Νέα βιολογικά επιδόρπια γιαουρτιού για τα παιδιά μας από τη Nestlé

Νέα βιολογικά επιδόρπια γιαουρτιού για τα παιδιά μας από τη Nestlé

Πριν λίγες μέρες αψηφώντας τον χειμωνιάτικο καιρό περάσαμε ένα τέλειο πρωινό καλεσμένοι από τη Nestlé στο Κτήμα Αρίστη.
Μαζί με τον pastry chef Δημήτριο Μακρυνιώτη φτιάξαμε πεντανόστιμα smoothies? και κέικ με τα νέα βιολογικά επιδόρπια γιαουρτιού NatureNes της Nestlé.
?
Σε 3 απολαυστικές γεύσεις για μωρά από 6 μηνών ? (κλασικό / μήλο – ροδάκινο / αχλάδι – μπανάνα). Με 100% βιολογικό γάλα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης (μόνο φυσικά σάκχαρα) ?

Μπορούν τα παιδιά μας να τα τρώνε για απογευματινό ή να τα βάζουμε μέσα σε συνταγές ?

Γιατί… η φύση ξέρει καλύτερα!

Η Nestlé, γνωρίζοντας καλά ότι οι νέες μαμάδες επιλέγουν για τη διατροφή των παιδιών τους προϊόντα που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στη φύση, παρουσίασε, σε εκδήλωση στο «κτήμα Αρίστη», το 1ο βρεφικό επιδόρπιο γάλακτος από 100% βιολογικό γάλα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, της σειράς NaturNes® Bio, που ήρθε για να προσφέρει την πιο υγιεινή και ταυτόχρονα γευστική επιλογή, χωρίς συμβιβασμούς!

Mε τα στοιχεία της φύσης να βρίσκονται στην «καρδιά» της νέας σειράς, το επιδόρπιο γάλακτος NaturNes® Bio ξεχωρίζει καθώς περιέχει μόνο τα φυσικά σάκχαρα του γάλακτος και των φρούτων, που προέρχονται από 100% βιολογική καλλιέργεια και είναι επιλεγμένα ειδικά για βρέφη, ενώ, είναι χαμηλότερο σε πρωτεΐνη σε σχέση με το κανονικό γιαούρτι, γεγονός σημαντικό για την πρόληψη της παχυσαρκίας στη μετέπειτα ζωή του παιδιού!

Η παρουσίαση της νέας σειράς βιολογικών βρεφικών επιδορπίων γάλακτος έγινε σε ένα σύγχρονο, βιολογικό περιβόλι,«κρυμμένο» στο αστικό τοπίο, εναρμονισμένο με τα μοναδικά χαρακτηριστικά της καινούργιας σειράς. Με τη βοήθεια του διατροφολόγου Ιωσήφ Αλεξανδρίδη, έμφαση δόθηκε στην υψηλή διατροφική αξία του νέου προϊόντος, ενώ, μέσα από ένα εξαιρετικά διαδραστικόworkshop, ο γνωστός pastry chef, Δημήτρης Μακρυνιώτης, έδωσε έξυπνα tips και έδειξε εύκολες και γρήγορες συνταγές που μπορούν να ετοιμάσουν οι μαμάδες με βάση το νέο προϊόν.

Το επιδόρπιο γάλακτος NaturNes® Bio βρίσκεται στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ σε τρεις μοναδικές γεύσεις: κλασική, αχλάδι-μπανάνα και μήλο-ροδάκινο ενώ, για περισσότερη ποικιλία στη διατροφή του μωρού, μπορεί να προσφερθεί ως σνακ ενδιάμεσα των γευμάτων ή σαν συμπλήρωμα μετά από ένα γεύμα, μόνο του ή με κομμάτια φρέσκων φρούτων ή δημητριακά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με το νέο επιδόρπιο γάλακτος, NaturNes® Bioοι μαμάδες δεν θα κουράζονται να λένε «Κάνε Ααα»!

Τα NaturNes® Bio κυκλοφορούν σε πρακτικές πολυσυσκευασίες 4 x 90 gr, ποσότητα ιδανική για τα μωράκια άνω των 6 μηνών. Ακόμα περισσότερα για το βρεφικό βιολογικό επιδόρπιο γάλακτος NaturnesBio εδώ.

Οι προτάσεις μας