#μενουμεσπιτι και διαβάζουμε υπέροχα παιδικά βιβλία

#μενουμεσπιτι και διαβάζουμε υπέροχα παιδικά βιβλία

Προτάσεις βιβλίων για παιδιά από 5 ετών ώστε να μετριάσουμε όσο γίνεται τη χρήση της τεχνολογίας, που είναι ιδιαίτερα αυξημένη σ’ αυτές τις ηλικίες και όσο συνεχίζουμε να #μενουμεσπιτι ….

Οικολογία, 40 ακτιβιστές
Από 8 ετών

Σε αυτό το βιβλίο θα μάθετε για όλα τα μεγάλα οικολογικά προβλήματα: υπερθέρμανση του πλανήτη, εξαφάνιση της βιοποικιλότητας, ρύπανση των ωκεανών, κλιματική αλλαγή. Συγγραφείς, φιλόσοφοι, επιστήμονες, αγρότες μάχονται για να σώσουν τη φύση και να διατηρήσουν την ελπίδα για έναν βιώσιμο κόσμο. Ποιος αποτελεί πρότυπο για σένα; Πώς θα ακολουθήσεις το παράδειγμά του;

Μπλοκάκι UFO 2, Κάτι συμβαίνει εδώ!
Από 7 ετών

Σε αυτό το βιβλίο μαζέψαμε απίστευτες ιστορίες. Μας τις διηγήθηκαν ή μας τις έστειλαν σε e-mail παιδιά από όλη την Ελλάδα. Τις επεξεργαστήκαμε και τις εικονογραφήσαμε χωρίς να αφαιρέσουμε την ουσία της κάθε ιστορίας. Αντέχεις να τις διαβάσεις;

Σέρλοκ Χολμς: Σπουδή στο κόκκινο
Από 8 ετών

Όταν η αστυνομία δυσκολεύεται να λύσει μια μυστηριώδη δολοφονία, ο μεγαλύτερος ντετέκτιβ του κόσμου καλείται να ερευνήσει την υπόθεση. Έχοντας στο πλευρό του τον πιστό του φίλο δόκτορα Γουάτσον, ο Χολμς ξεκινά τις έρευνές του για να αποκαλύψει μια ιστορία εκδίκησης, που έχει την αφετηρία της είκοσι χρόνια πριν, στην έρημο της Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σέρλοκ Χολμς: Το σήμα των τεσσάρων
Από 8 ετών

Η Μαίρη Μόρσταν λαμβάνει ένα μυστηριώδες μήνυμα και καταφεύγει στον ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς για να ερευνήσει την υπόθεση. Αναζητώντας τον άγνωστο αποστολέα, ο Χολμς και ο αχώριστος φίλος του, ο δρ Γουάτσον, θα εμπλακούν σε επικίνδυνες νυχτερινές περιπέτειες, με κύριο σκοπό να ανακαλύψουν το νόημα του «σήματος των τεσσάρων» και να λύσουν ένα αίνιγμα γύρω από τον θησαυρό της Άγκρα, ιερής πόλης των Ινδιών.

4½ φίλοι και η μόλυνση του περιβάλλοντος (11)
Από 8 ετών

Ο Κάλε είναι κατενθουσιασμένος! Η φετινή σχολική γιορτή έχει θέμα την προστασία του περιβάλλοντος και η καλύτερη παρουσίαση θα κερδίσει ένα μεγάλο βραβείο. Την εκδήλωση διοργανώνουν οι καθηγητές, και ο Κάλε τα βρίσκει όλα πολύ βαρετά. Αν έπεφτε, όμως, στην αντίληψή τους κάποια πραγματική υπόθεση που να αφορά τη μόλυνση του περιβάλλοντος… Οι «Κάλε και Σία» αναλαμβάνουν δράση με σκοπό να ανακαλύψουν ένα πραγματικό περιβαλλοντικό σκάνδαλο. Η ομάδα των τεσσάρων φίλων οργανώνεται και τότε ανακαλύπτουν κάτι αναπάντεχο. Είναι πράγματι το έδαφος μολυσμένο; Ποιος ευθύνεται γι’ αυτή την καταστροφή;

Νέμο 1, Το αγόρι χωρίς όνομα
Από 9 ετών

Ευρώπη, 1829

Ένα αγόρι αποβιβάζεται στο λιμάνι της Χάβρης. Σκοπός του να φτάσει σε ένα κολέγιο στα περίχωρα του Παρισιού. Δεν είναι ένας μαθητής σαν όλους τους άλλους. Mοναχικός, σιωπηλός, κανείς δεν γνωρίζει το πραγματικό του όνομα. Όποιος θέλει να γίνει φίλος του μπορεί να τον φωνάζει απλώς Νέμο.

Στο κολέγιο βρίσκει δύο έμπιστους φίλους, την Άσλιν και τον Ντανιέλ, στους οποίους θα αποκαλύψει το μυστικό του. Ποια είναι η αποστολή που πρέπει να φέρει σε πέρας ο Νέμο; Γιατί έχασε το όνομά του; Οι τρεις φίλοι θα ξεκινήσουν μια μεγάλη περιπέτεια, που απαιτεί εφευρετικότητα, εμπιστοσύνη και πολύ θάρρος.

Ν.Ι.Βερν3: Η πύλη της αβύσσου
Από 9 ετών

Νάντη (Γαλλία), άνοιξη του 1840. Ο εντεκάχρονος Ιούλιος Βερν, εξερευνητής και εφευρέτης, είναι πολύ χαρούμενος. Επιτέλους, καλά νέα για την πρόοδο και τη γνώση στην πόλη του. Σπουδαίοι καθηγητές και επιστήμονες καταφθάνουν για ένα επιστημονικό συνέδριο, ενώ μια νέα σιδηροδρομική γραμμή θα ενώσει σύντομα τη Νάντη με το Παρίσι. Ωστόσο, μια τρομερή εγκληματική οργάνωση δεν μπορεί να δεχθεί την εξέλιξη αυτή. Έτσι, σχεδιάζει την απαγωγή των επιστημόνων προκειμένου να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις τους για τους δικούς της δόλιους σκοπούς.

Θα καταφέρουν οι τέσσερις φίλοι να αποκαλύψουν τα σχέδια της οργάνωσης; Μια καινούργια περιπέτεια αρχίζει για τη Λέσχη των Κυνηγών της Περιπέτειας του 21ου αιώνα και ο Ιούλιος με την παρέα του θα χρειαστεί να εξερευνήσουν ένα σπήλαιο στα έγκατα της γης…

Περιπέτεια στο βουνό
Από 8 ετών

Το πέμπτο βιβλίο της σειράς περιπέτεια από την πιο αγαπημένη συγγραφέα των παιδιών όλου του κόσμου.
Ο Τζακ, η Λούσι-Αν, ο Φίλιπ και η Ντάινα θα περάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές σε ένα αγρόκτημα στην Ουαλία. Σε μια εξόρμησή τους θα χάσουν τον δρόμο τους και θα βρεθούν στους πρόποδες ενός παράξενου βουνού.
Οι ατρόμητοι φίλοι ανακαλύπτουν εκεί μυστηριώδεις σπηλιές, μια δεξαμενή με μαύρο νερό, μυστικά περάσματα και μια περίεργη ακτινοβολία που προέρχεται μέσα από το βουνό.
Ποιοι είναι αυτοί οι επιστήμονες που έχουν μετατρέψει το εσωτερικό του βουνού σε εργαστήριο;Πού αποσκοπούν τα πειράματά τους;
Είστε έτοιμοι για… περιπέτεια;

Αναζητήστε τα στο www.minoas.gr.

