Θεατρική παράσταση: Οι περιπέτειες με τους δεινοσαύρους

Θεατρική παράσταση: Οι περιπέτειες με τους δεινοσαύρους

Οι «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ» είναι μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια από την ηλικία των 4+ και θα διεξάγεται στο θέατρο “Αλκυονίς” από 12 Νοεμβρίου.

Η παιδική θεατρική παράσταση που έκανε επιτυχία στο εξωτερικό έρχεται στην Ελλάδα, στο Θέατρο Αλκυονίς (Πεδίον του Άρεως).

Πρόκειται για μία ολοκαίνουργια παραγωγή του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ, η οποία έχει ήδη παιχτεί στην Αγγλία, στην Ισπανία, στην Ολλανδία και στην Τουρκία με μεγάλη επιτυχία!

Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα νησί όπου πρωταγωνιστές είναι μια παρέα παιδιών με τον καθηγητή τους που ζουν σε έναν προϊστορικό κόσμο, γεμάτο με Δεινόσαυρους οπού τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Η πρωτοτυπία της παράστασης είναι οι «ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ»! Κινούμενοι δεινόσαυροι δημιουργούν μια μοναδική διαδραστική ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους. Τα εντυπωσιακά αληθοφανή κοστούμια, τα μοναδικά σκηνικά, τα φαντασμαγορικά εφέ και η μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου συνθέτουν μια καταπληκτική εμπειρία.

Μία διασκεδαστική, δια-δραστική παράσταση, η οποία έχει ως σκοπό να αφυπνίσει τα παιδιά για την προστασία του περιβάλλοντος, να ενδυναμώσει την οικολογική τους συνείδηση και να εκπαιδευτούν στην προϊστορία της Γης και των Δεινοσαύρων, με αναφορές στην κλιματική αλλαγή.

Η παράσταση «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ» ξεκινάει 12 Νοεμβρίου 2017 και  θα παίζεται κάθε Κυριακή πρωί 11.30 στο θέατρο “Αλκυονίς” (Ιουλιανού 42, Αθήνα) ενώ, κάθε Πέμπτη θα δίνονται παραστάσεις για σχολεία.

Συντελεστές:
Σενάριο:
Roxana Esteve-Σκηνοθεσία: Γιώργος Βασσάλος-Μουσική: Λάκης Παπαδόπουλος
Μετάφραση: Μαριλένα Πονηράκη-Τεχνική Διεύθυνση: Ανδρέας Παράβας
Παραγωγή: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
Παίζουν οι ηθοποιοί: Αριστείδης Τσάπης, Νάταλι Τσάβεζ, Νίνα Τουμαζάτου, Ιωάννα Φλεμοτόμου, Νίκος Σπυρέλης, Πάνος Αγαζάντε & Νίκος Ψαρρός.

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων
Κυριακή 12/11 στις 11:30
Κυριακή 26/11 στις 11:30
Κυριακή 03/12 στις 11:30
Κυριακή 10/12 στις 11:30
Κυριακή 17/12 στις 11:30
Κυριακή 07/01 στις 11:30
Κυριακή 14/01 στις 11:30

Τιμές εισιτηρίων
1 άτομο
9 €

Οικογενειακό εισιτήριο 4 άτομα 
30 €

Tηλ. 22990 42100, 210 9211812
info@politistikoparko.com, politistikoparko.athens@gmail.com

Εισητήρια για την παράσταση θα βρείτε στο site: www.politistikoparko.com,Viva.gr, TicketServices.gr, καταστήματα Γερμανός και cosmote shop.

Δυο τυχεροί αναγνώστες του Working Moms θα κερδίσουν από μια μονή πρόσκληση για την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:30 στο Θέατρο Αλκυονίς.
Απλά συμπληρώστε παρακάτω το ονοματεπώνυμο σας και το email σας:

    Διαγωνισμοί Διασκέδαση