Τα μυστικά της έξυπνης εφαρμογής του ρουζ

Τα μυστικά της έξυπνης εφαρμογής του ρουζ

ΒΗΜΑ 1

Η σκούρα πούδρα που χρησιμοποιείτε για contouring (φωτοσκιάσεις) θα πρέπει να πάει ακριβώς κάτω από τα ζυγωματικά. Ρουφήξτε τα μάγουλά σας, ή τοποθετείστε τη λαβή από το πινέλο σας πάνω στο μάγουλο ξεκινώντας από τη μέση του αυτιού μέχρι την άκρη των χειλιών. Αυτή η «λακκούβα» που δημιουργείται είναι η περιοχή που στοχεύουμε για τη σκίαση, ακριβώς κάτω από τη τοποθέτηση του ρουζ.

ΒΗΜΑ 2

Στη γκάμα των πινέλων μακιγιάζ, το πιο παχύ είναι αυτό του ρουζ. Πάρτε το πινέλο, βουτήξτε το στο ρουζ και με κυκλικές κινήσεις πάρτε ποσότητα και τινάξτε τη πριν τοποθετήσετε στο μάγουλο. Οι κινήσεις κατά τη τοποθέτηση πρέπει να είναι απαλές για να αποφύγουμε τη δημιουργία «γραμμής». Το ρουζ ξεκινάει από τα μάγουλα και σβήνει ενώ κινείστε προς τα πίσω.

ΒΗΜΑ 3

Σταθείτε μακριά, σε απόσταση από έναν καθρέφτη για να αξιολογήσετε το μακιγιάζ σας και χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο χνουδωτό πινέλο για να εξομαλύνετε οποιεσδήποτε σκληρές άκρες.

ΒΗΜΑ 4

Το highlighter σας (χρησιμοποιήστε το δάχτυλο για κρεμώδες προϊόν και ένα μικρό πινέλο για προϊόν σε σκόνη) θα πρέπει να πάει κατά μήκος του άνω άκρου των ζυγωματικών σας, δηλαδή στη περιοχή του οστού. Οι κινήσεις πρέπει να είναι ταμποναριστές και να σβήνουν απαλά.

ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΟΥΖ

Στην ανοιχτή επιδερμίδα, το ροδακινί είναι ιδιαίτερα κολακευτικό εάν η χροιά σας έχει κίτρινους τόνους.

Για να εξουδετερώσετε τυχόν κίτρινους τόνους και ερυθρότητα, αναζητήστε ένα δροσερό ροδοκόκκινο ρουζ που είναι χρωματισμένο και αδιαφανές.

Το ροζ ρουζ μπορεί να μην είναι το αγαπημένο όλων, αλλά λειτουργεί καλά με πολλές άλλες αποχρώσεις. Δοκιμάστε το με σκιές σε αποχρώσεις του ναυτικού μπλέ, της σοκολάτας, την ελιάς (πανέμορφος συνδυασμός χρωμάτων), του ανθρακί, του μαύρο, του μπορντό και του σμαράγδι.

ΡΟΥΖ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥΔΡΑΣ Η ΚΡΕΜΩΔΕΣ;

Ρουζ σε σκόνη: Οι άνθρωποι με κανονικό έως λιπαρό δέρμα τους ταιριάζει καλύτερα το ρουζ σε μορφή σκόνης. Διαρκούν περισσότερο από τις κρέμες και είναι ευκολότερο να εφαρμοστούν, επειδή δεν χρειάζεται να είσαι τόσο προσεκτικός όσον αφορά την ανάμειξη.

Κρέμα ρουζ: Οι ξηρές επιδερμίδες θα επωφεληθούν από τις κρέμες σε ρουζ καθώς το δέρμα θα δείξει πιο φρέσκο.

της Make up artist Βασιλικής Τζελάτη

Ομορφιά