Πολιτιστικό πάρκο: “Η εποχή των Δεινοσαύρων”

Πολιτιστικό πάρκο: “Η εποχή των Δεινοσαύρων”

Μια έκθεση με εντυπωσιακά ομοιώματα Δεινοσαύρων, που έζησαν στη Γη πριν από δισεκατομμύρια χρόνια, φιλοξενείται στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ.

Εκπαιδευτικό Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα: “Η Εποχή των Δεινοσαύρων”

Μοναδικά εκθέματα
Αφύπνιση οικολογικής συνείδησης
Επιστημονική επίβλεψη από το Α.Π.Θ.
Προτεινόμενη έκθεση από το Υπουργείο Παιδείας (www.e-yliko).
Συνεχίζεται για 2η χρονιά η επιτυχημένη έκθεση «Η Εποχή των Δεινοσαύρων» που διοργανώνει το Πολιτιστικό Πάρκο με το Πάρκο Δεινοσαύρων στην Κερατέα.

Η έκθεση είναι επιμελημένη από συνεργάτες του ΑΠΘ και οι ξεναγήσεις γίνονται από επιστημονικά εξειδικευμένο προσωπικό. Όλα τα εκθέματα είναι πιστές αναπαραστάσεις σε φυσικό μέγεθος και παράλληλα λειτουργεί έκθεση που καλύπτει όλες τις σημαντικές στιγμές της εξέλιξης της ζωής του πλανήτη.

Κύριος σκοπός είναι η προσπάθεια αφύπνισης της οικολογικής συνείδησης. Για το λόγο αυτό, η έκθεση περιλαμβάνει και ζώα που ζουν σήμερα στη γη αλλά κινδυνεύουν με εξαφάνιση. Η γνώση της εξέλιξης της ζωής και της διαμόρφωσης της σύγχρονης Βιοποικιλότητας είναι απαραίτητη για την βαθύτερη κατανόηση του παρελθόντος, μα και την ενίσχυση και διαφύλαξη της οικολογικής και περιβαλλοντικής συνείδησης.

Την έκθεση επισκέπτονται σχολεία όλων των βαθμίδων τις καθημερινές και μετά την ξενάγηση πραγματοποιείται εκπαιδευτική ανασκαφή.
Τα σαββατοκύριακα μπορούν να την επισκέπτονται μεμονωμένα μικροί φίλοι των δεινοσαύρων με τις οικογένειες τους, για τις οποίες υπάρχει εκπτωτικό εισιτήριο.

Πληροφορίες Προγράμματος

Ώρες Ξεναγήσεων
ΣΑΒΒΑΤΟ:
“Η Εποχή των Δεινοσαύρων” Α’ πρόγραμμα 11.00  / Β’ προγρ. 13.30

ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ:
“Η Εποχή των Δεινοσαύρων” Α’ πρόγραμμα 11.00  / Β’ προγρ. 13.30

Τα παραπάνω ισχύουν έως και την Κυριακή 03/12/2017 και ΚΥΡΙΑΚΗ 15/10/2017 “Τρυγοπάτι” πρόγραμμα 12.15 (το τελευταίο της χρονιάς) και από ΚΥΡΙΑΚΗ 22/10/2017 & ΚΥΡΙΑΚΉ 29/10/2017 έως και (όλες τις Κυριακές του Νοεμβρίου) ΚΥΡΙΑΚΉ 26/11/2017 “ΕΛΙΑ – Στου λιοτριβιού τις μυρωδιές!” πρόγραμμα  12.15
Λεωφόρος Λαυρίου, 16ο χλμ. Προέκταση Αττικής Οδού προς Λαύριο, Κερατέα
22990 42100, 210 9211812
info@politistikoparko.com
Τρόποι Πρόσβασης: Ι.Χ. & ΚΤΕΛ (στάση Πολιτιστικό Πάρκο, έξω από την Κερατέα)


Τιμές Εισιτηρίων
Ατομικό 
6 €

2 Ατόμων 
10 €
1 ενήλικας και 1 παιδιί

Οικογενειακό
18 €
2 ενήλικες και 2 παιδιά


Η απλή περιήγηση στο Πάρκο Δεινοσαύρων, χωρίς τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, συμπεριλαμβάνεται στην τιμή εισιτηρίου της γενικής εισόδου (4 €).

Δείτε εδώ την περυσινή μας επίσκεψη στο Πάρκο Δεινοσαύρων.

Τέσσερις τυχεροί αναγνώστες του Working Moms θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για όποια μέρα επιθυμούν από το παραπάνω πρόγραμμα του Πάρκου.
Απλά συμπληρώστε παρακάτω το ονοματεπώνυμο σας και το email σας:

    Διαγωνισμοί Διασκέδαση