Δωρεάν Εκτυπώσιμο για την Οργάνωση του πάρτι

Δωρεάν Εκτυπώσιμο για την Οργάνωση του πάρτι

Από τη στιγμή που μια γυναίκα γίνεται μαμά, θέλει τα πάρτι γενεθλίων του παιδιού της να είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Ειδικά τα πρώτα χρόνια, αναπολώ πάρτι των δικών μου παιδιών, τα οποία ήταν όλα υπερπαραγωγή. Θα μου πείτε τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν πολλά, καταλαβαίνουμε εμείς όμως, και θέλουμε τα πρώτα τους γενέθλια να είναι αξέχαστα! Θέλουμε να χαζεύουν τα άλμπουμ των πάρτι τους όταν μεγαλώσουν και να τα δείχνουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα, ακόμα και στα δικά τους παιδιά.

Σας ετοιμάσαμε ένα ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΟ για να οργανώσετε το πάρτι του παιδιού σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να σημειώσετε τους καλεσμένους, τι ψώνια θα χρειαστεί να κάνετε για τον μπουφέ, τα προσκλητήρια, τα αξεσουάρ του πάρτι, την τούρτα και ό,τι θέλετε να περιλαμβάνει το πάρτι του παιδιού σας. Μπορείτε να τo κατεβάσετε και να τo εκτυπώσετε, ώστε να προετοιμάσετε το πιο τέλειο πάρτι που έχετε διοργανώσει στη ζωή σας και να είστε σίγουροι ότι δεν έχετε παραλείψει τίποτα!

 

Το εκτυπώσιμο προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους αναγνώστες του www.workingmoms.gr και ΔΕΝ επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίηση του περιεχομένου χωρίς τη γραπτή συγκατάθεσή μας.

Βρείτε εδώ όλα τα ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΑ του Working Moms.

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΑