Ζώδια και Αριθμολογία Σεπτεμβρίου

Ζώδια και Αριθμολογία Σεπτεμβρίου

Αναλύσεις Σεπτεμβρίου βάσει προσωπικού έτους για τους αριθμούς και τα ζώδια, αναλύσεις βάσει γενέθλιας ημερομηνίας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/03-20/04 (ΚΡΙΟΣ)

Αντιφατικά ξεκινάει για εσάς ο μήνας. Αν και έχετε όρεξη για δράση, είστε γεμάτοι θετική ενέργεια και όρεξη για δουλειά αναλαμβάνοντας περισσότερες πρωτοβουλίες, θα βρεθείτε έως και τις 09/09 αντιμέτωποι με κάποιες επιλογές σας. Επαναπροσδιορίζετε τις σχέσεις σας. Προσέξτε ιδιαίτερα το διάστημα από 10/09 έως 14/09 γιατί οι εντάσεις, οι λεκτικές συγκρούσεις και οι αντιπαραθέσεις με σημαντικούς σας συνεργάτες καραδοκούν. Θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο από τις 15/09 και μετά. Οι Αριθμοί θα σας δώσουν με τις τάσεις τους την αισθηματική ασφάλεια που χρειάζεστε προκειμένου να βρείτε τις σωστές  εγγυήσεις και συμμαχίες μέσω άριστης επικοινωνίας, προκειμένου να σταθεροποιήσετε πολύ σημαντικές  σας σχέσεις ερωτικές και επαγγελματικές.

Είναι ένας παραγωγικός μήνας ιδιαίτερα προς το τέλος του. Μπορείτε να γίνετε ακόμα πιο μάχιμοι και διεκδικητικοί σε όλα όσα θέλετε. Η ψυχολογία σας όμως έχει διακυμάνσεις. Από τις 05/09 νιώθετε την αλλαγή μέσα σας. Από τις 06/09 οι Αριθμοί δίνουν «καυτές» ερωτικές τάσεις σε δεσμευμένους και αδέσμευτους. Οι αδέσμευτοι να ελπίζουν σε σημαντικά φλερτ, έντονη κοινωνική δραστηριότητα, χαρά, διασκέδαση και ψυχαγωγία με περισσότερο ανέμελο τρόπο. Το καλοκαίρι παραμένει ακόμα στην καρδιά τους. Όσοι είναι ήδη δεσμευμένοι ανανεώνουν μια χαρά την σχέση τους.

Το διάστημα από 10/09 έως 15/09 επανέρχονται οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις στο προσκήνιο. 11/09 είναι μία σημαντική ημερομηνία για εσάς, ορόσημο και αφορά σε επαγγελματικά ζητήματα που έχουν «παγώσει» ή ένα θέμα υγείας που έχετε αμελήσει. Αν λοιπόν έχετε παρακούσει εντολές γιατρών ή αμελείτε να κάνετε ένα τσεκάπ, οργανώστε το οπωσδήποτε για το δεύτερο δεκαπενθήμερο. Προσέξτε την συμπεριφορά σας από 15/09 έως 20/09 αλλά και την διαχείριση των οικονομικών σας. Όσον αφορά τα λόγια σας, μην ξεσπάτε αναίτια σε ανθρώπους που κυριολεκτικά έχουν την διάθεση να σας βοηθήσουν και στα οικονομικά μην είστε τόσο τολμηροί. 21/09 έως 23/09 είναι το διάστημα που ενδέχεται να ακούσετε παράπονα και κριτική που δεν θα σας αρέσει καθόλου. Οι δικοί σας άνθρωποι νιώθουν παραμελημένοι λόγω των λόγων και των πράξεων σας που δείχνουν πως άλλες είναι οι προτεραιότητές σας. Τα καλύτερα σας τα φυλάει ο Πυθαγόρας την τελευταία εβδομάδα του μήνα όπου ο έρωτας δικαιώνεται τόσο για δεσμευμένους όσο και για αδέσμευτους. Όλοι θα έχουν εξαιρετικές εξελίξεις με αλησμόνητες στιγμές χαράς και ευτυχίας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/04 -21/05 (ΤΑΥΡΟΣ)

Δύσκολος και απαιτητικός μήνας. Είστε σε διαρκή σύγχυση και νιώθετε μπερδεμένοι γιατί αντίστοιχα πολλά είναι τα μπερδεμένα γεγονότα στη ζωή σας. Θα μπείτε στη διαδικασία να επανεξετάσετε τις επιλογές που κάνατε, γιατί ως φαίνεται στην διάρκεια του πρώτου δεκαπενθημέρου, θα διαπιστώσετε πως δεν ήταν ούτε κατάλληλες ούτε ενδεδειγμένες και πως θα πρέπει να επενδύσετε σε άλλα άτομα. Θα γίνετε πιο επιφυλακτικοί, καχύποπτοι, με αμυντική στάση, όμως παράλληλα δεν πρέπει να συμβιβαστείτε στην άποψη ότι θα πρέπει να κάνετε τα στραβά μάτια γιατί δικοί σας άνθρωποι σας εκμεταλλεύτηκαν ή σας εξαπάτησαν. Αντίθετα, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και προβείτε σε ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Όλη αυτή η αναστάτωση ενδεχομένως να σας βάλει στη διαδικασία να θέλετε να αλλάξετε τόσο την εικόνα σας όσο και να ανανεώσετε το χώρο που ζείτε ή που εργάζεστε, εφόσον είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες.

