Θέλεις να διοργανώσεις το babyshower party των ονείρων σου;

Θέλεις να διοργανώσεις το babyshower party των ονείρων σου;

Είσαι νέα μέλλουσα μαμά ή περιμένεις το επόμενο μωράκι σου; Τότε το νέο site www.astoysbabyshower.gr της γνωστής και αγαπημένης εταιρείας παιχνιδιών AS είναι αυτό που έψαχνες!

Έμαθες ότι είσαι έγκυος; Τέλεια! Ήρθε η στιγμή να γιορτάσεις με τις φίλες σου τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας με ένα babyshower.

Τι είναι το babyshower; Μία μέλλουσα νύφη κάνει bachelor και μία μέλλουσα μαμά κάνει babyshower. Είναι ένα έθιμο που μας ήρθε από το εξωτερικό και επειδή μας αρέσει να γιορτάζουμε τις χαρές μας με τους αγαπημένους μας τελικά το υιοθετήσαμε.

Πώς θα το οργανώσεις; Συνήθως όταν το ανακοινώνεις οι υποψήφιες νονές είναι αυτές που αναλαμβάνουν τα περισσότερα. Ροζ ή γαλάζια cakepops, μπεζέδες, cupcakes, καπελάκια, σημαιάκια και χαμόγελα.

Στο www.asbabyshower.gr ανακάλυψα εκτυπώσιμα υλικά διακόσμησης σε θεματικές κατηγορίες για να κάνεις ένα ξεχωριστό babyshower. Λάτρεψα το συννεφάκι (ροζ για κορίτσια και γαλάζιο για αγόρια) που έχει από σημαιάκια μέχρι θήκες για τα cupcakes! Στείλε στο viber στις φίλες σου το θέμα που σου αρέσει και είσαι έτοιμη!!! Άσε που θα βρεις και tips για να μην ξεχάσεις τίποτα και όλα να γίνουν όπως ακριβώς τα θέλεις.

Μην ξεχάσεις να βγάλεις πολλές φωτογραφίες γιατί, πίστεψε με, θα έρθει η στιγμή που θα αναπολείς την κοιλίτσα σου, τις κλωτσιές του μωρού και το λόξυγκά  του.

 

Το καλύτερο όμως σου το άφησα για το τέλος…  Αυτό που θα σε ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο είναι ότι στο www.astoysbabyshower.gr για 1 μήνα τρέχει ένας φανταστικός διαγωνισμός! Θέλεις να κερδίσεις τα πρώτα δώρα του μωρού σου σε παιχνίδια αξίας 100€; Τότε πάρε μέρος τώρα στον μεγάλο διαγωνισμό της AS, μπες στην κλήρωση και διεκδίκησε ένα υπέροχο κουτί γεμάτο παιχνίδια! Τα παιχνίδια είναι της σειράς AS BABY και είναι κατάλληλα για τους πρώτους μήνες του μωρού σου. Τα παιχνίδια της σειράς AS BABY έχουν σκοπό την ανάπτυξη του παιδιού. Διεγείρουν την αισθητηριακή, ακουστική, οπτική και λογική αντίληψη των μωρών. Όλη η ανάπτυξη των μωρών με τα παιχνίδια AS BABY θα συνοδεύεται από τραγούδια, διασκεδαστικούς ήχους, ελληνικές και αγγλικές λεξούλες. Όλα τα παιχνίδια φέρουν τις απαραίτητες πιστοποίησης ασφάλειας και ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα υλικά είναι ανθεκτικά μη τοξικά ώστε να διασφαλίζουμε ότι το παιχνίδι θα είναι ασφαλές και ποιοτικό.

Καλή διασκέδαση στο babyshower και καλό παιχνίδι με τα δώρα!!!

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

Οι προτάσεις μας