Το αγόρι που μεγάλωνε δράκους
Από 8 ετών

Όταν ο Τόμας ανακαλύπτει ένα παράξενο γέρικο δέντρο σε μια άκρη του κήπου του παππού του, δεν το θεωρεί σημαντικό. Παρ’ όλα αυτά, παίρνει τον παράξενο καρπό του δέντρου σπίτι μαζί του – και τότε τον περιμένει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής του, όταν από το φρούτο εκκολάπτεται ένας μικροσκοπικός δράκος! Το δέντρο βγάζει φρούτα του δράκου, και έτσι το αγόρι αποκτάει έναν ολοδικό του δράκο, τον Λάμπη… Ο Τόμας μαθαίνει πολύ γρήγορα ότι η ζωή με τον Λάμπη είναι γεμάτη διασκεδάσεις, αλλά επίσης πολύ… απρόβλεπτη. Ναι, οι δράκοι είναι υπέροχοι, αλλά βάζουν επίσης φωτιά στην οδοντόβουρτσά σου και κρεμούν το εσώρουχό σου στην κεραία της τηλεόρασης και κάνουν κακά μέσα στα δημητριακά του μπαμπά σου. Ο Τόμας θα πρέπει να μάθει πώς να φροντίζει τον Λάμπη – και γρήγορα μάλιστα. Και τότε συμβαίνει κάτι εκπληκτικό: το δέντρο βγάζει κι άλλα φρούτα του δράκου…

Οι δράκοι της ιστορίας είναι οι φίλοι που κάθε παιδί θα ήθελε να έχει. Είναι πλάσματα εξαιρετικής ομορφιάς, διαφορετικά το ένα από το άλλο, και μοιράζονται χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του παιδιού-ιδιοκτήτη, σαν να αποτελούν έναν καθρέφτη του χαρακτήρα τους.

Το βιβλίο καταφέρνει να θίξει με έμμεσο και έξυπνο τρόπο θέματα όπως η διαφορετικότητα, ο σχολικός εκφοβισμός, η οικολογική συνείδηση, οι οικογενειακοί δεσμοί.

Η γιαγιά τερματοφύλακας
Από 7 ετών

Μια απολαυστική ιστορία για έναν σούπερ εγγονό που ησυχία δεν έχει και μια σούπερ γιαγιά έτοιμη για όλα. Μια ιστορία γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, για τις σχέσεις τρυφερότητας και αγάπης που αναπτύσσονται ανάμεσα σε μια γιαγιά και τον εγγονό της, με αφορμή το αγαπημένο του άθλημα. Η γιαγιά δε σκαμπάζει πολλά από ποδόσφαιρο. Είναι όμως καλή μαθήτρια και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του εγγονού της. Κλότσα κλότσα η γιαγιά, κλότσα κλότσα ο εγγονός, βάζουν στο τέρμα της καρδιάς χίλια γκολ απανωτά. Κι εκείνο που δεν ξεχνάνε ποτέ είναι τα γέλια και τα χάχανα σε μερικές ιστορικές στιγμές. Όπως τη φάση καρούμπαλο –τότε που η μπάλα καρφώθηκε με δύναμη στο κεφάλι της γιαγιάς, κι εκείνη έπεσε φαρδιά πλατιά στο γρασίδι και άρχισε να βλέπει αστεράκια–, ή τη φάση ασπίδα – τότε που η γιαγιά εμφανίστηκε μπροστά στην εστία του κήπου με κράνος ποδηλάτου για περικεφαλαία και ένα καπάκι κατσαρόλας για ασπίδα.

Ο γύρος του χρόνου με ποιήματα
Μια ανθολογία ποίησης για παιδιά

Μια μοναδική ανθολογία που μέσα από ένα ταξίδι στις τέσσερις εποχές του χρόνου κάνει την πρώτη επαφή των παιδιών με τη νεοελληνική ποίηση μια αξέχαστη εμπειρία. Με την επιμέλεια της ποιήτριας και εκπαιδευτικού Μαριγώς Αλεξοπούλου.

«Από τον ουρανό της ελληνικής ποίησης θα ήθελα τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τους φωτεινούς αστέρες, τους Έλληνες ποιητές μας, καθώς και τη λαϊκή παράδοση. Η κατάταξη της ύλης έγινε με βάση τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Για τον λόγο αυτό μπορεί να παρέλειψα ποιήματα που θα ‘πρεπε να περιλαμβάνονται στη συλλογή. Η επιθυμία μου ήταν να συμπεριλάβω ποιήματα που διεγείρουν την παιδική φαντασία και μυούν εν γένει τον αναγνώστη “στην αρχή του μεγάλου ονείρου μας και το τέλος του μικρού μας ταξιδιού”, όπως γράφει ο ποιητής Τάσος Λειβαδίτης. Πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω το βιβλίο αυτό όχι μόνο σαν μια απλή μύηση, αλλά και σαν έναν ευρύτερο προσανατολισμό μέσα στην ομορφιά των στίχων και της ποιητικής ατμόσφαιρας, σε μια εποχή που η τεχνολογία, όταν δε χρησιμοποιείται επ’ αγαθώ, καταντά μονόδρομος στη σκέψη των παιδιών και γενικά των νέων…» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΓΩΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