Στο διάστημα 12/09 έως 22/09 ενδέχεται να επανεμφανιστούν σημαντικά πρόσωπα από το παρελθόν σας, όχι απαραίτητα από το ερωτικό, αντίθετα από το επαγγελματικό τα οποία σας προτείνουν νέα πράγματα. Οι Αριθμοί θα αναδείξουν την πιο μεθοδική και οργανωτική εκδοχή του εαυτού σας και την πιο σκληρή πλευρά της προσωπικότητας σας, διότι θα πρέπει να εμπιστευτείτε τα έργα και όχι τα λόγια. Να είστε πιο προσεκτικοί, να ακολουθείτε όχι μόνο τις οδηγίες των σημαντικών σας συνεργατών ή συνεταίρων σας αλλά και των γιατρών γιατί έχετε την τάση να αμελείτε ακόμα και την υγεία σας. Έχετε σημαντικές ευκαιρίες για να βάλετε σε τάξη και σειρά τη ζωή σας, προσέξτε όμως μην αμελήσετε το πιο σημαντικό και όχι δεδομένο σας αγαθό, την υγεία σας. Στην διάρκεια του μήνα η παραμικρή ενόχληση να ελεγχθεί άμεσα διότι εύκολα θα ξεπεραστεί. Από τις 25/09 και μετά, το βελτιωμένο κλίμα σας βοηθά να αποκαταστήσετε με αξιώσεις την επικοινωνία σας με σημαντικά άτομα και άνετα πλέον να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας και να μπείτε με άλλον «αέρα» στον επόμενο μήνα.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/05 -21/06 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Σημαντικός μήνας! Οι βάσεις που θα θέσετε στην διάρκεια του θα δώσουν αποτελέσματα και ως προς το τέλος της χρονιάς. Οι επιλογές, οι χειρισμοί  και ο απόηχος αυτών όμως θα φανεί στην διάρκεια του επόμενου έτους. Έντονες ψυχολογικές διακυμάνσεις δίνουν οι Αριθμοί. Απαιτητικός  μήνας για την επικοινωνία σας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ερωτική σας ζωή. Πολλές φιλίες θα εξελιχθούν σε ερωτικές σχέσεις ενώ υπάρχουσες σχέσεις θα περάσουν κρίσεις που φλερτάρουν με οριστικούς και αμετάκλητους χωρισμούς. Πρέπει να βρείτε τρόπο έκφρασης στο τι ακριβώς θέλετε και τι απαιτείτε από τους άλλους, μία τάση που αφορά τόσο στην ερωτική ζωή όσο και στην επαγγελματική. Όσο δυσάρεστο κι αν είναι να πείτε ή να ακούσετε αλήθειες, καλό είναι να μην αγνοήσετε αυτή την τάση των Αριθμών, διότι η ανασφάλεια σας θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Από τις 14/09 και μετά, οι Αριθμοί σας δίνουν σημαντική ώθηση στην επικοινωνία, άριστες δημόσιες σχέσεις και «καυτές» ερωτικές τάσεις είτε είστε αδέσμευτοι είτε δεσμευμένοι. Θα πρέπει να προσέξετε πολύ τις λεπτομέρειες εφόσον εκκρεμούν νομικές υποθέσεις προκειμένου να αποφύγετε σημαντικά λάθη. Θα έχετε όλη την διακριτική ευχέρεια στην διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθημέρου να βάλετε σε σωστή τάξη και σειρά τόσο τα οικονομικά σας αλλά και την ζωή σας γενικότερα. Για να τα καταφέρετε; Να είστε πιο σαφείς αλλά και τα όρια που θέτετε ακόμα πιο σαφή. Μήνας οριστικών αποφάσεων! Δώστε έμφαση στις λεπτομέρειες λοιπόν και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/06-22/07(ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που θα βάλετε τις βάσεις για τις πολύ σημαντικές και θεαματικές αλλαγές σε όλους τους νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Συγκρατείστε την ημερομηνία 10/09 διότι είναι πολύ χαρακτηριστική. Από τις 10/09 έως τις 15/11 σημειώνεται το καθοριστικής σημασίας διάστημα για να έχετε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες από τους Αριθμούς τόσο για τις ερωτικές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις και γενικά να κάνετε τις πιο σημαντικές διορθωτικές κινήσεις σε θέματα και παλιές υποθέσεις που «πάγωσαν» ή δεν ευοδώθηκαν ή δεν ολοκληρώθηκαν. Δεύτερες λοιπόν και πολύ σημαντικές ευκαιρίες που ολοκληρώνονται χάριν της ορθούς κρίσης σας. Προσέξτε όμως στις 11/09 να μην υπογράψετε κάτι αν δεν συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό ή δεν δείξετε την απαιτούμενη προσοχή στις λεπτομέρειες. Οι Αριθμοί σας θέλουν πιο συνετούς στον τομέα των οικονομικών. Δεν είναι κακό να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις ή συμβιβασμούς, εφόσον σκέφτεστε μακροπρόθεσμα πλάνα και έχετε συγκεκριμένο όραμα.

Στην διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθημέρου έχετε μία τάση να ξοδεύετε αλόγιστα, ωστόσο μην βάζετε σε κίνδυνο τα έσοδα σας. Να είστε πιο προσεκτικοί λοιπόν στην οικονομική σας διαχείριση, θα το βρείτε μπροστά σας. 22/09 έως 28/09 επανέρχονται υποθέσεις που αφορούν οικογενειακά ζητήματα και για όλους όσοι είστε γονείς, προσέξτε να δώσετε έμφαση στη σχέση σας με τα παιδιά σας. Τις τελευταίες δέκα (10) ημέρες του μήνα οι Αριθμοί σας θέλουν όσοι είστε δεσμευμένοι να ταλαιπωρήστε λόγω εντάσεων και αναίτιων σκηνών ζηλοτυπίας από τον ερωτικό σας σύντροφο. Καθησυχάστε τον, δείχνοντας του ότι η καριέρα σας είναι επίσης σημαντική όπως και αυτός/η και πως είστε σε φάση δημιουργίας αλλά και έμπνευσης.

Προσέξτε τις φιλικές και συγγενικές σας σχέσεις καθότι κάποιος ή κάποιοι προσπαθούν να σας συγκρατήσουν στη φόρα που έχετε πάρει, προκειμένου να κατακτήσετε κορυφές ενώ οι ίδιοι προσπαθούν να σας κρατήσουν αδρανείς και αμέτοχους. Αποκαλύψεις σε σημαντικές σας σχέσεις λοιπόν από τους Αριθμούς. Συγκρατείστε όμως, ότι η επικοινωνία σας γίνεται πιο ουσιαστική και εσείς είστε πιο αποφασισμένοι να εστιάσετε στο κόπο που καταβάλατε έως τώρα και στη δικαίωση που πρέπει να έρθει ως αποτέλεσμα των προσπαθειών σας. Οι πιέσεις θα καμφθούν και τα εμπόδια επίσης. Οπλιστείτε με το πιο γενναιόδωρο χαμόγελο σας και ανασκουμπωθείτε γιατί σας περιμένει πολύ δουλειά.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/07-23/08 (ΛΕΩΝ)

Οι Αριθμοί σας θέλουν πιο προσεκτικούς και πιο συνετούς στην διαχείριση του λόγου σας. Είναι ώρα για αλλαγές αφού πρώτα όμως επανεκτιμήσετε κάποιες επιλογές και αναθεωρήσετε τις πρωτοβουλίες που έχετε σκοπό να πάρετε. Οι Αριθμοί με τις τάσεις τους σας περιορίζουν από τις 10/09 έως και τις 17/09. Προσέξτε λοιπόν το εν λόγω διάστημα μην προβείτε σε παρορμητικές ακρότητες και λανθασμένες επιλογές. Είναι μπερδεμένος μήνας, κάπως ασταθής για τα οικονομικά σας και ειδικά αν δεν είστε προσεκτικοί ως προς τις οφειλές σας. Μην εμπλέξετε συγγενείς και φίλους στα επαγγελματικά σας και μην κοινοποιήσετε τίποτα αν θέλετε να δείτε τα σχέδια σας να ολοκληρώνονται.

