Ανακαινίστε το δωμάτιο του παιδιού σας για να έχει μια τέλεια σχολική χρονιά

Ανακαινίστε το δωμάτιο του παιδιού σας για να έχει μια τέλεια σχολική χρονιά

Πινακες DECOR

Τέλος Αυγούστου είναι η κατάλληλη περίοδος για να ανακαινίσετε το σπίτι σας και τα δωμάτια των παιδιών. Πάντα μια ανανέωση ανανεώνει ψυχολογικά όλη την οικογένεια. Ένα φρεσκάρισμα στο σπίτι ειδικά αν έχετε πολλά χρόνια να το βάψετε θα σας τονώσει και θα έχετε ακόμα περισσότερη όρεξη για χουχούλιασμα το χειμώνα.
Όταν γίνονται αλλαγές στη ζωή μας έστω και για λίγο αλλάζει και η καθημερινότητα μας. Βάφοντας διαφορετικά τους τοίχους, αλλάζοντας έστω και μόνο τη διακόσμηση του σπιτιού αμέσως αλλάζει και η διάθεση μας και ο λόγος είναι γιατί ο άνθρωπος χρειάζεται πάντα τη διαφορετικότητα στη ζωή του αφού έτσι επηρεάζεται η ψυχολογία του.

Φανταστείτε πόσο θα επηρεάσει και τη διάθεση των παιδιών σας μια πλήρη ανακαίνιση του δωματίου τους, να βάψετε τους τοίχους στα χρώματα που αγαπάνε και να ζωγραφίσετε τους αγαπημένους τους ήρωες. Θα ξεκινήσουν δυναμικά και με ανεβασμένη διάθεση τη νέα σχολική χρονιά και όπως λένε η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Πίσω από την εταιρεία Decor βρίσκεται ένα πολύ καλός και αφοσιωμένος μπαμπάς, ο μπαμπάς του Κωνσταντίνου και του Δημήτρη μου, η κολόνα του σπιτιού μου. Ο Λουκίδης Σταύρος είναι εργολάβος οικοδομών, έχει 25η εμπειρία και αναλαμβάνει ελαιοχρωματισμούς σπιτιών, μαγαζιών και ανακαινίσεις πάσης φύσεως χώρων. Μπορεί να ζωγραφίσει τους τοίχους των παιδικών δωματίων των παιδιών σας με τον ήρωα που επιθυμούν και να κάνει ότι τεχνοτροπία μπορείτε να φανταστείτε.

Επιπλέον μπορείτε να παραγγείλετε την κατασκευή που επιθυμείτε κατόπιν παραγγελίας, βιβλιοθήκη, γραφείο, κρεβάτι, κούνια, παιδικούς πίνακες, παιδικούς πάπυρους, παιδικά διακοσμητικά δωματίου και όλα κατασκευασμένα με τα καλύτερα υλικά, οικολογικές και υποαλλεργικές βαφές.

Παρακάτω θα δείτε δείγμα της δουλειάς του:

ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ-ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

Καλή σχολική χρονιά στα παιδιά μας, εύχομαι ένα όμορφο, ήρεμο, δημιουργικό φθινόπωρο και χειμώνα για όλους μας!!!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε στη σελίδα Πινακες DECOR και στο τηλ. 6932491847.

Οι προτάσεις μας Σχολείο