Γιόγκα για γονείς και παιδιά

Γιόγκα για γονείς και παιδιά

Γιόγκα για γονείς και παιδιά από 6 έως 12 χρονών.

Η Family Yoga είναι ένας δημιουργικός και διασκεδαστικός τρόπος όπου γονείς και παιδιά κερδίζουν όλα τα οφέλη ενός μαθήματος yoga (επικοινωνία, χαλάρωση, ισορροπία, ευλυγισία, δύναμη, συνειδητότητα, συγκέντρωση). Tο μάθημα  αυτό προσφέρει κατάλληλες θέσεις/ yoga poses για όλες τις ηλικίες, ασκήσεις αναπνοής όπως και τεχνικές χαλάρωσης και συγκέντρωσης σε ένα φιλικό  και προσιτό περιβάλλον για παιδιά και οικογένεια. Στόχος της family yoga είναι να χτίσει το κάθε μέλος της την αυτοσυνείδηση του σώματός του μέσω ατομικών και ομαδικών θέσεων/ασκήσεων όπως και το να καλλιεργήσει καθένας την εμπιστοσύνη και αγάπη προς τον εαυτό του και την ομάδα.

Η family yoga  βοηθάει στην βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ γονιών και παιδιών καθώς μαθαίνουν να υποστηρίζουν και να βοηθούν ο ένας τον άλλο, να συνεργάζονται μεταξύ τους , να ανακαλύπτουν δεξιότητες τους καταργώντας σε ένα βαθμό τις ηλικιακές διαφορές μεταξύ τους . Το μάθημα βασίζεται στη δημιουργικότητα, τη θετική σκέψη, την έρευνα και την αλληλοπαρατήρηση και πάνω από όλα στη διασκέδαση!

Η Κατερίνα Σκιαδά είναι απόφοιτος της Επαγγελματικής σχολής χορού της Μ.Σοφού. Συνέχισε τις σπουδές της στο London Contemporary School of Dance και στο Laban Centre με την ομάδα Transitions Dance Company Advanced performance course. Έχει xoρέψει σε έργα των χορογράφων W.Forsythe, C.Creange, J.Watton , L.Anderson και την ομάδα Deja Donne. Έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τις ομάδες Κινητήρας, Ομάδα Σύγχρονου χορού της Πέρσας Σταματοπούλου, sine qua non, Landscape, Griffon, την Α.Στελλάτου κ.α. Συμμετείχε ως βοηθός χορογράφου στις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας Lemurius στην οποία χορογραφεί και χορεύει. Έργα της ομάδας έχουν παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ Αθηνών, στο Διεθνές Φεστιβάλ Καλαμάτας και σε θέατρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αποτελεί επίσης ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Χορού, μιας ευρύτερης συνεργασίας 7 χορογράφων με τους οποίους οργανώνει εκπαιδευτικά χορογραφικά σεμινάρια στην Ελλάδα (Φεστιβάλ Καλαμάτας, Ίδρυμα Κακογιάννη, Κινητήρας κ.α.). Διδάσκει χορογραφία και σύγχρονο χορό σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό από το 1997. Με τη Υοga άρχισε να ασχολείται το 2003 όταν ξεκίνησε μαθήματα με την E.Λαγουδάκη και στη συνέχεια στο Athens Yoga οπου εκανε μαθήματα με την Maja Zilih και την Κατερίνα Καρασμάνη.To 2011 παρακολούθησε στο NYSY το πρόγραμμα σπουδών στη Yoga 200h με τη Βιβή Λέτσου. Έχει επίσης ολοκληρώσει το Rainbow kids Yoga (Yoga for Kids and Families) και τον 1ο κύκλο (module 1) του Flower kids Yoga με την Χριστίνα Μάτση. Διδάσκει Yoga σε ενήλικες από το 2011 και Υοga Family από το 2015.

Πότε: 14-15/1/2017

Ώρα: 12.00-13.30

Κόστος: 25 € ανά οικογένεια (2 άτομα), 30 € ανά οικογένεια (3 άτομα)
Δηλώσεις συμμετοχής: 210-9248328 ή στο info@kinitiras.com
www.kinitiras.com

Διασκέδαση