Το κουτί έκπληξη για τον εαυτό σου ή τη φίλη σου που θα γίνει μαμά

Το κουτί έκπληξη για τον εαυτό σου ή τη φίλη σου που θα γίνει μαμά

Είσαι μέλλουσα μαμά ή θέλεις να κάνεις το πιο πρωτότυπο και χρηστικό δώρο στη φίλη σου που περιμένει το μωράκι της; Ανακάλυψα το Treat the Mama και πραγματικά έχω ενθουσιαστεί, μακάρι να το γνώριζα και εγώ τότε που είχα τα παιδιά μου μωρά. Θα σου παρουσιάσω το συνδρομητικό κουτί για εγκύους και νέες μαμάδες που έχω λατρέψει και είμαι σίγουρη ότι θα ξετρελάνει και εσένα μέλλουσα μανούλα ή μωρομανούλα.

Το Treat the Mama είναι ένα μηνιαίο κουτί έκπληξη με οργανικά προϊόντα περιποίησης και lifestyle για μέλλουσες και νέες μαμάδες. Κάθε μήνα λαμβάνεις 5-6 προϊόντα ομορφιάς ή lifestyle accessories που υπόσχονται να σε ανανεώσουν και να κάνουν την καθημερινότητα σου ακόμα πιο όμορφη. Κάθε κουτί είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στο στάδιο της εγκυμοσύνης σου και έτσι οι συνδυασμοί μπορεί να διαφέρουν. Κάθε κουτί είναι personalized και προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες. Όταν λοιπόν κάνεις την συνδρομή σου αναφέρεις την τελική ημερομηνία τοκετού ή αν έχεις γεννήσει ήδη το μωρό σου, την ημερομηνία γέννησης του.

Tους πρώτους μήνες λαμβάνεις κυρίως προϊόντα για σένα. Όταν γεννήσεις λαμβάνεις προϊόντα κυρίως για το μωράκι σου, πάντα όμως βρίσκεις και κάτι για εσένα για να σε ανανεώνει και να σου φτιάχνει τη διάθεση τους πρώτους όμορφους αλλά συνάμα απαιτητικούς μήνες ως μαμά.

Για εσένα θα βρεις προϊόντα όπως: 1-2 πολυτελείς συσκευασίες οργανικών προϊόντων για περιποίηση και ενυδάτωση της επιδερμίδας σου
Για την εγκυμοσύνη σου: 1-2 προϊόντα για την μέλλουσα μαμά όπως είδη για την πρόληψη και θεραπεία των ραγάδων, τσάι εγκυμοσύνης κ.α
Για το μωρό σου: 1-2 προϊόντα για την περιποίηση του μωρού σου, αλλά και αξεσουάρ κατάλληλα για τους πρώτους 3 μήνες του βρέφους. Η αξία του κουτιού ξεπερνάει πάντα τα 50 ευρώ, αλλά εσύ μπορείς να το αποκτήσεις σε πιο προνομιακή τιμή και σε ακόμα πιο συμφέρουσα τιμή κάνοντας την συνδρομή σου.

Ποιος δεν αγαπά τις εκπλήξεις! Μην ξεχνάς, κάθε box ετοιμάζεται αποκλειστικά για τις δικές σου ανάγκες και του μωρού σου. Η ομάδα του Treat the mama προετοιμάζουν κάθε μήνα την έκπληξή σου και εσύ απολαμβάνεις την αίσθηση να ανακαλύπτεις νέα, ξεχωριστά προϊόντα.

Αν είσαι από τους τύπους που δεν σου αρέσουν οι εκπλήξεις διάλεξε ένα από τα έτοιμα boxes!

Δες μια σειρά από προϊόντα που έλαβαν οι άλλες μαμάδες κάνοντας sign up στο newsletter ή ακολούθησε τη σελίδα του Treat the mama στα social media, Facebook και Instagram.

Το Treat the mama box είναι το ιδανικό δώρο για την αγαπημένη σου αδερφή,κολλητή,συνάδελφο που πρόκειται να γίνει μαμά ή έχει μόλις γεννήσει.

Εσύ επιλέγεις την συνδρομή (1 μήνα, 3 ή 6 μηνών) και η ομάδα του Treat the mama ετοιμάζει το δώρο της με βάση τις ανάγκες που έχει στο εκάστοτε στάδιο που βρίσκεται. Γι’αυτό και είναι σημαντικό να γνωρίζουν την ημερομηνία γέννησης του μωρού ή την προβλεπόμενη ημερομηνία τοκετού (ακόμη και αν είναι στο περίπου).

Εάν θέλεις να στείλουν το box κατευθείαν στην μαμά, θα πρέπει κατά το checkout να επιλέξεις το «Είναι για δώρο» και να δώσεις την διεύθυνση της μαμάς.
Η νέα μανούλα θα λάβει το δώρο της χωρίς τιμές και με μια γλυκιά κάρτα που θα λέει ποιος της το έχει στείλει. Διαφορετικά μπορούν να το στείλουν σε εσένα και να της το δώσεις όποτε εσύ επιθυμείς.

Εάν πάλι θέλεις να ξέρεις ακριβώς τι θα περιλαμβάνει το box που θα στείλεις, μπορείς να διαλέξεις ένα από τα gift boxes που έχουν ετοιμάσει για κάθε περίσταση.

Η καλύτερη επιλογή είναι η συνδρομή γιατί κάθε μήνα θα λαμβάνεις από ένα δωράκι έκπληξη, το οποίο θα σε εκπλήσσει ευχάριστα, θα σε ανανεώνει και θα σε κάνει πιο χαρούμενη μαμά, γιατί όπως πάντα λέω ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΜΑ=ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, το ότι έγινες μανούλα δεν σημαίνει ότι πρέπει να ασχολείσαι αποκλειστικά με το μωρό και να παραμελήσεις την θηλυκή σου πλευρά, όσο πιο χαρούμενη και όμορφη νιώθεις εσύ, τόσο πιο γλυκά και τρυφερά θα φέρεσαι και στο μικρό σου αγγελούδι.

Πως θα κάνεις την συνδρομή σου;
Κάνεις είσοδο στο www.treatthemama.gr στην κατηγορία συνδρομή και επιλέγεις την συνδρομή που επιθυμείς (1 μήνα- 3 μήνες – 6 μήνες), στη συνέχεια εισάγεις την ημερομηνία γέννησης του παιδιού σου και το φύλλο του, προσθήκη στο καλάθι, επιλέγεις τον τρόπο πληρωμής και έτσι απλά απολαμβάνεις τα προϊόντα του Treat the mama box, χαρίζοντας αμέτρητη χαρά σε’ σένα ή σε μία φίλη σου.

Το καλύτερο στο άφησα για το τέλος, έχεις έκπτωση 20% με το κουπόνι: workingmoms.

Ζήσε το μεγαλείο της μητρότητας αλλά ποτέ μα ποτέ μη ξεχνάς τη γυναίκα που κρύβεις μέσα σου!

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

Οι προτάσεις μας