Δωρεάν Εκτυπώσιμο για τα Οικογενειακά έξοδα

Δωρεάν Εκτυπώσιμο για τα Οικογενειακά έξοδα

Ακόμα και να μην είσαι οργανωτικός άνθρωπος όπως εγώ, μια λίστα που θα καταγράφεις τα έξοδα, σου είναι άκρως χρηστική και απαραίτητη. Έχω παρατηρήσει ότι όταν τα γράφω, προσέχω περισσότερο τι θα χαλάσω και έτσι κάνω μεγαλύτερη οικονομία. Ένας ακόμα σημαντικός λόγος για να σημειώνετε τα έξοδα και τις υποχρεώσεις σας, είναι για να μην φτάνουν τα μέσα του μήνα και είστε άφραγκοι!

Σας ετοιμάσαμε ένα ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΟ για να οργανώσετε τα μηνιαία οικογενειακά σας έξοδα. Μόλις πληρωθείτε, σημειώστε όλα αυτά που πρέπει να πληρώσετε, όπως τηλέφωνο, ρεύμα, νερό, λογαριασμούς, πιστωτικές κάρτες, ενοίκιο, δάνεια, κοινόχρηστα, φροντιστήρια και δραστηριότητες των παιδιών, σούπερ μάρκετ, αγορές και ό,τι κρίνετε εσείς απαραίτητο να ξοδέψετε μέσα στον μήνα.

Δοκιμάστε αυτή τη λίστα, καταγράφοντας τα οικογενειακά σας έξοδα και θα συνειδητοποιήσετε πόσο θα σας βοηθήσει να μειώσετε τις περιττές σπατάλες και θα οργανώσει τα οικονομικά σας!

Το εκτυπώσιμο προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους αναγνώστες του www.workingmoms.gr και ΔΕΝ επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίηση του περιεχομένου χωρίς τη γραπτή συγκατάθεσή μας.

Βρείτε εδώ όλα τα ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΑ του Working Moms.

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΑