2ήμερο Workshop Δημοσίας Ομιλίας και Ενίσχυσης Αυτοπεποίθησης των theSPEAKERS

2ήμερο Workshop Δημοσίας Ομιλίας και Ενίσχυσης Αυτοπεποίθησης των theSPEAKERS

RISE 2022
Τώρα Ακούγομαι Experience Series.
2ήμερο Workshop
22 & 23 Οκτωβρίου, 11:00 – 20:00 | Athens

“Σκέψη… Η ομιλία της ψυχής με τον εαυτό της”
Πλάτων

Όταν μιλάς σε μία παρέα είναι δημόσια ομιλία.
Όταν μιλάς με την οικογένειά σου είναι δημόσια ομιλία.
Όταν μιλάς με τους συναδέλφους σου ή με τον/την σύντροφό σου είναι δημόσια ομιλία.
Ακόμα και όταν μιλάς με τον εαυτό σου εξασκείς μία μορφή ομιλίας.

Όταν εκφραζόμαστε, συνδεόμαστε με άλλους ανθρώπους. Πόσο εύκολο ωστόσο είναι να το κάνουμε αυτό με τον σωστό τρόπο, την κατάλληλη στιγμή, με τα κατάλληλα λόγια;

Πολλές φορές μπορεί να θέλουμε να επικοινωνήσουμε ορθά όμως δεν διαθέτουμε τα κατάλληλα “όπλα” για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας.

Εάν θες να μάθεις να επικοινωνείς ορθά και ουσιαστικά σε οποιοδήποτε περιβάλλον, είτε εργασιακό είτε φιλικό είτε κοινωνικό, αλλά και να αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση που σου αρμόζει για να μπορείς να διεκδικείς όλα όσα αξίζεις τότε δώσε μεγάλη προσοχή σε αυτό που ακολουθεί:

Στο 2ήμερο workshop δημόσιας ομιλίας και ενίσχυσης αυτοπεποίθησης των theSPEAKERS «RISE – Τώρα Ακούγομαι Experience Series» που έρχεται στις 22 & 23 Οκτωβρίου, 11:00 – 20:00 στο Domotel Kastri, θα μάθουμε μαζί πώς να επικοινωνούμε ορθά τόσο με τον εαυτό μας προκειμένου να αποκτήσουμε την αυτοπεποίθηση που αναζητάμε, όσο και με τους γύρω μας για να είμαστε ο εαυτός μας στον απόλυτο βαθμό και να επιτυγχάνουμε τους στόχους που θέτουμε.

Γιατί πάνω απ’ όλα πρέπει “να είσαι ο εαυτός σου. Ποιος άλλος έχει περισσότερα προσόντα για να το κάνει αυτό;” – Frank J. Giblin.

Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια αυτού του 2ημέρου θα πραγματοποιήσουμε:

Workshops Δημόσιας Ομιλίας

  • Καθημερινή προφορική επικοινωνία
  • Πώς διεκδικώ αύξηση – προαγωγή
  • Πώς μιλώ αποτελεσματικότητα σε ένα νέο περιβάλλον
  • Πώς πείθω σε επαγγελματικά περιβάλλοντα
  • Αυθόρμητη ομιλία
  • Κατανόηση και αποκωδικοποίηση Γλώσσας σώματος

Workshops Παρακίνησης & Ηγεσίας

Θεωρούμε ότι ο Σεπτέμβρης είναι μια νέα αρχή οπότε δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερη ευκαιρία για να εστιάσουμε σε τεχνικές παρακίνησης και ηγεσίας.

Αφού μέχρι τώρα έχουμε ασχοληθεί με το πώς επικοινωνούμε με τους γύρω μας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο ήρθε η ώρα να μάθουμε και το πώς να επικοινωνούμε καλύτερα και με τον εαυτό μας παρουσιάζοντας το νέο μας workshop “self speaKING”.

Workshop για την ανάλυση του Yποσυνείδητου

Σε αυτό το workshop θα γίνει εστίαση στο:

  • Τι είναι το υποσυνείδητο και πώς λειτουργεί;
  • Ποια η συσχέτιση του υποσυνείδητου με τα συναισθήματά μας;
  • Πώς το υποσυνείδητο επηρεάζει τη συμπεριφορά μας;
  • Τι είναι ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός;
  • Πώς ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός μας;

Yoga & Meditation

Πώς θα μπορέσουμε να εστιάσουμε σε μία καλύτερη επικοινωνία, σε μία βαθύτερη σύνδεση, σε μία ποιοτικότερη καθημερινότητα εάν πρώτα δε μπορέσουμε να εστιάσουμε στη στιγμή, να εκτιμήσουμε το τώρα και να χαλαρώσουμε το μυαλό μας από κάθε σκέψη. Έστω και για λίγα δευτερόλεπτα. Ο διαλογισμός, οι συγκεκριμένες τεχνικές αναπνοής και η Yoga αποτελούν βασικό κομμάτι αυτού του μοναδικού 2ήμερου βιωματικού workshop. Υπεύθυνη για αυτό το workshop είναι η πιστοποιημένη Yoga instructor – Στέλλα Σαμαρτζή.

My Fitness Empire – Training program

Εξειδικευμένο πρόγραμμα σωματικής άσκησης προσαρμοσμένο και συνδεδεμένο με το υπόλοιπο πρόγραμμα από τον δάσκαλο και πρωταθλητή πολεμικών τεχνών Ιωάννη Παλαιολόγο.

Για να κλείσει κάποιος τη θέση του, αλλά και για να δει/δεις περισσότερες πληροφορίες για το workshop, μπορεί να επισκεφθεί το site www.thespeakers.gr.

Οι προτάσεις μας