Ωστόσο από τις 13/09 και μετά, οι Αριθμοί σας θέλουν πιο επικοινωνιακούς, με δύναμη και  δυναμική πειθούς, δίνοντας σας παράλληλα ευκαιρίες στα αισθηματικά σας. Θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο και τις ευκαιρίες να τα βάλετε όλα σε τάξη και σειρά αρκεί να είστε πιο σαφείς στο τι θέλετε και πως θέλετε να διεκπεραιωθούν αυτά τα σχέδια. Ναι μεν έχετε όρεξη να ξεκινήσετε πράγματα αλλά δεν μπορούν οι άλλοι να μαντεύουν τους ρυθμούς που θέλετε να κινηθούν για να σας βοηθήσουν, ώστε να ολοκληρώσετε τις προσπάθειες σας. Κατά συνέπεια, στην διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθημέρου οι αναβολές, οι ματαιώσεις συναντήσεων/συζητήσεων και αποφάσεων, είναι …γεγονός! Αυτή η τάση θα σας εκνευρίσει πάρα πολύ οδηγώντας σας σε λανθασμένες αποφάσεις. Γι’ αυτό λοιπόν ηρεμία, ψυχραιμία και όχι παρορμήσεις διότι θα σας κοστίσει μακροπρόθεσμα.

Μια άλλη παράμετρος που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας είναι οι νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν. Φροντίστε να έχετε σωστή ενημέρωση και να ακολουθήσετε τις  συμβουλές των ειδικών που έχετε εμπιστευτεί. Δώστε την απαιτούμενη προσοχή στην τάση σας για αναβλητικότητα. Ίσως υποβόσκει ο φόβος της απόρριψης. Τολμήστε να ρισκάρετε! Έχετε δουλέψει πολύ σκληρά  τα προηγούμενα διαστήματα. Δεν έχετε λόγους να μην είστε πιο μάχιμοι, πιεστικοί και διεκδικητικοί εκεί που πρέπει. Είναι ένας μήνας που θα επαναπροσδιορίσει τη θέση σας, τη σχέση σας αλλά αν είστε σαφής ως προς τον εαυτό σας πρώτα και ως προς το τι θέλετε, ακόμη πιο σαφές και ξεκάθαρο θα γίνει το τοπίο για εσάς.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/08 -23/09 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Δεν πρόκειται να πλήξετε αυτόν τον μήνα. Οπλιστείτε με υπομονή, επιμονή, αντοχή και ψυχραιμία για να επιλύσετε όλα σας τα σημαντικά θέματα. Ιδιαίτερα απαιτητικό αναμένεται το διάστημα από 05/09 έως 19/09, όσον αφορά την ψυχολογία σας και τις μεταπτώσεις στην διάθεση σας αλλά και τους χειρισμούς σας. Από 05/09 έως 28/09 οι Αριθμοί σας θέλουν να στρέφετε αποκλειστικά και μόνο την προσοχή σας σε θέματα εργασίας, καριέρας, στο τι έχετε να κερδίσετε και στο αν θα πρέπει να ρισκάρετε ή να επενδύσετε. Κατάλληλο επίσης διάστημα για να προβείτε σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και διακανονισμούς βάζοντας όμως, ζυγαριά ακριβείας για το αν σας συμφέρουν κάποιες προτάσεις που σας γίνουν ή που θα κάνετε. Δεν είναι σίγουρο ότι θα καταλήξετε σε αποφάσεις που σας συμφέρουν, όχι αυτόν τον μήνα τουλάχιστον. Γι’ αυτό να είσαστε προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις σε πράγματα που αφορούν την καριέρα σας όπως επιστροφές χρημάτων, λήψη δανείων ή εύρεση νέας εργασίας.

Οι Αριθμοί θα σας δημιουργήσουν μεγαλύτερη ένταση και θα είναι απαιτητικοί στην απόδοση σας από τις 15/09 έως και τις 20/09. Το συγκεκριμένο διάστημα να προσέχετε την διατροφή σας και γενικότερα την υγεία σας, καθότι ένταση, σωματική κόπωση και φλερτ για υπερκόπωση σας δίνουν με τις τάσεις τους οι Αριθμοί. Οι τελευταίες δέκα (10) ημέρες είναι αυτές που πρέπει να τα δώσετε όλα σε σχέση με το τι επιλογές κάνατε και οι Αριθμοί σας αναγκάζουν να σταθείτε στα θέλω σας, αφαιρώντας κάθε περιττό φορτίο από τους ώμους σας, είτε είναι άνθρωποι της ζωής σας ή καταστάσεις ή γεγονότα που σας δυσαρέστησαν.

Σε όλη την διάρκεια του μήνα θα έχετε εντάσεις στο σπίτι, διαφωνίες για θέματα οικονομικών ή και ακίνητης περιουσίας ενώ θα πρέπει να προσέξετε το διάστημα από 10/09 έως 22/09 την τάση σας να βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα αλλά και να είστε αφηρημένοι. Προσέξτε λοιπόν στην οδήγηση αλλά και στις μετακινήσεις σας. Οι τελευταίες τρεις (3) ημέρες του Σεπτεμβρίου θα σας βάλουν στην διαδικασία του να θέλετε να τα αλλάξετε όλα, ακόμα κι αν χρειαστεί να μηδενίσετε το κοντέρ και να πάτε για νέες εκκινήσεις πιο ουσιαστικές και ελπιδοφόρες.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/09-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Από τους καλύτερους μήνες της χρονιάς για εσάς! Οι Αριθμοί σας ευνοούν πολύ στην επικοινωνία. Έχετε αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα και από τις 06/09, σας χαρίζουν απλόχερα ωραίες τάσεις για φλερτ, νέες γνωριμίες, χαρά, έντονη διάθεση για διασκέδαση και ψυχολογική ανάταση και ανάκαμψη. Να  έχετε τα μάτια σας στραμμένα στις κοινωνικές προσκλήσεις που θα σας γίνουν, διότι μέσα στο κοινωνικό σας κύκλο οι περισσότεροι συναντάτε μοιραίους έρωτες. Στις 09/09 οι πιέσεις στον τομέα της εργασίας σταδιακά μειώνονται. Επανέρχονται σημαντικές ευκαιρίες ενώ στις 12/09 δώστε μεγαλύτερη έμφαση και προσοχή στο τομέα της εργασίας, της καριέρας αλλά και της υγείας σας. Η πρόληψη σώζει, η παραμικρή ενόχληση να ελεγχθεί.

