Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ! SUPERMOMS – ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΠΙΔΑ – 07/02/2014

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ! SUPERMOMS – ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΠΙΔΑ – 07/02/2014

Η Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2014 είναι μια μέρα που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μου, στην ψυχή και στη συνείδησή μου!

Ενώ είμαι ένας άνθρωπος λαλίστατος γενικώς, αυτή τη φορά δεν μπορώ να βρω λόγια να περιγράψω αυτό που ένιωσα, ίσως γιατί δεν περιγράφεται και ίσως γιατί φοβάμαι μην το υποτιμήσω και το κάνω φτωχό. Γιατί νομίζω πως είναι από τις μοναδικές εμπειρίες που δεν περιγράφονται με λόγια!!

Η Sofia Athanasiadou και μέσω της σελίδας της SuperMoms Rock πήρε την πρωτοβουλία και διοργάνωσε μια υπέροχη φιλανθρωπική εκδήλωση. Κάλεσε όλον τον κόσμο από όλα τα μέρη της Ελλάδας να στείλουν από το πιο μικρό πραγματάκι για να μαζευτούν όσα περισσότερα δώρα γίνεται και να τα μοιραστούν στα παιδάκια του Ογκολογικού Κέντρου Ελπίδα. Το Ογκολογικό Κέντρο Ελπίδα συστεγάζεται με το Παίδων “Αγίας Σοφία” και έχει ιδρυθεί από την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη!

Τα δώρα που μαζεύτηκαν ήταν ανέλπιστα πολλά!! Όλα τα παιδάκια που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο – και ήταν γύρω στα 150 –  πήραν από μια μεγάλη σακούλα με δώρα, καθώς και τα αδελφάκια τους. Επιπλέον έμειναν και αρκετά δώρα για να μοιραστούν στα παιδάκια που είχαν άδεια και θα ξαναγύριζαν στο νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες! Η προσφορά των δώρων ήταν τεράστια!! Ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών!

Δε θέλω να πω πολλά, όμως αυτό που θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να πω είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στην αγαπημένη μου φίλη Sofia Athanasiadou, που μου έδωσε την ευκαιρία να προσφέρω και να ζήσω μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ εμπειρία στη ζωή μου. Από εκείνη την ημέρα είμαι συγκλονισμένη και έχω αναθεωρήσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για πολλά πράγματα στη ζωή μου!!

Πρώτα απ’ όλα ως ΜΑΜΑ και δεύτερον ως εκπρόσωπος του Working Moms, μαζί με τηSofia σηκώσαμε το μεγάλο ψυχολογικό φορτίο και μπήκαμε στα δωμάτια για να μοιράσουμε δώρα στα παιδάκια που δεν μπορούσαν να έρθουν στο αμφιθέατρο. Οι εικόνες που έχω στο μυαλό μου είναι πολύ στενάχωρες. Αλλά αν με ρωτάτε αν θα το ξανάκανα, ΝΑΙ θα το ξανάκανα πολλές φορές ακόμα, για να προσφέρω χαρά σε αυτές τις όμορφες φατσούλες.

Είμαι πολύ χαρούμενη που μοιράσαμε χαμόγελα σε αυτά τα όμορφα μουτράκια και ξεχάσαν για λίγο τη δύσκολη καθημερινότητά τους μέσα στο νοσοκομείο. Δυστυχώς γνωρίσαμε παιδάκια από 3 μηνών έως 18 ετών.

Θα ήθελα μέσα από αυτό το άρθρο να εκφράσω τον τεράστιο σεβασμό μου στις μαμάδες και στους μπαμπάδες που είναι οι αφανείς ήρωες και στέκονται βράχοι, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη δίπλα στα αγγελούδια τους! Αν εμείς οι μαμάδες που μεγαλώνουμε τα υγιή παιδάκια μας είμαστε μια φορά αξιέπαινες , αυτές οι μαμάδες είναι 1000 φορές πιο άξιες και τους αξίζει ο αμέριστος σεβασμός και θαυμασμός μας!

Επίσης χάρηκα ακόμα περισσότερο που μου δόθηκε η ευκαιρία να γίνω υποψήφιος δότης μυελού των οστών…!

Είναι ό,τι πιο εύκολο μπορείτε να κάνετε… Γίνετε δωρητές!

Κάτι μικρό για εσάς είναι κάτι πολύ ΜΕΓΑΛΟ για αυτά τα παιδάκια!!!!!!!

Είναι μια σύντομη, εύκολη και ανώδυνη διαδικασία, κατά την οποία δίνετε 10 λεπτά από τον χρόνο σας και λίγο σάλιο. Τόσο απλά και τόσο σπουδαία!!!

http://www.eom.gr/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=93&Itemid=110

Εύχομαι σε όλα τα παιδάκια που γνωρίσαμε και τους χαρίσαμε πολλά χαμόγελα, να γίνουν γρήγορα καλά και να γυρίσουν γρήγορα στο σπιτάκι τους!!!

Καλή δύναμη στους γονείς στους και πολλά ΜΠΡΑΒΟ!!!!

SuperMoms Rock & Working Moms ενωμένες!!!

Efi's Diary