Η βασική ρουτίνα περιποίησης για κάθε μαμά μόνο με 2 λεπτά την ημέρα

Η βασική ρουτίνα περιποίησης για κάθε μαμά μόνο με 2 λεπτά την ημέρα

Το 80% της γήρανσης της επιδερμίδας οφείλεται σε εμάς αλλά και σε περιβαντολλογικά αίτια. Η μόλυνση, οι ρύποι, το άγχος της καθημερινότητας, η ελλιπής διατροφή, το νερό, ο λίγος ύπνος, αλλά και η δική μας έλλειψη γνώσης ή κακιά χρήση προϊόντων, οδηγούν σταδιακά στην εμφάνιση και υγεία μιας επιδερμίδας που μόνο αυτοπεποίθηση δεν μας δίνει.

Ο καθαρισμός και η ενυδάτωση αποτελούν το βασικότερο κομμάτι της ομορφιάς μια γυναίκας που θέλει να νιώθει και να δείχνει όμορφη.

ΒΗΜΑ 1
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ – ΤΟΝΩΣΗ

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ;

Θα χρειαστείτε ένα καλό καθαριστικό προσώπου ανάλογα με τον τύπο του δέρματος. Ο καθαρισμός θα αφαιρέσει όλη τη βρωμιά, το λάδι και τα βακτηρίδια από το πρόσωπό σας, κάτι που μπορεί να προκαλέσει φραγή των πόρων  ή βαθιά ξηρότητα.

Για να εξισορροπήσετε το επίπεδο pH του δέρματός σας, χρησιμοποιήστε έναν τόνερ χωρίς οινόπνευμα μετά τον καθαρισμό. Επιλέγοντας προϊόν 2 σε 1 με ενσωματωμένη τονωτική λοσιόν κερδίζετε χρόνο.

ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ;

Καθαρίστε το πρόσωπό σας δύο φορές την ημέρα πρωί και βράδυ.  Θα βοηθήσει στην τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος στο δέρμα σας και θα κάνει το δέρμα σας να λάμψει. Πάρτε μια μικρή ποσότητα καθαρισμού στα δάχτυλά σας και εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο με κυκλική κίνηση. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Τώρα στεγνώστε το πρόσωπό σας με μια καθαρή πετσέτα.

ΒΗΜΑ 2
ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΜΑΤΙΩΝ  – ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΣΕΡΟΥΜ:

Το σέρουμ προετοιμάζει το δέρμα για να υποδεχτεί την ενυδατική και μαζί ισχυροποιούν και επιταχύνουν τα αποτελέσματα κατά 10 φορές.

Το πρώτο προιόν που χρησιμοποιούμε στο καθαρό δέρμα είναι το σέρουμ. Τοποθετήστε είτε πρωί, είτε βράδυ πριν από την ενυδατική σας.  Σε περίπτωση που θέλετε να το φορέσετε μόνο 1 φορά αυτή θα πρέπει να είναι η βραδινή ώρα πριν τη κρέμα νύχτας που πραγματοποιείται και η ανάπλαση κυττάρων. Το σέρουμ δεν φέρνει κάποιο αποτέλεσμα αν φορεθεί μόνο του χωρίς μετά να ακολουθεί η ενυδατική.

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΜΑΤΙΩΝ:

Το δεύτερο προϊόν που ακολουθεί στην ενυδάτωση είναι η κρέμα ματιών. Η περιοχή των ματιών είναι κατά 10 φορές πιο λεπτή και γι αυτό χρειάζεται ειδική φροντίδα.

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ:

Μια καλή ενυδατική κρέμα που ταιριάζει στον τύπο του δέρματος σας είναι απαραίτητη για να βοηθήσει το δέρμα σας να παραμείνει απαλό, ομαλό και ενυδατωμένο. Αυτό σημαίνει πως δεν θα δημιουργηθούν λεπτές γραμμές έκφρασης και αν έχετε ήδη, θα απαλύνουν με τη καθημερινή ρουτίνα περιποίησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βράδυ όλοι νιώθουμε κουρασμένοι και η περιποίηση φαντάζει σαν βουνό μπροστά στο να τρέξουμε στο κρεβάτι. Γι αυτό μπορείτε να φροντίστε το δέρμα σας τις βραδινές ώρες όταν είστε ήδη σπίτι χωρίς να περιμένετε την ώρα του ύπνου. Το βράδυ πραγματοποιείται η ανάπλαση κυττάρων στο δέρμα και είναι σημαντικό να βρει η διαδικασία την επιδερμίδα μας καθαρή και ενυδατωμένη.

2 ΛΕΠΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΕ ΕΣΑΣ

Μια ολοκληρωμένη σειρά ρουτίνας περιποίησης χρειάζεται 1 λεπτό το πρωί και 1 λεπτό το βράδυ για να νιώθουμε όμορφες μητέρες  και γυναίκες  με αυτοπεποίθηση.

της Makeup artist Βασιλικής Τζελάτη

Δείτε εδώ πώς “Έγινα πιο χαρούμενη μαμά αλλάζοντας μόνο 5 πράγματα στην καθημερινότητα μου”.

Ομορφιά