Μη φοβάσαι!
Από 5 ετών

Ο μικρός δράκος Καρύδας και οι φίλοι του έχουν πάει σχολική εκδρομή στο Νησί της Χελώνας, όπου η γριά γιγαντοχελώνα Ολεμίνα τούς διηγείται τη συναρπαστική ιστορία του Κόκκινου Ρούντολφ, του πιο τρομερού πειρατή των Επτά Θαλασσών. Έτσι ο Καρύδας η Ματίλντα και ο Όσκαρ αποφασίζουν να ψάξουν για το χαμένο φυλαχτό του Ρούντολφ. Σε αυτό το κυνήγι θησαυρού θα συμμαχήσουν με τον Πίτερ Παπαφίγκο, έναν μικρόσωμο πειρατή που δε φημίζεται για το θάρρος του, και θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα σωρό κινδύνους.

Ο στοιχειωμένος πύργος
Από 5 ετών


Ο μικρός δράκος Καρύδας και η φίλη του Ματίλντα πηγαίνουν εκδρομή στο δάσος, να μαζέψουν δρακόχορτο. Αλλά τους πιάνει μπόρα και βρίσκουν καταφύγιο σ’ έναν σκοτεινό έρημο πύργο. Εκεί είναι βέβαια στεγνά, αλλά είναι και λίγο τρομακτικά. Αδύνατον να ησυχάσουν και να κοιμηθούν μπροστά στο τζάκι. Γιατί τη στιγμή ακριβώς που το ρολόι χτυπάει δώδεκα, παγωμένος αέρας αρχίζει να φυσάει στους διαδρόμους και στη σάλα του πύργου. Και γίνεται κάτι που τρομάζει πολύ τους δυο φίλους…

Αναζητήστε τα στο www.metaixmio.gr.

Καλεσμένοι στο σπίτι
Από 5 ετών

«Λουκά, με αυτά που κάνεις θα μείνεις μόνος!»
μου είπε μια μέρα η μαμά.
Πήρα το ύφος του μετανιωμένου παιδιού.
Παλιά έπιανε αμέσως. Εκείνη τη μέρα, όχι.
«Στο δωμάτιό σου, τώρα!» μου φώναξε
κι εγώ, απλώς, εξαφανίστηκα.
Μόλις είχε φύγει από το σπίτι η νονά μου.
Μα πού να ήξερα ότι τα χέρια μου είχαν σοκολάτα;
Ήμουν σίγουρος ότι τα είχα σκουπίσει.
Εγώ να την αγκαλιάσω ήθελα μόνο.
Μανία κι αυτή να φοράει λευκά ρούχα την άνοιξη…

Η Περιπέτεια της Πλαστικούρας
“Βιβλίο με οικολογικό αποτύπωμα”
Από 7 ετών

Η Γη μας είναι πνιγμένη στα πλαστικά.
Η Πλαστικούρα έχει φροντίσει γι’ αυτό.
Χάρη στις πλαστικές δημιουργίες της,
είναι η πιο αγαπητή διασημότητα του κόσμου.
Μια μέρα, όμως, εξαφανίζεται.
Όλοι την αναζητούν… Εκείνη έχει παγιδευτεί σε έναν τόπο
όπου κανείς δεν τη θαυμάζει.
Εκεί συναντά τον Πέτρο και τη Λένα,
δυο παιδιά που τη φέρνουν αντιμέτωπη με τις συνέπειες
της αλόγιστης χρήσης του πλαστικού.
Θα καταφέρουν να την πείσουν ότι μπορούμε να ζήσουμε
και χωρίς συσκευασίες και πλαστικά μιας χρήσης;
Θα αλλάξει η Πλαστικούρα, για να σωθεί ο πλανήτης μας;

ΕΠΑΙΝΟΣ στον 63ο λογοτεχνικό διαγωνισμό της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς στην κατηγορία «Λογοτεχνικό Βιβλίο Γνώσεων εκτενούς φόρμας για παιδιά».

