Ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας για τα βαφτιστήρια!

Ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας για τα βαφτιστήρια!

Οι νονοί έχουν συνηθίσει κάθε χρόνο να παίρνουν στα βαφτιστήρια τους τα κλασικά δώρα, ρούχα, παπούτσια, παιχνιδολαμπάδες και σοκολατένια αβγά. Τι ωραία θα ήταν μαζί τα υπόλοιπα δώρα ή παραλείποντας κάποια από αυτά να έπαιρναν ένα  δώρο ανεκτίμητης αξίας που θα καλλιεργήσει τον πνευματικό τους πλούτο, το οποίο θα τους ανοίξει νέους ορίζοντες και θα μπορούν να το διαβάζουν για όσο καιρό επιθυμούν; Η εξωτερική εμφάνιση είναι επιφανειακή σ΄έναν άνθρωπο, η εσωτερική όμως είναι η ουσία, το μέλλον του, το παρόν του και η εξέλιξη του σ’ αυτή την ζωή.

Σας προτείνουμε αγαπημένα βιβλία που θα απασχολήσουν όμορφα τα παιδιά μας στις Πασχαλινές διακοπές και θα τα ξεκολλήσουν απο τάμπλετ, κινητά και υπολογιστές.

Στον βυθό κάνει… φαγούρα
Εκδόσεις Διόπτρα

Μια διασκεδαστική ιστορία που ξεδιπλώνει τη μικρογραφία μιας κοινωνίας και πώς αυτή λειτουργεί απέναντι σε ένα κοινό πρόβλημα.
Στον βυθό κάνει… φαγούρα!
Και, αλήθεια, ποιος τελικά θα δώσει τη λύση σε αυτό το απρόσμενο πρόβλημα;
Το κερδοσκόπο χταπόδι;
Ο αποφασιστικός ιππόκαμπος;
Η συνεσταλμένη μέδουσα ή μήπως… όλοι αυτοί μαζί;

Κι όπως λέει η συγγραφέας… αν έπρεπε τώρα να αποφασίσει ποιο επάγγελμα θα ακολουθούσε, θα ήταν… παρατηρητής βυθού ή ναυαγοσώστρια ψαριών. Έτσι ίσως να είχε καταφέρει να ήταν και εκείνη ηρωίδα αυτής της ιστορίας!

 

 

ΔΕΝ θέλω ΣΟΥΠΑ!
Τρώω όλο μου το φαγητό

Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα

Μια εικονογραφημένη ιστορία για το νήπιο και ένας οδηγός για σας: πώς να υποστηρίξετε το παιδί σας στις μικρές μεγάλες προκλήσεις της νηπιακής ηλικίας.

Όλα είναι έτοιμα για την πρόκληση του φαγητού: το τραπέζι είναι στρωμένο με πολλά και νόστιμα φαγητά! Αν όμως το παιδί αρνείται να φάει, τι κάνετε;

Το βιβλίο «Δεν θέλω σούπα!» μιλά για την «πρόκληση» που αντιμετωπίζει
ο γονιός όταν το παιδί του επιμένει να ζητά τροφές που δεν του κάνουν
καλό και αρνείται το υγιεινό φαγητό που θα το κάνει «δυνατό σαν βράχο».

Κάθε βιβλίο της σειράς «Μικρές Μεγάλες Προκλήσεις» δεν είναι απλώς
μια εικονογραφημένη ιστορία, ούτε ένας οδηγός ανατροφής. Είναι και τα
δύο: ένα διπλό εργαλείο προκειμένου γονείς και παιδιά να ξεπεράσουν
μαζί και ομαλά τις αναπτυξιακές προκλήσεις της νηπιακής ηλικίας. Μια πολύτιμη συμμαχία για την ανάπτυξη… γιατί οι στόχοι στη ζωή αξίζουν όταν τους κατακτάμε μαζί!

Ουφ ένας αδελφούλης!

