Πώς θα αποκτήσετε ολόλευκο χαμόγελο σε μία ώρα;

Πώς θα αποκτήσετε ολόλευκο χαμόγελο σε μία ώρα;

Από τότε που ξαναβρήκα το χαμόγελο μου δεν χάνω ευκαιρία να χαμογελώ και να το δείχνω!! Kαι είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη γιατί πλέον το χαμόγελο μου είναι πιο λευκό από ποτέ χάρη στο οδοντιατρικό κέντρο Mr and Mrs Pearl.

Πριν λίγες μέρες είχα την χαρά να φιλοξενηθώ στο υπερσύγχρονο οδοντιατρικό κέντρο Mr and Mrs Pearl στη Γλυφάδα και να ζήσω την απόλυτη εμπειρία λεύκανσης. Μόνο σε μια ώρα το χαμόγελο μου έγινε πιο λευκό από ποτέ και αν θέλω να το διατηρήσω τη δεύτερη φορά η συντήρηση διαρκεί μόνο μισή ώρα. Πόσο απίστευτο είναι μέσα σε μια ωρίτσα, σαν να πηγαίνετε μια βόλτα ή ένα καφέ να αποκτάτε το πιο λευκό και αστραφτερό χαμόγελο και χωρίς να καταστρέφετε το σμάλτο των δοντιών σας.

Το Mrs. & Mrs. Pearl φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την απόλυτη εμπειρία κοσμητικής λεύκανσης δοντιών εκτός οδοντιατρείου.

Με την εφαρμογή της καινοτόμου γέλης (gel) που προσφέρουν και με την ενεργοποίηση της από το ψυχρό φως τεχνολογίας LED (μπλε λαμπτήρας), η επιφάνεια των δοντιών καθαρίζεται από όλους τους επίκτητους λεκέδες χωρίς να έχει την παραμικρή παρενέργεια. To gel καθώς και οι λαμπτήρες ενεργοποίησης (LED) κατασκευάζονται στην Αμερική και είναι απόλυτα ασφαλή και εναρμονισμένα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία προϊόντα.

Το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό! Τα δόντια θα αποκτήσουν και πάλι το κατάλευκο φυσικό τους χρώμα.

Η μοναδική φόρμουλα του gel, τους επιτρέπει να καθαρίζουν ουσιαστικά το πάνω μέρος των δοντιών που χρωματίζεται από ροφήματα, τροφές, από το κάπνισμα ή πολλές φορές από το πέρασμα του χρόνου. Η ήπια αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματική σύνθεση του, σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε λευκά και καθαρά δόντια μέσα σε μια μόλις εφαρμογή χωρίς τον φόβο ότι θα επηρεαστεί το σμάλτο και μπορεί να λεπτύνει ή να προκληθεί η οποιαδήποτε φθορά στο μέλλον.

Εγώ έκανα την θεραπεία Royal, την απόλυτη θεραπεία λεύκανσης δοντιών!

Η Royal είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα με τις υπηρεσίες λεύκανσης δοντιών που προσφέρει το Mr and Mrs Pearl.
Το τζελ που χρησιμοποιεί η θεραπεία Royal ενώ είναι της ίδιας λογικής “όχι πόνος”, “όχι ευαισθησίες”, “όχι υπερβολικό κόστος” καταφέρνει, με την καινοτόμα σύνθεσή του, και δίνει ακόμα πιο δυνατό αποτέλεσμα (εώς 12 τόνοι) και ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια (έως 12 μήνες)!
Όσοι αγαπάτε ένα λευκό και λαμπερό χαμόγελο πρέπει να την δοκιμάσετε… θα την ερωτευτείτε!

Η θεραπεία γίνεται σε 3 διαδοχικές εφαρμογές των 20′ με ενδιάμεσα διαλύματα.
Μόνος περιορισμός: για μια ώρα μετά την θεραπεία πίνουμε μόνο νερό. Και όχι τσιγάρο για μία ώρα!
Η διάρκεια του αποτελέσματος διαφοροποιείται σε κάθε άνθρωπο και έχει κάνει με τις διατροφικές του συνήθειες και την πάστα των δοντιών.

Στο Mr and Mrs Pearl εκτός από λεύκανση μπορείτε να βρείτε όλες τις οδοντιατρικές υπηρεσίες, αισθητική οδοντιατρική, αόρατη ορθοδοντική και να κάνετε τον έλεγχο των παιδιών σας, φθορίωση και καθαρισμό, δηλαδή ένα πλήρες dental kid check up.

Αν θέλετε να αποκτήσετε και εσείς το πιο λευκό και αστραφτερό χαμόγελο μπείτε τώρα στο www.thepearls.gr και κλείσε το ραντεβού σου.

Mr.& Mrs. Pearl: Πλατεία Εσπερίδων 3, Τηλ: 21 0894 8879

Ακολουθήστε το Mr and Mrs Pearl στο facebook και στο instagram.

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

Οι προτάσεις μας