Η επέλαση των ξωτικών – Μικροί και μεγάλοι ζουν τη μαγεία των Χριστουγέννων

Η επέλαση των ξωτικών – Μικροί και μεγάλοι ζουν τη μαγεία των Χριστουγέννων

Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ 

30 Νοεμβρίου 2018 – 6 Ιανουαρίου 2019
Χριστουγεννιάτικο Χωριό Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Μικροί και μεγάλοι ζουν τη μαγεία των Χριστουγέννων!

(Δείτε και κατεβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας πατώντας εδώ)

Το Working Moms ως χορηγός επικοινωνίας του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου σας κάνει δώρο 15 διπλές προσκλήσεις για τα εγκαίνια το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου!

    [mailpoetsignup mailpoetsignup-917 list:3 "Αποδέχομαι στην εγγραφή μου στα ενημερωτικά δελτία"]

    *Τα στοιχεία που υποβάλλονται θα χρησιμοποιηθούν από το blog workingmoms.gr και από κανένα άλλο οργανισμό ή φυσικό πρόσωπο προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με τον/τους νικητή/ές

    Τα Ξωτικά του Άγιου Βασίλη δεν κάθονται ποτέ ήσυχα… Δουλεύουν ασταμάτητα έναν ολόκληρο χρόνο, φτιάχνοντας παιχνίδια και καταστρώνοντας εκπλήξεις, ώστε φέτος τα Χριστούγεννα να μοιράσουν αγάπη και χαρά σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους! Η Επέλαση των Ξωτικών, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό της πόλης, έρχεται να δώσει ξεχωριστό αέρα στις Γιορτές σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

    Αυτή τη χρονιά, όμως, τα Ξωτικά πραγματικά θα ξεπεράσουν τον εαυτό τους! Εφοδιασμένα με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και πολύχρωμες γιρλάντες, γλυκά και ζαχαρωτά, στολίζουν το Αρχηγείο του Άγιου Βασίλη και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους:

    Να επισκεφτούν τον μεγάλο θρόνο του,
    για να δουν το ιδιαίτερο δωμάτιό του, να θαυμάσουν τις μεγάλες αιωρούμενες σκάλες και τον εορταστικό στολισμό, να γνωρίσουν τον Άγιο Βασίλη από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του στο πελώριο Δέντρο των Χριστουγέννων, και να κρεμάσουν το γράμμα τους στον Τοίχο των Γραμμάτων, εκεί δηλαδή όπου τα Ξωτικά τοποθετούν όλα τα γράμματα για τον Άγιο Βασίλη!

    Να ζωγραφίσουν τη δική τους κονκάρδα-παράσημο μαζί με τα Ξωτικά,
    για να την πάρουν μαζί τους ως την πιο γλυκιά ανάμνηση μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα!

    Να περάσουν από το Ταχυδρομείο,
    για να γράψουν το δικό τους γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη, έχοντας τη δυνατότητα είτε να το στείλουν ταχυδρομικώς είτε να το παραδώσουν στα Ξωτικά, που συγκεντρώνουν και ταξινομούν όλα τα γράμματα των παιδιών!

    Οι εκπλήξεις, όμως, των Ξωτικών δεν τελειώνουν εδώ… γιατί έχουν φτιάξει και τρία ολοκαίνουργια Εργοστάσια Γλυκών, Χαράς και Παιχνιδιών, στα οποία μπορούν να παίξουν όλοι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

    1. ΞΩΤΙΚΟ-ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
    Στον ειδικό χώρο όπου τα Ξωτικά κατασκευάζουν τα παιχνίδια για όλα τα παιδιά, μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν:

    Στο Εργαστήριο Χειροτεχνίας, 
    φτιάχνοντας μοναδικές χειροτεχνίες και χριστουγεννιάτικους σελιδοδείκτες, για να τους συντροφεύουν στο διάβασμα και μετά τα Χριστούγεννα!

    Στο Εργαστήριο Μαγείας,
    μαθαίνοντας μαγικά κόλπα από τους Ξωτικομάγους και παίρνοντας στο τέλος και ειδικό πιστοποιητικό γνώσεων από τον Μάγο της Σχολής!

    Στο Εργαστήριο Στολιδιού,
    κατασκευάζοντας το ωραιότερο στολίδι του Δέντρου των Χριστουγέννων μαζί τα Ξωτικά και τους γονείς τους!


    Στο Εργαστήριο Παιχνιδιών της KAISSA, 
    παίζοντας πρωτότυπα επιτραπέζια στρατηγικής και φαντασίας, παιχνίδια με συλλεκτικές κάρτες και παιχνίδια ρόλων για υπέροχες στιγμές ψυχαγωγίας.

    Στην Παιδική Ντίσκο  
    χορεύοντας ξέφρενα όσο θέλουν (και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ), παρέα με τα Ξωτικά του Άγιου Βασίλη!