Στο σπίτι όλοι είναι έτοιμοι να υποδεχθούν το νέο μωράκι. Είναι όμως εύκολο να αποδεχθεί τον ρόλο του μεγαλύτερου αδελφού ή της μεγαλύτερης αδελφής το πρωτότοκό σας;

Το «Ουφ, ένας αδελφούλης!» χειρίζεται τη μεγάλη «πρόκληση» της υποδοχής και αποδοχής του νέου μωρού στην οικογένεια από το πρωτότοκο
παιδί, και της υιοθέτησης του ρόλου του μεγαλύτερου αδελφού ή της μεγαλύτερης αδελφής.

Κάθε βιβλίο της σειράς περιλαμβάνει ένα μέρος με εικονογραφημένα νανουρίσματα, σχεδιασμένο να διαβαστεί από τους γονείς στα παιδιά, για να τα βοηθήσει να κατανοήσουν (και να επιλέξουν) αυτό που θα τα κάνει να νιώσουν δυνατά και ασφαλή. Χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες και ελκυστικές για το νήπιο λέξεις, οι στόχοι εκφράζονται με έμμετρα τραγούδια, που επιτρέπουν στον γονιό να επικοινωνήσει αποτελεσματικά με το παιδί του και μεταφέρουν το μήνυμα με φαντασία και παιχνιδιάρικη διάθεση. Στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου οι γονείς θα βρουν πολύτιμες εκπαιδευτικές συμβουλές για να ξεπεράσουν τις αμφιβολίες τους και να μάθουν να αποφεύγουν τα πιο συχνά λάθη της ανατροφής και τις αδιέξοδες καταστάσεις που προκαλούν εντάσεις στο σπίτι.

Φίλοι πάνω κάτω
Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Μια μπάλα γίνεται η αφορμή για να γνωριστούν οι ένοικοι μιας μεγάλης πολυκατοικίας,

στο νέο βιβλίο που έγραψαν οι βραβευμένοι δημιουργοί Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Καθώς η μπάλα της πέφτει από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, παρασύροντας στην πορεία της έναν σωρό ακόμα αντικείμενα, η μικρή Κατερίνα αρπάζει από το χέρι τον παππού της και μαζί τρέχουν για να την βρουν! Από όροφο σε όροφο οι κλειστές πόρτες ανοίγουν, αποκαλύπτοντας τον κάθε ένοικο και τον μαγικό μικρόκοσμό του. Όμως η Κατερίνα δεν είναι η μόνη που ψάχνει. καθένας από τους ενοίκους έχει χάσει και κάτι. Κάπως έτσι, αναζητώντας όλοι μαζί τα πράγματά τους, αυτοί οι τόσο διαφορετικοί άνθρωποι καταλήγουν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο και να συνειδητοποιήσουν πόσο κρίμα ήταν που για τόσο καιρό ζούσαν τόσο κοντά, κι όμως τόσο μακριά…

Το αγαπημένο δίδυμο Αγγέλου-Σίνη επιστρέφει με μια τρυφερή ιστορία για τη φιλία, την αποξένωση των μεγαλουπόλεων, τον παιδικό αυθορμητισμό αλλά και τη διαφορετικότητα. Οι φωτεινές εικόνες της Σοφίας Τουλιάτου μοιάζουν με σκηνές από θεατρική παράσταση σε ένα βιβλίο που θα φέρει τα πάνω κάτω!

Χάρτινα Αεροπλανάκια

Μια λυρική ιστορία για δύο αχώριστους φίλους που ονειρεύονται να πετάξουν.

Η Μία και ο Μπεν είναι οι καλύτεροι φίλοι. Μαζί φτιάχνουν χάρτινα αεροπλανάκια και εύχονται μια μέρα να φτιάξουν ένα αεροπλανάκι τόσο τέλειο, που να μπορεί να πετάξει ως την αντίπερα όχθη της λίμνης. Όμως η οικογένεια του Μπεν μετακομίζει μακριά… Θα καταφέρουν τα δύο παιδιά να παραμείνουν φίλοι και να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους;

Τα Χάρτινα αεροπλανάκια είναι ένα εικονογραφημένο βιβλίο μοναδικής αισθητικής, που αναδεικνύει τη δύναμη της φιλίας και της φαντασίας, χρησιμοποιώντας ένα παραδοσιακό  παιδικό παιχνίδι στη σύγχρονη εποχή μας.

