού το υγρό μουρουνέλαιο δεν τους ήταν ιδιαίτερα γευστικό. Με γεύση πορτοκάλι/λεμόνι ή φράουλα, τα παιδιά μου τα τρώνε ευχάριστα. Δεν περιέχουν τεχνητές χρωστικές ουσίες και τεχνητά γλυκαντικά. Είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά που είναι εξοικειωμένα στη μάσηση. Τούς δίνω δύο ψαράκια ζελεδάκια κάθε πρωί πριν φύγουν για το σχολείο και είμαι ήσυχη ότι έχουν καταναλώσει την ημερήσια πρόσληψη σε ωμέγα-3 και βιταμίνης D (D3).

Και εγώ ως single mom με άπειρες υποχρεώσεις, έχω σύμμαχό μου το MOLLERS TOTAL, που μου παρέχει ένα συνεργικό συνδυασμό ωμέγα-3 λιπαρών οξέων με μία πλήρη σειρά Βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων. Καλύπτει τυχόν διατροφικές ελλείψεις, γιατί κάποιες ημέρες πραγματικά δεν προλαβαίνω να φάω ή τρώω πιο πρόχειρα, είμαι όλη μέρα στον δρόμο για δουλειές, επαγγελματικά ραντεβού και υποχρεώσεις των παιδιών. Νιώθω χωρίς υπερβολές ότι μού προσφέρει αμέσως ενέργεια, ζωτικότητα και ευεξία, ενώ είμαι παραγωγική και γεμάτη ζωντάνια, από τις 7 το πρωί που ξυπνάω, μέχρι τις 11 το βράδυ που επιτέλους χαλαρώνω. Αυτό που με έχει βολέψει απίστευτα, είναι η συσκευασία που είναι χωρισμένη σε καρτέλες, καθώς και η προτεινόμενη ποσότητα κατανεμημένη στις ημέρες της βδομάδας, 28 ταμπλέτες και 28 κάψουλες. Καταναλώνω δηλαδή μία κάψουλα και μία ταμπλέτα μαζί με το φαγητό ή και με άδειο στομάχι, μαζί με νερό. Κάθε μία από τις 4 καρτέλες της συσκευασίας περιέχει μία σειρά από κάψουλες με ωμεγα-3 (EPA 174 mg, DHA 123 mg), και μία σειρά από ταμπλέτες με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Αποφεύγω τις προχωρημένες βραδινές ώρες, επειδή η αυξημένη ενέργεια δε βοηθάει στον ύπνο.

Αφού μάθατε τα μυστικά μας για το πώς ανταπεξερχόμαστε στους γρήγορους ρυθμούς και στη δύσκολη καθημερινότητά μας, μπείτε και εσείς στο MOLLERS CLUB και περιμένω τις εντυπώσεις σας!

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

Efi's Diary Οι προτάσεις μας