Από τις 16/09 και μετά, οφείλετε να είστε πιο προσεκτικοί στην οικονομική σας διαχείριση. Επενδύστε σε αγαπημένα φιλικά και συγγενικά σας πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό, ιδιαίτερα μετά τις 20/09. Δώστε μεγαλύτερη έμφαση σε ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Να είστε όμως προετοιμασμένοι κατάλληλα και …παράλληλα για λεκτικές αντιπαραθέσεις που αγγίζουν τα όρια πραγματικής σύγκρουσης. Μόνο προς το τέλος του μήνα οι Αριθμοί θα σας οδηγήσουν σε ενεργειακή εκτόνωση της όλης εσωτερικής σας έντασης διότι τα αποτελέσματα αυτών των επιλογών και ξεκαθαρισμάτων θα είναι ήδη αρκετά εμφανή. Εστιάστε περισσότερο στο να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις σας, να επιλύσετε σημαντικά σας θέματα στην διάρκεια του πρώτου δεκαπενθημέρου γιατί θα έχετε περισσότερη εύνοια από τους Αριθμούς. Θα είστε πιο οργανωτικοί, πιο εργατικοί, πιο αποφασιστικοί από ποτέ αλλά και εύστοχοι στο πως ακριβώς θέλετε να διαχειριστείτε τις υποθέσεις σας και με μεγαλύτερη ευθυκρισία.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Δυναμικός μήνας! Ξεκινάτε με μία διάθεση και όρεξη για δράση αλλά και εντατική εργασία. Η έκλειψη στις 05/09 σας ωθεί στο να τα αλλάξετε όλα. Ωστόσο θα προσέχετε τις επιλογές σας, τα λόγια σας έως και τις 12/09. Οι Αριθμοί σας δίνουν καλύτερη επικοινωνία, άριστες δημόσιες σχέσεις, νέες κοινωνικές επαφές που θα είναι πολύ χρήσιμες για την εργασία σας και την καριέρα σας. Το διάστημα από 09/09 έως και τις 15/09 να προσέξετε την υγεία σας, τις συνθήκες στην εργασία σας, να αλλάξετε όλα όσα δεν σας αρέσουν μέσω σοβαρών συζητήσεων. Κατά τις 12/09 ενδέχεται ένα σχέδιο σας να καθυστερήσει, μην πτοείστε όμως γιατί είναι παροδική αυτή η τάση των Αριθμών.

Από τις 16/09 έως 20/09 εξελίξεις και ειδήσεις σας βάζουν στη διαδικασία να αλλάξετε τα σχέδια σας. Αν αυτά θέλετε να ολοκληρωθούν επιτυχώς, αποφύγετε το να τα κοινοποιείτε κιόλας. 22/09 έως 25/09 υπάρχει έντονη η τάση για αποκάλυψη μυστικών, παρασκηνίου και λόγια που γίνονται πίσω από την πλάτη σας τα οποία σας πληγώνουν. Παράλληλα όμως έως και το τέλος του μήνα θα έχετε ευκαιρίες στην καριέρα αλλά και στον έρωτα, τον οποίο έχετε παραμελήσει προς χάριν της εργασίας. Αξιοποιήστε τις γιατί είναι σημαντικές, με διάρκεια και με πολύ καλές προοπτικές από τους Αριθμούς. Ο μήνας προς το τέλος του επανεξετάζει με αυστηρό τρόπο τις σημαντικές σας σχέσεις. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο ρήξης με συγγενικό, φιλικό κοντινό σας πρόσωπο.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Οι τάσεις των Αριθμών από τις 05/09 και μετά, είναι πολύ δυναμικές και ευνοϊκές στο επικοινωνιακό κομμάτι που αφορά στον οικογενειακό/ συγγενικό/ φιλικό και γενικά στο κοινωνικό σας κύκλο. Βελτίωση σε όλες τις σημαντικές σας σχέσεις με παράλληλη διεύρυνση τόσο του κοινωνικού όσο και του επαγγελματικού σας κύκλου. Γνωρίζετε πολύ αξιόλογα άτομα τα οποία έχουν την διάθεση να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν σε όλα σας τα σχέδια. Από τις 06/09 έως και τις 14/09 έχετε πολύ καλές στιγμές στις υπάρχουσες σχέσεις σας και αναφέρομαι στους ήδη δεσμευμένους εκπροσώπους αυτής της Γενέθλιας κατηγορίας. Μια χαρά ανανεώνετε την σχέση σας και περνάτε όμορφα. Είστε πιο δυναμικοί, με όρεξη για πρωτοβουλίες και διάθεση για νέες δραστηριότητες, ωστόσο μην εμμένετε σε ρομαντικές διαθέσεις και προθέσεις.

