Ό,τι χρειάζεσαι για το παιδί σου με ένα κλικ στην πόρτα σου

Ό,τι χρειάζεσαι για το παιδί σου με ένα κλικ στην πόρτα σου

Αν είσαι και εσύ πολυάσχολη Working Mom που τρέχεις να προλάβεις δεκάδες υποχρεώσεις μέσα στη μέρα, αυτό που δεν θες σίγουρα είναι να σπαταλάς χρόνο αναζητώντας τις καλύτερες προσφορές στα είδη πρώτης ανάγκης του μωρού σου και του παιδιού σου. Γι’ αυτό ανακάλυψα ένα e-shop που θα σου λύσει τα χέρια και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σου. Ποιό είναι αυτό;

Το E-YUP είναι η καλύτερη επιλογή για όλους εμάς τους μοντέρνους γονείς στο Online shopping για τα παιδιά μας. Χωρίς να χάνεις χρόνο μπορείς να αγοράσεις ό,τι χρειάζεσαι για την καθημερινή φροντίδα του παιδιού σου μόλις σε 1 λεπτό, χωρίς να στερείσαι πολύτιμο χρόνο ούτε από το παιδί σου, ούτε από την πολυάσχολη μέρα σου.

Το E-YUP δεν είναι ένα ακόμα από τα χιλιάδες e-shop στο διαδίκτυο. Είναι η μοναδική νέα, σύγχρονη και εύχρηστη πλατφόρμα με τις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Αν έχεις βαρεθεί να τρέχεις από σουπερμάρκετ σε σουπερμάρκετ για να αναζητάς τις καλύτερες προσφορές για τις πάνες του μωρού σου, αν θες να βρίσκεις καθημερινά δεκάδες προσφορές στα είδη πρώτης ανάγκης, αυτό το e-shop θα γίνει το δεξί σου χέρι.

Μπορείς εύκολα στο διάλειμμα της δουλειάς σου, όταν κοιμάται το μωρό, το βράδυ όταν έχεις χαλαρώσει από την απαιτητική μέρα σου, μ’ ένα κλικ από την άνεση του σπιτιού σου να παραγγείλεις ό,τι σου είναι απαραίτητο, χωρίς να ταλαιπωρηθείς σε ουρές καταστημάτων και πάνω απ’ όλα στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Πόσο θα ήθελα όταν ήμουν και γω νέα μαμά να υπήρχε το E-YUP. Πόσο θα με είχε γλιτώσει από άσκοπη ταλαιπωρία, αγκαλιά με δύο παιδιά να τρέχω αναζητώντας προσφορές για τις πάνες τους, τα γάλατα, τα αφρόλουτρα και όλα τα είδη πρώτης ανάγκης τους. Πόση κούραση, γκρίνια και άσκοπες μετακινήσεις θα είχα γλιτώσει! Πραγματικά πιστεύω πως εσύ μαμά του σήμερα είσαι ιδιαίτερα προνομιούχα σ’ όλους τους τομείς. Αλλά και εμείς που ακόμα έχουμε σχετικά μικρά παιδιά από τη στιγμή που ανακαλύψαμε το E-YUP η καθημερινότητά μας έγινε πιο εύκολη.

Τι μπορείς να αγοράσεις στο E-YUP;

Στο E-YUP φιλοξενούνται τα βασικά και απαραίτητα που χρειάζεσαι από την πρώτη μέρα της γέννησης του μωρού σου, όπως οι δημοφιλείς πάνες Pufies στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς από 0,13€ ανά πάνα, τα απορρυπαντικά Teo Bebe που περιλαμβάνουν 100% φυσικό σαπούνι, χωρίς χημικές ουσίες, μωρομάντηλα, καθώς εκπαιδευτικά παιχνίδια που θα ψυχαγωγούν τα παιδιά σου από τη γέννηση τους, πιπίλες, μασητικά, και βασικά είδη διατροφής, όπως γάλα και κρέμες.

Τι περιμένεις; Μπες στο www.e-yup.com και βρες ό,τι χρειάζεσαι για το παιδί σου. Μόλις ξεκινήσεις να το χρησιμοποιήσεις δεν θα μπορείς να το βγάλεις από την καθημερινότητά σου, θα απορείς πραγματικά πως ζούσες τόσα χρόνια χωρίς αυτό.

Για να μην χάνεις τις προσφορές που ανανεώνονται συνεχώς, κάνε εγγραφή στο e-shop και like στη σελίδα του E-YUP στο facebook.

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.



Οι προτάσεις μας