μικρά κορίτσια με ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ

Σχεδιάστριες, ζωγράφοι, εξερευνήτριες, επιστημόνισσες, συγγραφείς…
Γυναίκες μοναδικές από τις οποίες έχουμε πολλά να μάθουμε και με τις οποίες μπορούμε να ταυτιστούμε.
Γυναίκες που μετέτρεψαν ένα μικρό όνειρο σε μια μεγάλη ιστορία!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς ήταν στην παιδική ηλικία τους άνθρωποι που διέπρεψαν για το έργο τους και έγιναν πρότυπα για πολλές γενιές;

Δεν είναι υπέροχο ένα βιβλίο να μπορεί να διδάξει στα παιδιά και ειδικά στα μικρά κορίτσια πως κάθε όνειρό τους μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να έχουν θάρρος και επιμονή;

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος εμπλουτίζουν με νέους τίτλους τη σειρά εικονογραφημένων βιβλίων με τίτλο μικρά κορίτσια με ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ, η οποία έχει πουλήσει περισσότερα από 1.000.000 αντίτυπα και έχει μεταφραστεί σε 17 γλώσσες σε όλο τον κόσμο. Κάθε βιβλίο της σειράς φιλοξενεί ένα μικρό βιογραφικό τής εκάστοτε πρωταγωνίστριας στο τέλος και οι τρεις νέοι τίτλοι μάς παρουσιάζουν τη Σιμόν ντε Μποβουάρ, την Άννα Φρανκ και την Τζέιν Γκούντολ. Την εικονογράφηση κάθε βιβλίου υπογράφει διαφορετικός εικονογράφος κάθε φορά.

Άννα Φρανκ
Εικονογράφηση: Sveta Dorosheva

Η Άννα Φρανκ ήταν μια μικρή Γερμανίδα εβραϊκής καταγωγής, η οποία έζησε για πολλά χρόνια κρυμμένη μαζί με την οικογένειά της προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη από τους ναζί. Το ημερολόγιο όπου κατέγραψε τις σκέψεις της όσο ζούσε μυστικά σε ένα πατάρι, δημοσιεύτηκε μετά τον θάνατό της σε στρατόπεδο συγκέντρωσης και έδωσε φωνή στα χιλιάδες παιδιά που πέθαναν στη διάρκεια του ναζιστικού ολοκαυτώματος. Έτσι πραγματοποιήθηκε το όνειρο της μικρής Άννας, που έγινε τελικά μια διάσημη συγγραφέας.

Τζέιν Γκούντολ
Εικονογράφηση: Beatrice Cerocchi

Το αγαπημένο παιχνίδι της μικρής Τζέιν ήταν ένας λούτρινος χιμπαντζής που τον κρατούσε αγκαλιά όταν ονειρευόταν να ταξιδέψει στην Αφρική. Με την πρώτη ευκαιρία έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και έζησε για πολλά χρόνια μαζί με τους χιμπατζήδες, μελετώντας και αναλύοντας τον τρόπο ζωής τους. Κατάφερε έτσι να γίνει διάσημη για την πρωτοποριακή ερευνητική της προσέγγιση και σήμερα ευαισθητοποιεί το κοινό σε όλο τον κόσμο σχετικά με τα δικαιώματα των ζώων και την προστασία του πλανήτη.

 

 

 

 

Σιμόν ντε Μποβουάρ
Εικονογράφηση: Christine Roussey

Η μικρή Σιμόν «Τόσο πολύ αγαπούσε τα βιβλία, που ο μπαμπάς της έλεγε για αστείο αγορίστικο μυαλό πως είχε αντί για γυναικείο»! Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου οι μικροί αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για την ζωή της διάσημης φιλοσόφου, συγγραφέως και φεμινίστριας, που γεννήθηκε στις αρχές του περασμένου αιώνα στο Παρίσι, και μας έμαθε «πως όλοι οι άνθρωποι γεννιόμαστε ίσοι και πως οι επιλογές μας και όσα αποφασίζουμε, αυτά είναι που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε».