Πρέπει να είστε πιο προσγειωμένοι τον Σεπτέμβριο, καθότι θα έχετε σημαντικές ανακατατάξεις όπως ερωτικές επανασυνδέσεις. Επανέρχονται στη ζωή σας άνθρωποι από το παρελθόν με αξιώσεις. Θα προσέξετε το διάστημα από 09/09 έως 12/09 τις οικογενειακές αντιπαραθέσεις και τις διαφωνίες λόγω οικονομικών ζητημάτων ή για θέματα ακίνητης περιουσίας και κληρονομικών. Οι χειρισμοί σας θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας από 14/09 έως 17/09. 21/09 έως 25/09 αναμένεται προβληματική η επικοινωνία τόσο για όσους είστε γονείς με τα παιδιά σας αλλά και γενικότερα με άτομα της οικογένειάς σας. Δεν το αποκλείω να ακούσετε ιδιαίτερα παράπονα ή έντονα αυστηρή/σκληρή κριτική, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που θα νιώθετε ευάλωτοι ως προς τα αισθήματα σας. Όμως οι Αριθμοί σας αποζημιώνουν τις τελευταίες εννιά (9) ημέρες με εξαιρετικές ερωτικές αφίξεις αλλά και υποσχέσεις στον έρωτα που θα σας αποζημιώσουν για την υπομονή που επιδείξατε όλα τα προηγούμενα διαστήματα. Αξιοποιήστε γενικότερα τις τελευταίες ημέρες του μήνα γιατί οι Αριθμοί σας θέλουν να επανέρχεστε δριμύτεροι!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/01 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Υποστηρικτικός μήνας για να καταφέρετε πολλά όπως το να πετύχετε τους στόχους σας όσο υψηλοί και να είναι. Καταφέρνετε να ξεπεράσετε εμπόδια των τελευταίων τεσσάρων (4) μηνών. Από τις 05/09 θα δείτε την διαφορά καθότι το διάστημα από 05/09 έως 20/09 είναι πολύ καλό για να προβείτε σε σημαντικές διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς, συζητήσεις, συναντήσεις ακόμα και με σημαντικούς συνεργάτες, συνεταίρους ή άτομα κύρους. Το ίδιο ακριβώς διάστημα εφόσον είστε στην αναζήτηση εργασίας θα έχετε ευχάριστα αποτελέσματα. Θα βρεθούν άνθρωποι ως μεσολαβητές σε θέματα εργασίας αλλά και οικογενειακών. Με τέτοιους συμμάχους τίποτα δεν φαίνεται ακατόρθωτο! Ωστόσο τις τελευταίες δέκα (10) ημέρες να αναμένετε καθυστερήσεις, μεταβολές σχεδίων σε οικογενειακές υποθέσεις που παραμένουν άλυτες, και αυτό λόγω διαφωνιών για θέματα οικονομικά, κληρονομικά αλλά και ακίνητης περιουσίας. Κάποιες σχέσεις θα παραμείνουν σε ένταση και θα αναγκαστείτε να προβείτε σε νομικές λύσεις. Πιο συγκεκριμένα από 21/09 έως 30/09 να αναμένετε αυτές τις συγκρούσεις. Παράλληλα να είστε πολύ επιφυλακτικοί σε παλιές ερωτικές υποθέσεις που επιστρέφουν στη ζωή σας. Δεν είμαι σίγουρη ότι αξίζει τον κόπο να δώσετε δεύτερη ευκαιρία.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο διάστημα 09/09 έως 13/09. Μην προβείτε σε υπογραφές δεσμευτικών εγγράφων γιατί οι Αριθμοί σας δίνουν την τάση για λάθος εκτιμήσεις. Πολύ καλές οι ερωτικές αποδόσεις από τις 07/09 καθώς ξεκινούν οι ενθαρρυντικές τάσεις των Αριθμών που αφορούν τόσο τους δεσμευμένους όσο και τους αδέσμευτους. Αναμένονται σημαντικές ερωτικές επιτυχίες. Όλοι όσοι ανήκετε σε αυτή την Γενέθλια κατηγορία και είστε διπλοί Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου (11, 22 & 33) να προσέχετε το διάστημα από 21/09 έως και 27/09 να μην έρθετε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με σημαντικούς συνεργάτες, συνεταίρους ή ανωτέρους σας. Δεν ευνοούνται αυτό το διάστημα τα επενδυτικά ρίσκα και τα επιχειρηματικά «ανοίγματα». Σε γενικές γραμμές όμως, είναι ένας πάρα πολύ καλός μήνας για εσάς. Ανακάμπτετε οικονομικά και ψυχολογικά.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Με ανεβασμένη διάθεση, καλύτερη ψυχολογία, πιο τυχερές και υποστηρικτικές τάσεις από τους Αριθμούς σας βρίσκει ο 9ος μήνας της χρονιάς. Οι αλλαγές ήδη διαφαίνονται από τις 05/09 όπου έχετε μεγαλύτερη εύνοια στην επικοινωνία. Αξιοποιήστε τις προκειμένου να ωφεληθείτε σε οικονομικές διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς και νομικές διεκδικήσεις. Από τις 06/09 και για έναν ολόκληρο μήνα, οι Αριθμοί σας δίνουν πολύ «καυτές» ερωτικές τάσεις, χαρές και νέες σχέσεις με στόχο να μείνουν στη ζωή σας. Καλύτερες λοιπόν οι ερωτικές εξελίξεις τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους εκπροσώπους. 10/09 έως 20/09 η επικοινωνία αποκαθίσταται με συγγενικά και σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Οι εντάσεις και οι λεκτικές αντιπαραθέσεις με κοντινά πρόσωπα σταδιακά μειώνονται και οι άλλοι σταδιακά επίσης σας βλέπουν με άλλο μάτι, καλύτερο!!!

Στο προσκήνιο επανέρχονται επαγγελματικές προτάσεις του παρελθόντος που είχαν «παγώσει» και τώρα ολοκληρώνονται. Ωστόσο να προσέξετε το διάστημα από 10/09 έως 16/09 την οικονομική σας διαχείριση. Να μην προβείτε σε συμφωνίες δεσμευτικού χαρακτήρα όπως το να υπογράψετε επίσημα έγγραφα, διότι οι Αριθμοί σας δίνουν δυσμένεια γι’ αυτό το σκοπό. 21/09 έως 25/09 ανακαλύπτετε παρασκήνιο και κουτσομπολιό από άτομα που δεν περνούσαν καν από το μυαλό σας. Ωστόσο μην απογοητεύεστε, γιατί αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο. Το κάστρο μην ξεχνάτε, πέφτει πάντα από μέσα! Παρηγορηθείτε από το γεγονός ότι στα ερωτικά σας έχετε τεράστια εύνοια. Οι Αριθμοί υπόσχονται το να βρείτε την απόλυτη ευτυχία, ακόμα και ήδη δεσμευμένοι έχουν ευκαιρίες ανάκαμψης και ανανέωσης της σχέσης τους. Το να είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι με έναν σωστό, συμβατό, κατάλληλο σύντροφο δεν είναι και εύκολη υπόθεση στις ημέρες μας. Οπότε χαλαρώστε, χαμογελάστε πλατιά και γενναιόδωρα!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Με διάθεση δράσης και απόδρασης ταυτόχρονα ξεκινάει ο μήνας για εσάς. Φοβάστε την απόρριψη γι’ αυτό και δεν αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες. Ωστόσο όσο και να θέλετε να το αποφύγετε, σημαντικές σας σχέσεις θα δοκιμαστούν. Τα γεγονότα κορυφώνονται από 10/09 έως 11/09. Είναι κάτι που δυστυχώς δεν θα καταφέρετε να το αποτρέψετε. Παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις λόγω οικονομικών διαφορών και εκκρεμοτήτων προκύπτουν τόσο σε ερωτικές αλλά και σε επαγγελματικές σχέσεις. Κάποιοι από εσάς ωστόσο θα έχουν πιο γεμάτο πορτοφόλι αυτόν τον μήνα λόγω της δικαίωσης και της αναγνώρισης που εισπράττετε στο χώρο της εργασίας για την δουλειά που έχετε προσφέρει. Από 09/09 έως 17/09 καλείστε να είστε συνεπείς σε οικονομικές σας εκκρεμότητες, αν δεν θέλετε να βγουν από το χρονοντούλαπο κάποιες παλιές οικονομικές υποθέσεις. Δεν υπογράφετε τίποτα το συγκεκριμένο διάστημα. Εκτιμώ πως δεν είναι καλή ιδέα ούτε να προβείτε στην ολοκλήρωση σημαντικών σας σχεδίων ή υπογραφές σημαντικών εγγράφων ή σε σύναψη νέων συμφωνιών. Δεν σας δίνουν καλή κρίση παρά τάσεις για λάθη οι Αριθμοί. Προσέξτε την αλόγιστη σπατάλη από 10/09 έως 20/09 διότι οι Αριθμοί δυναμιτίζουν τα έσοδα σας.

