Πώς θα θωρακίσουμε τα παιδιά μας από τις ιώσεις;

Πώς θα θωρακίσουμε τα παιδιά μας από τις ιώσεις;

Ξεκίνησαν τα σχολεία και ήδη έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες ιώσεις. Όλο τον χειμώνα και μέχρι να ανοίξει ο καιρός, το μόνιμο θέμα που θα απασχολεί εμάς τους γονείς θα είναι μην αρρωστήσουν τα παιδιά μας και ταλαιπωρούνται τα ίδια, αλλά κι εμείς. Γιατί όταν τα παιδιά μας είναι άρρωστα, είναι μέσα στη γκρίνια, δεν κοιμούνται καλά και δεν είναι ευδιάθετα, με αποτέλεσμα να ταράσσεται η ισορροπία της καθημερινότητας όλης της οικογένειας. Βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν θα μπορούν να πηγαίνουν στον παιδικό ή στο σχολείο, και αυτό θα είναι σοβαρό θέμα ειδικά για τους εργαζόμενους γονείς.

O Κωνσταντίνος μου τα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής του ήταν μονίμως άρρωστος όλο τον χειμώνα, ειδικά τα πρώτα χρόνια που ξεκίνησε στον παιδικό σταθμό. Μια βδομάδα πήγαινε στον παιδικό και δυο βδομάδες ήταν στο σπίτι άρρωστος. Δυστυχώς τότε δεν ήμουν ενήμερη για τις θαυματουργές ιδιότητες του μουρουνέλαιου, πόσο καλό κάνει στα οστά των παιδιών, στη θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος, στον εγκέφαλο και στα μάτια.

Τα Ψαράκια Ωμέγα-3 της Möller’s είναι νοστιμότατα ζελεδάκια πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και φυσική βιταμίνη D. Η βιταμίνη D προάγει την απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου στο σώμα, συμβάλλει στη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών στα παιδιά και υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Κάνουν πολύ καλό στον σκελετό, στην ανάπτυξη, στον εγκέφαλο, στα μάτια και βοηθάνε τον οργανισμό μας να μην αρρωσταίνει εύκολα.

Υπάρχουν δύο πολύ νόστιμες γεύσεις: πορτοκάλι-λεμόνι και φράουλα. Δεν περιέχουν τεχνητές χρωστικές ουσίες και τεχνητά γλυκαντικά.  Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα DHA και EPA είναι απολύτως απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού. Το DHA συμβάλλει στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου και της όρασης.

Επιπλέον, με τη λήψη του Möller’s θα διαπιστώσετε μεγάλη βελτίωση στην απόδοση των παιδιών σας στο σχολείο, στη μνήμη τους, στη συγκέντρωσή τους – ειδικά στα παιδιά που έχουν διάσπαση προσοχής όπως ο Κωνσταντίνος μου – στη διάθεση και στην ευεξία τους. Τα παιδιά μου τα παίρνουν δυο χρόνια τώρα και όλα αυτά που σας αναφέρω τα έχω ήδη διαπιστώσει. Είναι τόσο γευστικά και ευχάριστα στη γεύση, που τα παιδιά θα νομίζουν ότι τρώνε τα συνηθισμένα ζελεδάκια. Δεν χρειάζεται να μπω στη διαδικασία να τους εξηγήσω γιατί τους τα δίνω. Παράλληλα όμως θα παίρνουν τη Βιταμίνη D και τα Ωμέγα 3 που χρειάζεται ο οργανισμός τους για τη σωστή τους ανάπτυξη.

Δύο ζελεδάκια την ημέρα είναι αρκετά ώστε να καλύψουν την ανάγκη των παιδιών μας σε Ωμεγα 3 και να τα βοηθήσουν να είναι πιο παραγωγικά και αποδοτικά στο σχολείο. Εγώ τα δίνω στα παιδιά μου το πρωί πριν φύγουν για το σχολείο και το μεσημέρι πριν ξεκινήσουν το διάβασμα.

Εννοείται δεν ξεχνώ να παίρνω και εγώ το Möller’s Forte που τρέχω όλη μέρα να τα προλάβω όλα, ώστε να μπορώ να αντεπεξέρχομαι επαρκώς στις δεκάδες υποχρεώσεις μου.

Τα Ψαράκια Ωμέγα-3 της Möller’s περιέχουν υψηλής ποιότητας συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο από σαρδέλα και αντζούγια. Για την παραγωγή τους, η Möller’s χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, παρέχοντας τη μέγιστη δυνατή ποσότητα των ωμέγα-3 και της βιταμίνης D που υπάρχει σε ζελεδάκια, διατηρώντας παράλληλα υπέροχη γεύση. Μπορούν να καταναλωθούν από παιδιά 3 ετών και άνω αλλά και από ενήλικες.

Ήξερες ότι:

  • Το μυαλό σταματά να μεγαλώνει στην ηλικία των 18 χρονών, αλλά δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται;
  • Κάνουμε περίπου 70.000 σκέψεις την ημέρα;
  • Το μεγαλύτερο μυαλό το έχει ένα είδος φάλαινας, της οποίας ζυγίζει περίπου 8 κιλά, ενώ του ανθρώπου 2;
  • Ένα δραστήριο σώμα κάνει και το μυαλό δραστήριο;
  • Το μυαλό μπορεί να μάθει πολλές διαφορετικές γλώσσες;
  • Από το οξυγόνο που καταναλώνεις, το 20% πηγαίνει στον εγκέφαλο σου, αν και αποτελεί μόνο το 2% του βάρους σου;
  • Το DNA προστατεύει τα κύτταρα του μυαλού;
  • Τα παιδιά που δεν τρώνε αρκετό λιπαρό ψάρι έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη για τα ψαράκια Möller’s;

Μια δοκιμή και στα δικά σας τα παιδιά θα σας πείσει!

Περιμένω με χαρά τις εντυπώσεις σας μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα κατανάλωσής τους.

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

Οι προτάσεις μας