 

 

 

 

Ο Σιγανός… ένα σκιάχτρο με ψυχή!
Ελληνοεκδοτική

Ένα σύγχρονο παραμύθι για όσα σπάνια λέγονται, τις «συγγνώμες» και τα «ευχαριστώ»…
Για τη μοναξιά, τα όνειρα και τις μεγάλες αξίες της ζωής: τη φιλία, τη συντροφικότητα και την αλληλεγγύη.

Ο Σιγανός είναι το σκιάχτρο που ζει στο περιβόλι του κυρ-Γιάννη.
Σπάνια μιλάει… Μόνη του παρέα ο Ανέστης, ο σπουργίτης,
κι ένα βιβλίο ποίησης που το διαβάζει συνεχώς.
Μια νύχτα αποφασίζει να φύγει μακριά.
Θέλει να γνωρίσει τον κόσμο, μα πιο πολύ τη θάλασσα.

Το περιβόλι αναστατώνεται στα ξαφνικά.
Τα λαχανικά, τα φρούτα, οι καρποί κινδυνεύουν πια απ’ τον καθένα
κι αρχίζουν να καταλαβαίνουν πόσο πολύτιμη ήταν η δουλειά του Σιγανού…

Όλοι θα μπλεχτούν σε περιπέτειες και θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει!
Άραγε ο Σιγανός θα καταφέρει να φτάσει στον προορισμό του;
Πώς σκέφτηκαν να δράσουν τα λαχανικά, τα φρούτα, οι καρποί;

ΕΤΟΙΜΟΣ;

Ο Οδυσσέας, ένα μικροκαμωμένο και αδύνατο αγόρι
με τεράστια στρογγυλά γυαλιά, κάθισε στο παγκάκι του σχολείου.
Στα χέρια του κρατούσε, όπως πάντα, ένα εικονογραφημένο βιβλίο γνώσεων
το οποίο σκόπευε να διαβάσει στο διάλειμμα.
Δίπλα του ήρθε και κάθισε ο νέος συμμαθητής του, ο Αχιλλέας «ο γίγας».

Όλα κυλούσαν ήρεμα, μέχρι τη στιγμή που… έγινε ο σεισμός!

 

 

 

 

Πες το μόνο στη μαμά!
Εκδόσεις Διάπλαση

Πόσες φορές μέσα στην ψυχή ενός παιδιού κρύβονται μυστικά και καταστάσεις που δεν τολμάει να ομολογήσει ακόμα και στο πιο κοντινό του πρόσωπο, τη μαμά του; Η Ελεάννα και ο Γιώργος συνεργάζονται για να βοηθήσουν τον φίλο τους τον Κωνσταντίνο να βγει από τη δύσκολη θέση. Και, φυσικά, μία είναι η προτροπή τους: να μιλήσει στη μαμά! Γιατί η μαμά πάντα ξέρει τη λύση, κι αν δεν την ξέρει, σίγουρα θα προσπαθήσει να τη βρει.

Η ιστορία του Κωνσταντίνου είναι μια ιστορία που επαναλαμβάνεται με παραλλαγές συνεχώς γύρω μας και αφορά κάθε παιδί: το δικό σας, κάποιον φίλο του, συμμαθητή του, παρέα του στα παιχνίδια και στα σπορ.

Ένα βιβλίο για κορίτσια και αγόρια, με πολλή αγωνία, περιπέτεια, φαντασία αλλά και ποδόσφαιρο. Ναι, και ποδόσφαιρο!

