Πηγαίνετε κάθε φορά σούπερ μάρκετ και καταλήγετε να αγοράζετε τις περισσότερες φορές αυτά πουν δεν χρειάζεστε με αποτέλεσμα να έχετε ένα υπέρογκο λογαριασμό; Μάλλον πολύ γνώριμο αυτό που σας περιγράφω!
Ειδικά αν πηγαίνετε και με παιδιά το «βάσανο» είναι ακόμα μεγαλύτερο, γιατί τα παιδιά ζητάνε ότι βλέπουν!

Η λύση είναι μία!! Φροντίστε να ετοιμάσετε απ’ το σπίτι μαζί με τα παιδιά σας μια λίστα για το σούπερ μάρκετ. Ακόμα καλύτερα βάλτε τα παιδιά σας να την γράψουν, είναι μια πολύ ευχάριστη διαδικασία γι’ αυτά που θα την λατρέψουν, τα δικά μου παιδιά τρελαίνονται να το κάνουμε, πείτε τους εσείς τι χρειάζεστε και στη συνέχεια εκείνα να συμπληρώσουν ένα δύο πράγματα που θέλουν. Πιστέψτε με θα σας γλιτώσει από πολύ γκρίνια μέσα στο σούπερ μάρκετ και δεν θα ξεχάσετε τίποτα από τα απαραίτητα που χρειάζεστε να ψωνίσετε.

Σας ετοιμάσαμε ένα ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΟ μια λίστα Super Market που μπορείτε να την κατεβάσετε, να την εκτυπώσετε και κάθε φορά που θα πηγαίνετε στο Super Market θα είστε προετοιμασμένοι.

Το εκτυπώσιμο προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους αναγνώστες του www.workingmoms.gr και ΔΕΝ επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίηση του περιεχομένου χωρίς τη γραπτή συγκατάθεσή μας.

Βρείτε εδώ όλα τα ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΑ του Working Moms.

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.