    2. ΞΩΤΙΚΟ-ΓΛΥΚΑ
    Μικροί και μεγάλοι βλέπουν τα Ξωτικά να φτιάχνουν γλυκά, πηγαίνοντας στη συνέχεια στα Εργαστήρια Choco Painting και Face Painting, όπου θα αφήσουν τα Ξωτικά να ζωγραφίσουν στο πρόσωπό τους με χρώματα και σοκολάτες!

    3. ΞΩΤΙΚΟ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
    Μικρά και μεγάλα παιδιά παίζουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ με τους φίλους τους τα Ξωτικά σε μοναδικούς παιδότοπους, παιχνίδια λούνα παρκ και μοναδικά παιχνίδια:

    Baby Play 
    Ειδικά διαμορφωμένος χώρος για παιδιά μικρών ηλικιών, από 1 έως 4, για απεριόριστη διασκέδαση!

    Χοροπηδητά στα Φουσκωτά
    Ατελείωτο παιχνίδι στον μεγαλύτερο φουσκωτό παιδότοπο που έγινε ποτέ στο CF!

    «Survivor» των Ξωτικών
    Τα Ξωτικά «εκπαιδεύουν» τα παιδιά σε διάφορες πρωτότυπες δοκιμασίες, ώστε να γίνουν και αυτά Ξωτικά!

    Και η διασκέδαση δεν σταματά εδώ! Ένα μεγάλο μυστηριώδες Escape Room από το Trapped περιμένει μικρούς και μεγάλους με δύο διαφορετικά θέματα σε τέσσερα συνολικά δωμάτια (Συμμετοχή έναντι εισιτηρίου).

    Τα Ξωτικά όμως είναι πραγματικά ακούραστα, αντλώντας ενέργεια από τη μαγεία των Χριστουγέννων! Γιατί εκτός από όλα αυτά, έχουν στήσει και τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη αγορά μαζί με το πιο πλούσιο food market!

    Η Χριστουγεννιάτικη Αγορά περιλαμβάνει 40 εμπορικά καταστήματα με: μπαλόνια, διακοσμητικά είδη σπιτιού, παιχνίδια, βιβλία, δώρα, τυπωμένες μπλούζες, κοσμήματα, σαπούνια, καλλυντικά, βιολογικά προϊόντα, βότανα – υπερτροφές, παραδοσιακά προϊόντα, γυναικεία αξεσουάρ ένδυσης, γυναικείες τσάντες, γάντια και κασκόλ, αξεσουάρ γραφείου

    Στο Christmas Food Market θα βρείτε:

    7 καταστήματα εστίασης με: σουβλάκια – κρεατικά, burger, hot dog, μακαρόνια, κρέπες, noodles, ελληνική κουζίνα, glühwein (χριστουγεννιάτικο ζεστό κρασί), καλαμπόκι-pop corn

    Καταστήματα γλυκών με: σοκολάτες, χειροποίητη καραμέλα, καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, λουκουμάδες, μελομακάρονα και κουραμπιέδες, τσουρέκια, donuts, μαλλί της γριάς, spiral – chimney cake, βάφλες, παστέλια

    Σας περιμένουν επίσης μια καφετέρια σε εσωτερικό χώρο και τα αγαπημένα σας Γρηγόρης Μικρογεύματα!

    Και μην ξεχνάτε τον εορταστικό ξωτικοπερίπατο για τα επίσημα εγκαίνια του “Η Επέλαση των Ξωτικών” μαζί με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου!

    (Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ)

    Συνεχίζοντας ακάθεκτα, τα Ξωτικά βάζουν τα καλά τους και προσκαλούν λαμπερούς καλεσμένους για τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων, σε παραπάνω από 200 εκδηλώσεις!

    Αυτές τις Γιορτές, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με πιο μαγικό σκηνικό των Χριστουγέννων, με τη χαρά που θα προσφέρουν τα Ξωτικά του Άγιου Βασίλη στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό της πόλης!
    Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ – CHRISTMAS FESTIVAL

    30 Νοεμβρίου 2018 – 6 Ιανουαρίου 2019
    Χριστουγεννιάτικο Χωριό Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

    Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 22:00

    Τιμή εισιτηρίου: 6€

    Τις καθημερινές έως Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ισχύει έκπτωση -50%!
    (η προσφορά εξαργυρώνεται ταυτόχρονα)Τιμή εισιτηρίου Ανέργων και Πολυτέκνων μαζί με τα προστατευόμενα μέλη: 5€

    Οικογενειακό Εισιτήριο: Αφορά 4 άτομα και τιμή από 24€ στα 20€

    Τιμή Παρέλασης Επίσημων Εγκαινίων: 5€

    Προπώληση
    viva.gr

    Εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά και στα ταμεία του “H Επέλαση των Ξωτικών – Christmas Festival” στις εισόδους της Τεχνόπολης.

    Η Επέλαση των Ξωτικών
    Instagram : epelasitonxotikon
    Facebook
    Official Site

    Διαγωνισμοί Εκδηλώσεις Working Moms Χριστούγεννα