Ένας ιδανικός προορισμός για όλη την οικογένεια!

Ένας ιδανικός προορισμός για όλη την οικογένεια!

Δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να πάτε με την οικογένεια σας διακοπές ή έστω ένα διήμερο; Θέλετε να αποδράσετε διοργανώνοντας μια μονοήμερη εκδρομή να ξεφύγετε λίγο από το στρες, το τρέξιμο της καθημερινότητας και να αλλάξετε παραστάσεις; Η απόλυτη επιλογή και ένας απ’ τους αξέχαστους οικογενειακούς προορισμούς διασκέδασης είναι το The Ranch. Το έχουμε επισκεφτεί οικογενειακώς πολλές φορές για μονοήμερη απόδραση, αφού είναι μόλις 1 ώρα από την Αθήνα και το συστήνουμε σε γνωστούς και φίλους με κλειστά μάτια. Στην τελευταία επίσκεψη μας το συνδυάσαμε με διήμερη εκδρομή και τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν, περάσαμε ονειρεμένα!

Μια τεράστια έκταση με κάθε λογής δραστηριότητα που θα ξετρελάνει όλη την οικογένεια! Το The Ranch βρίσκεται στη φυσική κοιλάδα του πανέμορφου πευκοδάσους στο Σοφικό Κορινθίας, μόλις 97 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Από την πρώτη στιγμή που το αντικρίσαμε θαμπωθήκαμε από την ομορφιά του τοπίου. Ένα αληθινό ράντσο σαν και αυτά που βλέπουμε στις ταινίες ξεδιπλώνονταν μπροστά μας και τα παιδιά έμειναν έκπληκτα να το χαζεύουν.

Ο Κωνσταντίνος και ο Δημήτρης μου πήγαν βόλτα με άλογα, περπατήσαμε στη Φάρμα και τους Στάβλους και είδαμε από κοντά άλογα, πόνυ, ελάφια, παγόνια, αγριογούρουνα, αγελάδες και αιγοπρόβατα. Περιηγηθήκαμε στην Άγρια Φύση και όλους τους σταθμούς του The Ranch με το τρενάκι και την άμαξα. Παίξανε στις κούνιες, οδήγησαν αμάξια καρτ και απασχολήθηκαν δημιουργικά στις δραστηριότητες Bricktivity που λάμβαναν χώρα το διήμερο που το επισκεφτήκαμε. Επιπλέον είχα την μεγάλη χαρά και τιμή να παρουσιάσω το βιβλίο μου “Η οδύσσεια του μικρού Οδυσσέα” στην αίθουσα εκδηλώσεων του The Ranch μια εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη!

Ακόμα έχετε την ευκαιρία αν το επιθυμούν τα παιδιά σας να παίξουν ποδόσφαιρο σε κάποιο από τα υπερσύγχρονα γήπεδα (3 γήπεδα ποδοσφαίρου (11χ11), τα δύο με τεχνητό χλοοτάπητα και το άλλο με φυσικό χόρτο), να παίξουν μπάσκετ, volley, tennis και ping-pong. Αν είστε λάτρεις της τοξοβολίας μπορείτε να μάθετε μαζί με εξειδικευμένο στέλεχος. Έχετε επίσης την δυνατότητα να παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά πρόγραμμα (Αλευρόμυλος, Ελαιοτριβείο, Τυροκομείο, Κουρείο, Τσαγκαράδικο ,παντοπωλείο εγκεκριμένα από το ΥΠΕΠΘ).

Το The Ranch διοργανώνει δημιουργικά εργαστήρια, παρουσιάσεις βιβλίων και εποχιακά event. Μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα τους στο facebook και από το site τους.

Ενημερωθείτε εδώ για τα events του Μαρτίου και για το κατασκηνωτικό καλοκαίρι 2019.

Τα εισιτήρια τους είναι πολύ προσιτά, μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο Τηλ: 2741093800.

Είναι επίσης κατάλληλος χώρος ακόμα και για να διοργανώσετε το πάρτι του παιδιού σας. Party στο The Ranch σημαίνει: Βόλτα με το άλογο, βόλτα με το τρενάκι και την άμαξα, τοξοβολία, αθλητικές δραστηριότητες, face painting και πεντανόστιμο παιδικό μενού.

Μικροί μεγάλοι παίξαμε με την ψυχή μας και μεταφερθήκαμε έστω και για λίγες ώρες σε ένα μαγικό τοπίο. Αυτό άλλωστε δεν χρειαζόμαστε εμείς οι γονείς για να γεμίζουμε τις μπαταρίες μας ώστε να ανταπεξέλθουμε στην έντονη καθημερινότητά μας.
Είναι ένας προορισμός που επιβάλλεται να επισκεφτείτε άμεσα με τα παιδιά σας και να είστε σίγουροι ότι η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

Οι προτάσεις μας