Το πιο ηλιόλουστο οικογενειακό αθλητικό κέντρο της Αθήνας σας περιμένει!

Το πιο ηλιόλουστο οικογενειακό αθλητικό κέντρο της Αθήνας σας περιμένει!

Σήμερα είχα την χαρά να φιλοξενηθώ από την αγαπημένη μου φίλη και συγγραφέα Μαρίνα Γιώτη, στο αθλητικό κέντρο, στην ακαδημία Τένις Sunny Sports Club, στο οποίο είναι υπεύθυνη και ιδιοκτήτρια. Ένας φανταστικός καταπράσινος χώρος στην όμορφη Ν. Ερυθραία στον οποίο μπορείτε γονείς και παιδιά να παίξετε τένις, να κάνετε pilates με την γυμνάστρια Μάντη Περσάκη, kick boxing, να μάθετε κολύμβηση τους μήνες Μάιο μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου στην πισίνα, τα κορίτσια να εξασκηθούν στην ρυθμική γυμναστική, ακόμα και να γυμναστείτε στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο του Sunny Sports Club. Θα έχετε την δυνατότητα ενώ παράλληλα αθλούνται τα παιδιά σας εσείς να απολαύσετε τον καφέ ή τον χυμό σας στο ζεστό και φιλόξενο σαλόνι του Sunny Sports Club χαζεύοντας περιοδικά, βιβλία ή σερφάροντας στο ίντερνετ.

Eκτός από αθλητικές δραστηριότητες στο Sunny Sports Club διοργανώνονται όλο το χρόνο παρουσιάσεις βιβλίων, βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα, εργαστήρια και σχολές γονέων. Το Sunny Sports Club συνδυάζει αρμονικά το σώμα με το πνεύμα. Σήμερα περισσότερο από ποτέ γνωρίζουμε πόσο αλληλένδετα είναι, το ένα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά. Όλες οι σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι πλέον βασίζονται στην ενδυνάμωση και των δυο. Mindfulness, μουσικοκινητικά παιχνίδια και άλλα έρχονται να συμπληρώσουν την εκπαίδευση των αθλητών καθώς κάθε νίκη ξεκινά πρώτα από το μυαλό. Από την άλλη το υγιές και δυνατό σώμα καθαρίζει το μυαλό από το άγχη και η ενδυνάμωση και των δυο δίνει τεράστιες δυνατότητες σε μικρούς και μεγάλους.

Προγράμματα για παιδιά

  • Ακαδημία τένις με 34 χρόνια παράδοση από 4 ετών
  • Ρυθμική Γυμναστική για παιδιά 4ων ετών
  • Προγράμματα Απασχόλησης Mind & Body από 3ων ετών
  • Κολύμβηση (καλοκαιρινούς μήνες)
  • Αθλητικά camps
  • Παρουσιάσεις βιβλίων και συναντήσεις με συγγραφείς
  • Βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαστήρια

Εγκαταστάσεις

7 γήπεδα Τένις

2 mini Τένις

Πισίνα

Γυμναστήριο

Εστιατόριο

Coffee & Juice Bar

Ζήστε την ηλιόλουστη πλευρά της ζωής!

Καστρίτσας 61 Ν. Ερυθραία. Τηλ.: 210 8136148

www.sunnyclub.gr

facebook

Instagram

“By Mandy Pilates and more”

Για δεύτερη χρονιά η συνεργασία της Μάντη Περσάκη με το Sunny Sports Club!

Για μια ακόμη χρονιά, μπορείτε να βρείτε όλα τα προγράμματα των γυμναστηρίων “by Mandy Pilates and more” υπό την αιγίδα  της Κας Μάντη Περσάκη, απόφοιτο του τμήματος της επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχο μεταπτυχιακού διπλώματος από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και υποψήφια διδάκτωρ στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Sunny Sports Club! Μια εξειδικευμένη ομάδα με πτυχιούχους γυμναστές του Πανεπιστημίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και πολλές διακρίσεις παγκοσμίου επιπέδου στα αθλήματα ειδίκευσής τους θα βρίσκονται κοντά σας.

Pilates

Μυϊκή ενδυνάμωση
Kick Boxing Training
Φυσικοθεραπεία

OPEN HOUSE 2019

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου το Sunny Sports Club ανοίγει τις πόρτες του και σας περιμένει στις εγκαταστάσεις του στη Ν. Ερυθραία. Από τις 10.00 το πρωί μέχρι τη 13.00 το μεσημέρι μπορείτε να έρθετε με τα παιδιά σας, να ενημερωθείτε για τα χειμερινά μας προγράμματα και να δοκιμάσετε κάποιο από τα προγράμματα που προσφέρουμε!

Όσο για τους γονείς μπορείτε να απολαύσετε ένα καφέ, να μπείτε στο internet ή να διαβάσετε την εφημερίδα σας στο καφέ μας δίπλα στην πισίνα. Αν είστε από τους πιο δραστήριους, μπορείτε όσο περιμένετε, να ενημερωθείτε για τα προγράμματα για ενήλικους ή να κάνετε ένα δωρεάν δοκιμαστικό  στο “By Mandy Pilates and more”

Παρακαλούμε, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, δηλώστε συμμετοχή στο openhouse στο τηλέφωνο 210 8136148. Η δήλωση συμμετοχής δεν είναι απαραίτητη, αλλά θα βοηθούσε στην οργάνωση του event.

www.sunnyclub.gr

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

Οι προτάσεις μας