 

Ο Άνιχνος. Ο άνθρωπος χωρίς ίχνη

Μια φορά κι έναν καιρό σε μια έρημο γεννιέται και μεγαλώνει ένα παιδί χωρίς ίχνη! Μα, αν δεν αφήνεις ίχνη στην έρημο, είναι εύκολο να χαθείς. Όταν ο Άνιχνος τελειώνει το σχολείο, αποφασίζει ν’ ακολουθήσει τον πρώτο περαστικό, μήπως κι έτσι βρει τον δρόμο του.
Ποιος είναι όμως ο παράξενος ταξιδιώτης και πού πηγαίνει; Ποια είναι η ιστορία του ελέφαντα με τα αθλητικά παπούτσια και το φτερό στρουθοκαμήλου στο κεφάλι; Ο Άνιχνος αναζητά τον δρόμο του παρά τις δυσκολίες. Tελικά θα βρεί τον δικό του θησαυρό μέσα στα παραμύθια;
Ένα παραμύθι για το ταξίδι προς την ενηλικίωση και τα ίχνη που διαλέγει ο καθένας μας για οδηγό του.

 

 

Αλλαγές

Κάθε καινούργια αλλαγή φέρνει και μια μικρή ανατροπή στη ζωή του Πέτρου, που αντιμετωπίζει τις αλλαγές με δυσπιστία και «κουμπώνεται» στον εαυτό του. Όμως η τελευταία αλλαγή τον παρασύρει σαν κύμα με το μυστήριό της! Έρχεται στα χέρια του ένα βιβλίο Ιστορίας γεμάτο σημειώσεις από την προηγούμενη κάτοχο, ένα κορίτσι!
Στην αρχή ο Πέτρος αντιδρά, σιγά-σιγά όμως συνειδητοποιεί ότι η περιέργειά του να γνωρίσει την Αναστασία είναι μεγαλύτερη. Έτσι, αποφασίζει να δράσει, γοητευμένος από αυτό το παιχνίδι της ζωής που ζωγραφίζει με ανεξίτηλα χρώματα το μέλλον του.

 

 

 

 

Φούσκες

Μια μέρα το Καγκουρό ακολουθεί κάτι κίτρινες φούσκες και ανακαλύπτει το Κοάλα! Στην αρχή το ντροπαλό Κοάλα δεν ενδιαφέρεται να κάνει παρέα με το Καγκουρό, όταν όμως εκείνο φεύγει απογοητευμένο, αρχίζει να κάνει φούσκες και να τις στέλνει προς το μέρος του. Έτσι οι δυο τους γίνονται φίλοι και κάνουν ένα μεγάλο φουσκοπάρτι. Κι όταν ένα τεράστιο φουσκοτέρας αρχίζει να τους κυνηγάει, οι φίλοι μας θα πρέπει να συνδυάσουν τις δυνάμεις τους για να το νικήσουν.

Ένα βιβλίο που βοηθάει τα ντροπαλά και διστακτικά παιδιά να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να κάνουν φίλους μέσα από το παιχνίδι.

Νανουρίσματα (περιέχει CD)

Το νανούρισμα είναι ο δικός μας τρόπος να συνοδεύσουμε το παιδί μας στον μαγικό κόσμο του ονείρου. Να του κρατήσουμε συντροφιά μέχρι να παραδοθεί στον γλυκό ύπνο και να ταξιδέψει σε όνειρα παιδικά και αθώα.
Νανουρίσματα παραδοσιακά, αλλά και σύγχρονα, σε στίχους Ιωάννη Πάττα και Χρύσας Σκοπελίτου, και πρωτότυπη μουσική του Παναγιώτη Γιατράκου, τραγουδισμένα από αγαπημένες φωνές, έρχονται να βάλουν σε λόγο την αγάπη και την φροντίδα.
Με την τρυφερή εικονογράφηση της Μαρίνας Στελλάτου.

Τα νανουρίσματα τα τραγουδάνε οι: Γλυκερία, Γιάννης Κότσιρας, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μελίνα Ασλανίδου, Γρηγόρης Πετράκος, Μάνος Πυροβολάκης, Βίκυ Καρατζόγλου, Μαρία Ελισσαίου, Αθηνά Βέρμη.