Ένα δέντρο για μένα
Ένα βιβλίο για το δέντρο της ζωής και τις ρίζες της οικογένειας.
Από 5 ετών

Ο μικρός ήρωας έπρεπε να φτιάξει το δέντρο της οικογένειάς του.
Έτσι, ξεκίνησε με τη γιαγιά του
ένα ταξίδι στον χρόνο μέσα από φωτογραφίες.
Είδε τους γονείς του και τους θείους του παιδιά,
τη γιαγιά και τον παππού νέους,
φαντάστηκε τον εαυτό του στο μέλλον…
Ανακάλυψε μια άλλη διάσταση του χρόνου,
αυτή που περνά μέσα από τις γενιές των ανθρώπων.

Η Αλεπού μοδίστρα
Από 5 ετών

Είχε μαστοριά και τέχνη η αλεπού στη δουλειά τους.
Ήταν περίφημη μοδίστρα και όλα τα ζωάκια του δάσους
έκαναν ουρές έξω από τον οίκο μόδας «Η Φουντωτή Ουρά».
Είχε όμως και μεγάλη πονηριά η αλεπού
και σκαρφιζόταν έναν σωρό κόλπα,
για να πουλάει πανάκριβα τις δημιουργίες της.

Πώς θα αντιδράσουν τα ζωάκια του δάσους,
όταν δουν τη σκαντζοχοιρίνα με τρίχωμα αρκούδας,
την αρκούδα με φτέρωμα πέρδικας
και την πέρδικα με βελόνες σκαντζόχοιρου;

 Το παρόν βιβλίο αποτελεί μια προσπάθεια ώστε να μπει ακόμα ένα λιθαράκι στον μεγάλο αγώνα ζωής που δίνει η οικογένεια Ντούμα και, πρωτίστως, ο Θοδωρής.
Ο εικοσιπεντάχρονος σήμερα Θοδωρής πάσχει από τη θανατηφόρο νόσο Batten έχοντας διαψεύσει μέχρι τώρα τις ιατρικές προβλέψεις και τα στατιστικά που κάνουν λόγο για προσδόκιμο ζωής κάτω των 20 ετών. Είναι το μοναδικό παιδί παγκοσμίως με τη συγκεκριμένη νόσο που παρακολουθεί μαθήματα στο Πανεπιστήμιο. Είναι φοιτητής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Αν και μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει θεραπεία, εντούτοις φωτισμένοι επιστήμονες σε πανεπιστημιακά νοσοκομεία στις Η.Π.Α. εκπονούν έρευνες πάνω στην πολλά υποσχόμενη γονιδιακή θεραπεία έχοντας σημειώσει σημαντική πρόοδο. Μολονότι στην ηλικία του Θοδωρή δεν υπάρχουν αντίστοιχοι ασθενείς, οι επιστήμονες δηλώνουν αισιόδοξοι ότι σύντομα θα μπορούν να προσφέρουν στον Θοδωρή την Ελπίδα μιας θεραπείας σωτήριας για τη ζωή του. Ένα πρόσθετο εμπόδιο –η υψηλού κόστους θεραπεία συντήρησης που λαμβάνει ο Θοδωρής και η τεράστια οικονομική δαπάνη που απαιτείται για τη μετάβαση και την εφαρμογή της θεραπείας στην Αμερική– θα προσπαθήσουμε να καλυφθεί από τις πωλήσεις αυτού του βιβλίου.
Η συγκίνηση και οι προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί είναι μεγάλες κινητοποιώντας ανθρώπους τόσο από το εξωτερικό, όπως ο καθηγητής Alfried Kohlschuetter, όσο και από την Ελλάδα. Ακαδημαϊκοί, επιστήμονες, καλλιτέχνες και αθλητές έχουν μιλήσει για τον Θοδωρή, στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα ευαισθητοποίησης.
Ενδεικτικά αναφέρουμε τους: Κική Δημουλά, Κώστα Γεωργουσόπουλο, Κική Μουρσελά, Δημήτρη Νανόπουλο, Λευτέρη Πετρούνια, Στέφανο Τσιτσιπά, Αλέκο Φασιανό, Σωτήρη Σόρογκα, Νίκο Οικονομίδη, Τάσο Μαντζαβίνο, Χριστίνα Μαντζαβίνου, Μάρω Δούκα, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Σταμάτη Φασουλή, Γιώργο Νανούρη, Νένα Μεντή, Αλίνα Κοτσωβούλου, Βίκυ Σταυροπούλου, Έφη Μουρίκη, Κάτια Δανδουλάκη, Σπύρο Πούλη, Γρηγόρη Βαλτινό, Νίκο Αρβανίτη, Σπύρο Παπαδόπουλο, Βασίλη Παπαβασιλείου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Σμαράγδα Καρύδη, Ζήνα Κουτσελίνη, Δανάη Μπάρκα, Ελένη Ράντου, Γιώργο Δεπάστα, Μαρία Καβογιάννη, Αλέκα Ζουμή, Γιάννη Ζουμπουλάκη, Χαράλαμπο Χρέλια, Μιχάλη Ανδριγιαννάκη, Βιολέττα Γαλανοπούλου, Μίνα Αδαμάκη, Γιάννη Ζουγανέλη, Σοφία Φιλιππίδου, Βαλέρια Κουρούπη, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Πέμυ Ζούνη, Γιάννη Μπουρούση, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Νίκο Παππά, Bryan Roberts, Kim Tillie, Γιώργο Πρίντεζη, Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Παπανικολάου, Θοδωρή και Ηλία Γκότση, Χρήστο Αλμπάνη, Πέτρο Μήτρου, Μάκη Διόγο, Λεονάρντο Κούτρη, Μπάμπη Χριστόγλου, Νότα Διαμαντοπούλου, Γιώργο Μπαντή, Ανδρέα Γιαννιώτη, Δημήτρη Κουρμπέλη, Γιάννη Μπουζούκη, Σωτήρη Ταμπάκο, Ιωάννη Δούκα, Γιάννη Ξανθούλη, Χρήστο Χωμενίδη, Τζένη Γραβιά, Θόδωρο Δαρδαβέση, Σταμάτη Πάντζαλη.

