Μοναδικό event στο The Ranch + παρουσίαση της Οδύσσειας του μικρού Οδυσσέα

Μοναδικό event στο The Ranch + παρουσίαση της Οδύσσειας του μικρού Οδυσσέα

Μοναδικό event από το The Ranch, Bricktivity!
Στις 24 – 25 /11 περάστε ένα αξέχαστο διήμερο γεμάτο φαντασία & δημιουργικότητα με τα μαγικά τουβλάκια!

Θα είμαι και εγώ εκεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15.00 μαζί με την Οδύσσεια του μικρού Οδυσσέα, να παίξουμε, να ζωγραφίσουμε και να ξεδιπλώσουμε την ιστορία του μικρού Οδυσσέα!

Συνδυάστε μια μονοήμερη εκδρομή ή ένα διήμερο στο The Ranch! Μια τεράστια έκταση με κάθε λογής δραστηριότητα που θα ξετρελάνει όλη την οικογένεια! Το The Ranch βρίσκεται στη φυσική κοιλάδα του πανέμορφου πευκοδάσους στο Σοφικό Κορινθίας, 97 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Το έχουμε επισκεφτεί αρκετές φορές. Την πρώτη φορά που το αντικρίσαμε θαμπωθήκαμε από την ομορφιά του τοπίου.

Ένα αληθινό ράντσο σαν και αυτά που βλέπουμε στις ταινίες ξεδιπλωνόταν μπροστά μας και τα παιδιά έμειναν έκπληκτα να το χαζεύουν. Ο Κωνσταντίνος μου που είναι πιο μεγάλος πήγε βόλτα με το άλογο, περπατήσαμε στη Φάρμα και τους Στάβλους, είδαμε από κοντά άλογα, πόνυ, ελάφια, παγόνια, αγριογούρουνα, αγελάδες και αιγοπρόβατα. Περιηγηθήκαμε στην Άγρια Φύση και όλους τους σταθμούς του The Ranch με το τρενάκι & την άμαξα.

Ακόμα έχετε την ευκαιρία αν το επιθυμούν τα παιδιά σας να παίξουν ποδόσφαιρο σε κάποιο από τα υπερσύγχρονα γήπεδα (3 γήπεδα ποδοσφαίρου (11χ11), τα δύο με τεχνητό χλοοτάπητα 4ης γενιάς και το άλλο με φυσικό χόρτο, 1 κλειστό γήπεδο μπάσκετ, 4 γήπεδα basket, 2 γήπεδα volley, 1 γήπεδo tennis, 2 τραπέζια ping-pong). Αν είστε λάτρεις της τοξοβολίας μπορείτε να μάθετε μαζί με εξειδικευμένο στέλεχος. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα (Αλευρόμυλος, Ελαιοτριβείο, Τυροκομείο, Κουρείο, Τσαγκαράδικο ,παντοπωλείο εγκεκριμένα από το ΥΠΕΠΘ).
Θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε μικροί μεγάλοι με την ψυχή σας και μεταφερθείτε έστω και για λίγες ώρες σε ένα μαγικό τοπίο.
Είναι ένας προορισμός που σας συστήνω «με κλειστά μάτια» και που επιβάλλεται να επισκεφτείτε άμεσα!

Σας περιμένουμε λοιπόν να περάσουμε ένα αξέχαστο διήμερο!

Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

Εκδηλώσεις Working Moms