 

Μαθητευόμενος επιστήμονας
Εκδόσεις Μεταίχμιο

Το βιβλίο αυτό θα σου µάθει τα πάντα για τον καιρό, τα είδη βιότοπων, το ανθρώπινο σώµα και τόσα άλλα.
Δούλεψε σε ένα σύγχρονο επιστηµονικό εργαστήριο και µάθε από πρώτο χέρι τι σηµαίνει να είσαι επιστήµονας,µε τις διασκεδαστικές δραστηριότητες που θα βρεις στις σελίδες του!

Μια φανταστική νέα σειρά βιβλίων που καλλιεργεί το ενδιαφέρον των παιδιών για τις θετικές επιστήµες και τα ενθαρρύνει να µάθουν ένα σωρό πράγµατα για διάφορα επαγγέλµατα.

 

 

 

Μαθητευόμενος αστροναύτης
Εκτοξεύσου στο διάστημα

Το βιβλίο αυτό θα σου µάθει τα πάντα για το διάστηµα, την αστρονοµία, τη ζωή στον Διεθνή Διαστηµικό Σταθµό και τόσα άλλα.
Εκτοξεύσου σε µια απίθανη διαστηµική αποστολή και µάθε από πρώτο χέρι τι σηµαίνει να είσαι αστροναύτης, µε τις διασκεδαστικές δραστηριότητες που θα βρεις στις σελίδες του!

 

 

 

 

 

Η ωραιότερη ιστορία που γράφτηκε ποτέ
Πινόκιο, ο βασιλιάς των παρανόμων

Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ!
ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!

Ο Ζάργκο προχωρά µε το σχέδιό του να εξαφανίσει τις Αθάνατες Ιστορίες. Η τελευταία του φαεινή ιδέα είναι να στείλει ένα τρένο µε παρανόµους από την Άγρια Δύση µέσα στην ιστορία του Πινόκιο. Και, φυσικά, αυτό αλλάζει τελείως το γνωστό παραµύθι. Ο πρωταγωνιστής δεν είναι πια αξιαγάπητος, αλλά ένας φρικτός εγκληµατίας.
Η Άλµπα και ο Ντιέγκο έχουν διπλή αποστολή: να διορθώσουν την ιστορία και να σταµατήσουν τον Ζάργκο µια για πάντα! Θα τα καταφέρουν;
Μη χάσεις το συναρπαστικό τέλος αυτής της µαγικής περιπέτειας µέσα στη λογοτεχνία!

Γίνε φίλος/η με τον εαυτό σου. Η αυτοπεποίθηση – Οδηγίες χρήσης
Εκδόσεις Πατάκη

  • Πώς φροντίζεις τον εαυτό σου;
  • Αισθάνεσαι άνετα με το σώμα σου;
  • Νιώθεις καλά με την οικογένεια, τους/τις φίλους/ες ή στο σχολείο;

Πας στο γυμνάσιο; Αν ναι, αυτό το βιβλίο είναι για σένα!

Απαντώντας σ’ αυτές τις ερωτήσεις, το βιβλίο θα σε βοηθήσει να ζήσεις καλύτερα τις διαφορετικές καταστάσεις της καθημερινότητας. Θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις ποιος/α είσαι πραγματικά. Θα σου δείξει ότι είσαι μοναδικός/ή και ότι σου αξίζει να αγαπάς τον εαυτό σου. Θα σου δώσει ιδέες για να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση.

Αυτό το βιβλίο περιέχει συμβουλές για τους εφήβους. Τροφοδοτεί τις σκέψεις τους και τους συνοδεύει σε μια περίοδο έντονων ανακατατάξεων και αναζητήσεων.

Είναι ένα βιβλίο απαιτητικό, ευαίσθητο και επιμορφωτικό, γραμμένο από τη Μαρί-Ζοζέ Οντερσέ, δημοσιογράφο και συγγραφέα πολλών έργων για εφήβους.

Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση με υγεία, ηρεμία και όμορφες οικογενειακές στιγμές!
Ας είναι αυτό το Πάσχα μια ακόμα αφορμή να έρθουμε πιο κοντά στα παιδιά μας και στους αγαπημένους μας ανθρώπους.

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

Βιβλία Πάσχα