Το διάστημα από 21/09 έως 30/09 είναι το πιο απαιτητικό του μήνα διότι προκύπτουν απρόσμενα έξοδα που αφορούν άλλα άτομα. Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε πιο ασφυκτικά την οικονομική πίεση που υπάρχει σε όλη την διάρκεια του μήνα. Οι προβληματισμοί που είχατε τον Ιούνιο και τον Ιούλιο για την εξέλιξη επαγγελματικών σας ζητημάτων, δυστυχώς επιβεβαιώνονται. Ότι πιέζεστε λοιπόν είναι γεγονός. Τώρα το αν θα υπάρξει περισσότερη διάρκεια ή όχι σε αυτή τη στενότητα, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά και μόνο από τους χειρισμούς σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 1

Έχετε τον απόλυτο έλεγχο από 13/09 έως και 25/09. Ο ενδεδειγμένος μήνας για να προχωρήσετε σε επισημοποίηση, συμβίωση, γάμο αλλά και να ξεκινήσετε την διαδικασία για ένα διαζύγιο, εφόσον τα πράγματα δεν διορθώνονται. Θα δείτε μεγάλη βελτίωση στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σας, στα οποία αφιερώνετε πολύ μεγάλη προσοχή. Δείξτε σύνεση στις οικονομικές σας συναλλαγές, στις επαγγελματικές σας συνεργασίες και τις σχέσεις σας με ανωτέρους. Διορθώστε όλα τα κακώς κείμενα των προηγούμενων δύο (2) μηνών και προστατέψτε περισσότερο την κοινωνική σας εικόνα, διότι γίνονται άσχημα σχόλια πίσω από τη πλάτη σας.

Αξιοποιήστε το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου προκειμένου να τακτοποιήσετε προγραμματισμένες εξετάσεις, επεμβάσεις ή θεραπείες. Θα έχετε άριστα αποτελέσματα. Στον ερωτικό τομέα ιδιαίτερα απαιτητικό και δύσκολο για την επικοινωνία σας αναμένεται το πρώτο δεκαπενθήμερο. Από τις 21/09 και μετά όμως είναι το ιδανικό διάστημα για να προβείτε σε φλερτ ή να ανανεώσετε, αναθερμάνετε την σχέση σας. 01/09 έως 09/09 και 21/09 έως 30/09 είναι οι ιδανικές περίοδοι για επιστροφές και οφειλές χρημάτων. Μην διστάσετε, ακόμα και δανεικά να τα ζητήσετε.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2

Προσοχή σε όλη την διάρκεια του μήνα. Σε όλους  τους τομείς της ζωής σας! Ο 9ος μήνας της χρονιάς θα είναι για εσάς, μήνας ορόσημο. Γιατί; Διότι ξεφορτώνετε ενεργειακά και κυριολεκτικά φορτία από τους ώμους σας. Επιλύετε σημαντικές εκκρεμότητες των τελευταίων πέντε (5) μηνών, βάζετε σε τάξη και σειρά όλα όσα «πάγωσαν»  λόγω εξελίξεων και τελευταίων καταστάσεων ή γιατί εσείς είχατε αδρανήσει. Ολοκληρώνετε τις προσπάθειές σας, επιλύετε σημαντικές σας υποθέσεις και επιτέλους αναλαμβάνετε δράση. Η αδράνεια απαγορεύεται, η δράση επιτρέπεται. Ώρα για οριστικές αποφάσεις! Προσέξτε όμως να μην υπογράψετε οτιδήποτε. Είναι επικίνδυνος μήνας για σοβαρά ατυχήματα και τραυματισμούς, κατά συνέπεια προσέχετε τις μετακινήσεις σας αλλά και την οδήγηση σας. Δεν πρέπει να αναλάβετε καινούργιες υποχρεώσεις, κινηθείτε ευέλικτα και διπλωματικά.

Να είστε εγκρατείς στον ερωτικό τομέα τον Σεπτέμβριο. Δεν είναι ώρα για οριστικές αποφάσεις. Αν παρόλα αυτά δώσετε τέλος, θα είναι οριστικό. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι θα κάνουν αρκετές ενδιαφέρουσες γνωριμίες χωρίς όμως να ελπίζουν σε συνέχεια. Όλοι όσοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες/ επιχειρηματίες  και καλλιτέχνες ευνοούνται σε επιστροφές χρημάτων αλλά όχι σε καινούργιες αγορές και επενδύσεις. Ο Σεπτέμβριος είναι ίσως ο δυσκολότερος μήνας για εσάς λόγω εξελίξεων.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 3

Αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα, δημοφιλία. Η επικοινωνία σας είναι άριστη σε προσωπικό, κοινωνικό και γενικά σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων. Η πειθώ σας είναι δυνατή και πολύ δυναμική. Επενδύστε λοιπόν περισσότερο στη διαίσθηση και στο ένστικτό σας. Αξιοποιήστε την εύνοια των Αριθμών σε ζητήματα εργασίας και καριέρας. Μπορείτε να ελπίζετε σε νέα σχέδια, ξεκινήστε άμεσα τις διαπραγματεύσεις, τις σημαντικές συζητήσεις και συναντήσεις. Καλύτερες ημέρες για επιχειρηματίες/ ελεύθερους επαγγελματίες και καλλιτέχνες εφόσον δραστηριοποιηθούν και οργανωθούν σωστά. Θα ωφεληθούν πολύ. Αποδεχθείτε ότι προτάσεις σας γίνουν και φροντίστε να αναλάβετε υποχρεώσεις όσο αυξημένες και να είναι, γιατί θα τις διεκπεραιώσετε και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στον τομέα οικονομικών, καριέρας  και εργασίας το πρώτο δεκαπενθήμερο θα είναι άριστο. Αυτό το διάστημα ισχύει και για το κεφάλαιο έρωτας που ευνοεί τους αδέσμευτους εκπροσώπους περισσότερο διότι κάνουν σημαντικές γνωριμίες. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο αναμένεται να έχει εντάσεις, ακόμα κι αν είναι παροδικές, για όλους όσοι είναι ήδη δεσμευμένοι. Εφόσον δεχθείτε νέες επαγγελματικές προτάσεις ή προτάσεις που αφορούν οικονομικά «ανοίγματα» και επενδύσεις, αξιοποιείστε τις γιατί εκτιμώ πως θα υπάρχουν πραγματικά πολύ καλές οπτικές και προοπτικές. Οι Αριθμοί σας ευνοούν εφόσον έχετε οργανωθεί σωστά, ξέρετε τι λέτε, σε ποιους και γιατί. Κινηθείτε στοχευμένα, διπλωματικά και ευέλικτα. Θα τα καταφέρετε!

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 4

Πολύ ευαίσθητη η επικοινωνία σας! Ευαίσθητη αναμένεται να είναι γενικά η περίοδος του πρώτου δεκαπενθημέρου. Πεσμένη η ψυχική σας διάθεση, εντάσεις και εκνευρισμός, αδικαιολόγητος τις περισσότερες φορές, διότι ξεσπάτε αναίτια σε άλλους. Προσπαθήστε αντιθέτως να αποφύγετε προστριβές, ιδιαίτερα στο χώρο της εργασίας σας, γιατί εν αντιθέσει με ότι πιστεύετε, αυτός ευνοείται. Θα έχετε τεράστια επαγγελματική δράση, επιτυχία ακόμα κι αν …ρισκάρετε! Εάν τώρα σας γίνουν προτάσεις για εύκολο κέρδος, άμεσα έως ταχύτατα, προτιμότερο να τις επανεξετάσετε μην σας πω και να τις ξεχάσετε. Δικοί σας άνθρωποι σας συμπαραστέκονται στα οικογενειακά σας θέματα. Η σχέση σας με τα παιδιά σας βελτιώνεται.

Από 15/09 έως 27/09 ο ερωτικός τομέας διανύει μία περίοδο αδικαιολόγητης έντασης. Ωστόσο θα μειωθεί προς το τέλος του μήνα και προσέξτε μήπως αυτή η έντονη λεκτική αντιπαράθεση σας οδηγήσει σε παρορμητικές και ολότελα λανθασμένες αποφάσεις. Μην διαλύσετε την σχέση σας ή το γάμο σας. Προσέξτε περισσότερο στην οικονομική σας διαχείριση. Καλό είναι να μην ανοιχτείτε επενδυτικά και σε καμία περίπτωση μην προβείτε στην λήψη δανείων.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 5

Κερδίζετε έδαφος, παίρνετε εσείς την πρωτοβουλία που θέλετε, έρχεστε σε επαφή με άτομα που σας χρειάζονται αλλά και που χρειάζεστε. Η επικοινωνία σας βελτιώνεται κατά πολύ. Να είστε «…ανοιχτοί» σε καινούργιες προτάσεις τόσο στην εργασία όσο και στον έρωτα. Μήνας που ευνοεί τα φλερτ και τη σύναψη νέων σχέσεων. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε σε μία σχέση που πραγματικά υπόσχεται πολλά. Για τους ήδη δεσμευμένους, μην διστάσετε καθόλου να τολμήσετε και να δείξετε τα συναισθήματα σας, ακόμα και να προβείτε σε ερωτική εξομολόγηση. Θα έχετε ανταπόκριση. Όλα αυτά από τις 07/09 και μετά ….κατοχυρώνονται.

Από 14/09 έως 21/09 μπορείτε να προβείτε στη ρύθμιση οφειλών και οικονομικών σας υποχρεώσεων. Δείξτε την απαραίτητη προσοχή στην τάση σας να είστε αφηρημένοι αυτό το διάστημα (μικροατυχήματα και τραυματισμοί λόγω αφηρημάδας). Κατά συνέπεια προσοχή στις μετακινήσεις σας αλλά και στον τρόπο οδήγησής σας. Η αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα και η δημοφιλία σας είναι στα ύψη. Επενδύστε τον χρόνο σας και την ενέργειά σας σε ανθρώπους και καταστάσεις που πραγματικά το αξίζουν. Ο Σεπτέμβριος είναι από τους πιο παραγωγικούς, ανταποδοτικούς μήνες της χρονιάς για εσάς.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 6

Ήρθε η ώρα για αλλαγές!!! Μήνας οριστικών ανακατατάξεων! «Ξαναχτίζετε» το προφίλ σας και ιδιαίτερα το επαγγελματικό. Οι Αριθμοί σας δίνουν εύνοια στο να αλλάξετε ότι πραγματικά δεν σας αρέσει. Η επιτυχία; Δεδομένη αυτόν τον μήνα! Οι συγκυρίες θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Νιώθετε την αλλαγή μέσα σας, ήδη το καταλαβαίνετε και διαπιστώνετε πως η αναγνώριση και οι προσπάθειες για τον κόπο που καταβάλατε τον προηγούμενο καιρό, ήταν θέμα χρόνου. Ευνοϊκές αναμένονται και οι οικονομικές όψεις. Εφόσον σας οφείλουν χρήματα είναι ο κατάλληλος μήνας για να τα ζητήσετε και να τα πάρετε.

