Τα Απαραίτητα Του Μακιγιάζ

Τα Απαραίτητα Του Μακιγιάζ

Τα βασικά εργαλεία που σου χαρίζουν ανά πάσα στιγμή φυσικό ή  glamorous look, ανάλογα με την περίσταση αλλά και την διάθεση φυσικά ! ! !

1.   Τα Σωστά Πινέλα

Δεν είναι εύκολο να πετύχεις τέλειο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ χωρίς τα κατάλληλα πινέλα. Χωρίς  αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να έχεις όόόόλα τα πινέλα που έχουν οι επαγγελματίες του είδους. Ένα για το make- up ,ένα για την πούδρα, ένα για ρουζ και δυο πινελάκια διαφορετικού μεγέθους ( ένα μικρό & ένα μεγάλο ) για τις σκιές είναι τα απολύτως απαραίτητα. Αν φοράς κόκκινο κραγιόν, προμηθεύσου και ένα πινελάκι για τα χείλη .

2.   Το Ιδανικό  Make – Up

Σκοπός του είναι η άψογη  και λαμπερή  επιδερμίδα και για να την αποκτήσεις πρέπει να διαλέξεις το σωστό προϊόν …..

α ) λεπτή υφή για φυσικό και διάφανο αποτέλεσμα ,
β ) πιο πυκνή για μεγαλύτερη κάλυψη  και
γ ) κόμπακτ για ματ αποτέλεσμα , εύκολη εφαρμογή και εύκολη μεταφορά.

3.  Σκιές Για Κάθε Περίσταση

Μια σκιά σε γήινους τόνους αρκεί για ένα λιτό ,φυσικό μακιγιάζ, ενώ με την βοήθεια ενός μολυβιού μπορεί να μετατραπεί σε πιο θηλυκό,smoky look, για μια βραδινή έξοδο. Παραλλαγή αποχρώσεων που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι το Μπορντό, το Μελιτζανί ακόμα και το Πράσινο σκούρο.

4.  Ποτέ Χωρίς Μάσκαρα

Ίσως είναι και το μόνο προϊόν που δεν ξεχνά καμία γυναίκα να χρησιμοποιήσει. Μαύρη, καφέ ή σε έντονο χρώμα, το μάσκαρα αναδεικνύει το βλέμμα, το χρώμα των ματιών  και δίνει άμεσα την αίσθηση ότι είσαι μακιγιαρισμένη.

5.  Μαγουλάκια Όλο Φρεσκάδα

Οι Ελληνίδες χρησιμοποιούν φανατικά ρουζ σε γήινους τόνους και  έχουν δίκιο, αφού αρκεί μια πινελιά για να αλλάξει  η όψη του προσώπου. Από το φωτεινό κοραλλί- ροδακινί…..τέλειο για τις μελαχρινές και σταράτες επιδερμίδες ως τις πιο ροζ – μοβ – φούξια αποχρώσεις του ρουζ – ιδανικές για τις ξανθές είναι απαραίτητο σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ.

6.  Χείλη Για Φίλημα

Τείνει να γίνει  κλασικό , αφού φοριέται όλες τις ώρες και όλες τις εποχές…..σωστά καταλάβατε, μιλάω για το κραγιόν .Οι  NUDEή κοινώς φυσικές αποχρώσεις είναι ιδανικές για Πρωινό,Natural μακιγιάζ , ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και συνδυάζεται με μάτια βαμμένα είτε σε παλ. τόνους, είτε σε πιο ουδέτερες γήινες αποχρώσεις , είτε σε έντονο  Smoky Look για μια βραδινή έξοδο.

Απαραίτητο ‘αξεσουάρ’ το υπέροχο χαμόγελο σας …….

TIPS.

–   ‘ Σβήνετε ‘ πάντα το make-up στην βάση του λαιμού, έτσι αποφεύγετε το εφέ της μάσκας.
–    ΜΗΝ χρησιμοποιείται σκούρες αποχρώσεις στα μάτια όταν θέλετε να κάνετε ένα πολύ φυσικό ή πρωινό μακιγιάζ κάνει τα μάτια σας να δείχνουν πολύ κουρασμένα.
–    2-3 στρώσεις μάσκαρα είναι αρκετές για ένα φυσικό αποτέλεσμα.
–    Προσοχή με το ρουζ, η μεγάλη ποσότητα χρώματος έχει αντιαισθητικό αποτέλεσμα .
–    Στα χείλη διαλέξτε το χρώμα του κραγιόν όσο το δυνατόν πιο κοντά στην       φυσική σας  απόχρωση και ΜΗΝ βάλετε περίγραμμα. δεν είναι απαραίτητο.
–    Προσοχή με τις γυαλιστερές σκιές, τα γυαλιστερά ρουζ και τα γυαλιστερά κραγιόν….ΟΧΙ όλα μαζί…… επιλέξτε τα καλύτερα  για μια βραδινή σας έξοδο.

της Μακιγιαζ Σοφία Λαγούδη
Site: http://www.sofialagoudi.nufikomakigiaz.gr/

Ομορφιά