Στο διαδίκτυο μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με την έκταση που έχει λάβει το ΘΑΥΜΑ του ΘΟΔΩΡΗ.
www.theodoresmiracle.org.
www.facebook.com/theodoresmiracle
https://www.facebook.com/christina.bouraimi
https://www.youtube.com/channel/UCHdj2jZw-QBRActJwF5dx_g

Οδός Αλκυόνης
Από 8 ετών

Μια όμορφη αλκυόνα, μετά από μια φθινοπωρινή μπόρα,
τσαλαβουτά ξανά και ξανά τα λεπτά της πόδια στη μουσκεμένη άμμο.
Ξαφνικά, ΜΠΑΜ! σκοντάφτει επάνω στο τραχύ κέλυφος του Στρατή,
ενός σαλιγκαριού που θαύμαζε το ουράνιο τόξο.
Όταν ο Στρατής αντιλαμβάνεται ότι το αδέξιο πλάσμα
που διέκοψε τις πολύχρωμες σκέψεις του ήταν μία αλκυόνα,
αναρωτιέται γιατί αυτή προτιμά να «σέρνεται» κάτω στη γη
από το να πετά ψηλά!

Πώς θα αισθανθεί ο Στρατής όταν, αρκετή ώρα μετά τη συνάντησή τους,
θα κοιτάξει την αλκυόνα βαθιά μέσα στα μάτια
και θα καταλάβει πως, ενώ τον κοιτούσε, δεν τον έβλεπε;
Η τυχαία συνάντησή τους θα γίνει η απαρχή μιας ξεχωριστής φιλίας
με απόλυτο σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του κάθε πλάσματος.

Αναζητήστε τα στο www.ellinoekdotiki.gr.

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

Διαβάστε όλες τις δικές μου σκέψεις εδώ.

Ακολούθησε το Working Moms και στο Instagram

Βιβλία