Με έμφαση η προσοχή σας είναι στραμμένη στην εργασία και στην καριέρα σας, μην παραμελείτε όμως και την ερωτική σας ζωή. Είναι ο τομέας που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για όλους όσοι είναι δεσμευμένοι. Μεταθέστε οριστικές λύσεις και αποφάσεις  για τον επόμενο τουλάχιστον μήνα. Πολύ ευνοϊκές οι τρεις (3) εβδομάδες για τους αδέσμευτους εκπροσώπους. Πιο επικίνδυνο αναμένεται το δεύτερο δεκαπενθήμερο για τους δεσμευμένους. Η επικοινωνία όμως σταδιακά θα βελτιωθεί στην διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθημέρου. Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που «χτίζετε» το οικονομικό σας μέλλον.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 7

Αξιοποιήστε τις τρεις (3) πρώτες εβδομάδες του μήνα οι οποίες είναι αρκετά φορτισμένες λόγω του προγράμματος σας. Οι δημόσιες σχέσεις θα είναι άριστες. Η καλή επικοινωνία με τα κατάλληλα άτομα θα είναι πολλές φορές το «κλειδί» στο να ανοίξουν πόρτες και να δοθεί η σωστή επίλυση σε όλα τα «καυτά» ζητήματα των προηγούμενων τεσσάρων (4) μηνών. Δυναμικός μήνας! Να είστε έτοιμοι με όρεξη για δράση και πρωτοβουλίες. Θα έχετε συμμάχους στο πλευρό σας. Προετοιμαστείτε για τις αλλαγές που θα έρθουν απλόχερα και θα αλλάξουν την πιεστική καθημερινότητα και ρουτίνα σας. Ευνοούνται τα ταξίδια για επαγγελματικό σκοπό στην διάρκεια των οποίων πραγματοποιείτε νέες σημαντικές κοινωνικές γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν στην εργασία και γενικότερα στην καριέρα σας.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό στο να κατοχυρώσετε επαγγελματική θέση, μια διάκριση ή  μια προαγωγή. Εφόσον δε ψάχνετε για νέα εργασία, από τις 11/09 και μετά, ανοίγουν οι δρόμοι. Στο κεφάλαιο ο έρωτας, ο Σεπτέμβριος είναι αρκετά ρομαντικός με την προϋπόθεση για όσους ξεκινάνε τα νέα φλερτ, να υπάρχει και η εγκεφαλική πνευματική διέγερση. Όλοι όσοι είναι δεσμευμένοι απολαμβάνουν όσο τίποτε άλλο τον έρωτα τους και την ευτυχία τους. Ένα καλύτερο σκηνικό για τον δικό σας Αριθμό Προσωπικού Έτους, προσέξτε όμως την άσκοπη σπατάλη των χρημάτων σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 8

Είστε στην καλύτερη σας φάση! Τυχερός, ανταποδοτικός μήνας. Τριάντα (30) ημέρες που οι Αριθμοί σας δίνουν απλόχερα εύνοια και δικαίωση, ιδιαίτερα στην επικοινωνία σας. Ότι θέλετε το προωθείτε. Έχετε βάλει στόχο την κορυφή! Ας ξεκινήσουμε από τα ερωτικά. Βάλατε στόχο να συμβιώσετε; Να παντρευτείτε; Να αποκτήσετε παιδί; Οι καλύτερες οπτικές και προοπτικές τώρα ξεκινούν. Καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες στοχεύετε με ρίσκο στην κορυφή. Δεν είναι δύσκολο, δεν είναι ακατόρθωτο. Είναι ο κατάλληλος μήνας για να προβάλετε, να διαφημίσετε, να προωθήσετε τον εαυτό σας, την εικόνα σας και το έργο σας. Οι Αριθμοί σας δίνουν με τις τάσεις τους τις καλύτερες αποδόσεις. Οργανώστε τον χρόνο σας πιο σωστά γιατί θα κάνετε  πράγματα ταυτόχρονα, παράλληλα και θα πρέπει προκειμένου να τα προλάβετε, να ταξινομήσετε και να επανασχεδιάσετε τις προτεραιότητες σας.

Λόγω της  έντονης ενασχόλησης σας με εργασία και καριέρα, τα ζευγάρια περνούν εντάσεις ευτυχώς όμως θα είναι παροδικές. Επενδύστε στις πρώτες δέκα (10) ημέρες του μήνα για να σπείρετε και μετά θερίστε άφοβα. Τα αποτελέσματα του κόπου σας και των επιλογών σας πριν τελειώσει  ο μήνας θα είναι εμφανή.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 9

Είναι ο μήνας που καλείστε να έχετε πολλές και εναλλακτικές λύσεις για κάθε τομέα  της ζωής σας. Για παράδειγμα, εφόσον έχετε παρακούσει εντολές γιατρού ή συμβουλές του ή ιατρικές εξετάσεις, καλό είναι να προβείτε στην ολοκλήρωση αυτών ή να κάνετε ένα τσεκάπ ακόμα και σε επίπεδο πρόληψης. Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στην διατροφή σας, στην άσκηση. Εντάξτε τα αυτά στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Εμπιστευτείτε περισσότερο τη διαίσθηση και το ένστικτό σας, ιδιαίτερα τις πρώτες οκτώ (8) ημέρες του μήνα και από 15/09 έως 23/09. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας το πρώτο δεκαπενθήμερο. Μην έρθετε σε προστριβές με ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας σας και διαφωνήσετε για κληρονομικά ή περιουσιακά ζητήματα.

Δώστε έμφαση σε καλύτερες προοπτικές όπως το να ταξιδέψετε για να προωθήσετε τη δουλειά σας. Μην επενδύσετε όμως σε γνωριμίες που προκύψουν στην διάρκεια επαγγελματικών συναντήσεων, συνεδρίων και σεμιναρίων. Να είστε ιδιαίτερα εγκρατείς γιατί δεν θα έχουν καμία προοπτική. Μιας και αναφέρομαι στην λέξη εγκράτεια, να προσέχετε για να …έχετε και να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας σε ότι αφορά τα οικονομικά σας τις πρώτες δεκαπέντε (15) ημέρες του μήνα. Έχετε την τάση να χαλάσετε το λιγότερο με μανία και το τελευταίο σας ευρώ. Κατάλληλος μήνας για να προβείτε σε κινήσεις αγοραπωλησιών και να επιλύσετε σημαντικές διαφορές δια της νομικής οδού.

της Μαρίας Ζώη
Life Mentor
Αριθμολόγος – Ψυχολόγος
Δασκάλα Ευ ζην
Τηλ. γραφείου: 210-4284841
www.mariazoi.gr
Youtube official channels

Με τη δύναμη των αριθμών