ΠΙΤΑ 2014 – WORKING MOMS 31-01-2014

ΠΙΤΑ 2014 – WORKING MOMS 31-01-2014

Σας ευχαριστούμε πολύ όσες μας τιμήσατε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του γκρουπ μας!!! Ήπιαμε το καφεδάκι μας σε ενα πολυ ζεστό και όμορφο περιβάλλον, συζητήσαμε διάφορα θέματα της επικαιρότητας, τα παιδάκι μας έπαιξαν όμορφα στον ειδικό διαμορφωμένο χώρο γι΄αυτά, κάναμε την κλήρωση μας και απολαύσαμε την νοστιμότατη πίτα μας!!

Σας ευχαριστούμε λοιπόν όλες σας για το τόσο όμορφο και παρεϊστικο ξεχωριστό απόγευμα!!!

Να ευχαριστήσουμε επίσης, την ιδιοκτήτρια του παιδότοπου Έλα να παίξουμε. Αιγάλεω, την κα Ελένη για τον όμορφο χώρο που μας διέθεσε στον 1ο όροφο που ηταν ειδικά prive για μας, καθώς επίσης και το προσωπικό (σέρβις και κοριτσι στα παιχνίδια) που ήταν γλυκύτατα, ευγενέστατα και εξυπηρετικότατα!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις δωροθέτριες για τα όμορφα και ξεχωριστά δωράκια που μας πρόσφεραν για την κλήρωση μας!!! (Χριστιάνα Δούκα,Άννα Γαλάνη, Ευαγγελία Ρούσσου, Nikolakaki Venetia, Δια χειρος δημιουργιες by Giota)
Nα ευχαριστήσουμε τον χορηγό μας Bebelino Βρεφικά, το καλύτερο κατάστημα παιδικών ειδών στα Δυτικά Προάστια, που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει!!!
Και ένα ευχαριστώ από καρδιάς για την νοστιμότατη πίτα της Maria Rekliti για τον χρόνο, τον κόπο και τα υλικά που διέθεσε για να φτιάξει την πίτα του γκρουπ μας!!! Ήταν νοστιμότατη και απλά,

Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!!!

Το team του Working MOMS on-line shopping & WORKING MOMS on-line shopping:

Εφη Αργυροπουλου, Giota Petropoulou & Μυρτώ Τέτσικα

Efi's Diary