Ανακαλύψτε τον φυσικό κόσμο της Κρητικής εταιρείας Bioselect

Ανακαλύψτε τον φυσικό κόσμο της Κρητικής εταιρείας Bioselect

Τα προϊόντα Bioselect είναι μια μοναδική συλλογή πιστοποιημένων βιολογικών φυτικών καλλυντικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με βάση το αγνό συστατικό Dictamelia που είναι συνδυασμός του Δίκταμου και του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου.

Τα bioselect περιποιούνται απολύτως αγνά και φυσικά το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, απαλλαγμένα από συνθετικές πρώτες ύλες, παράγωγα πετρελαίου, βλαβερά συντηρητικά και συνθετικά αρώματα.

Οι συνταγές βασίζονται στο ελαιόλαδο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, που τρέφει το δέρμα και ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, και το εκχύλισμα Δίκταμου, που δρα αντισηπτικά και καταπραυντικά.

Από τότε που έγινα μαμά ψάχνομαι όλο και περισσότερο για να προσφέρω στα παιδιά μου ότι πιο φυσικό, βιολογικό και αγνό για το σώμα τους και τον οργανισμό τους.
Ένας ακόμα λόγος που με ενθουσίασε η συγκεκριμένη εταιρεία είναι ότι είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ από την αγαπημένη Κρήτη.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ
Με Dictamelia & μελισσόκερο

Η έμπνευση για τη φυσική 100% οργανική αλοιφή προέρχεται από μια παλιά Κρητική συνταγή βασισμένη στις μοναδικές ιδιότητες του φυτού δίκταμο και του ελαιόλαδου. Το Dictamelia σε συνδυασμό με το οργανικό μελισσόκερο απαλύνει και περιποιείται τις ξηρές περιοχές ενώ καταπραΰνει τους ερεθισμούς.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα προϊόντα της Bioselect θα βρείτε και στο site τους, εγώ παράλληλα θα σας μιλήσω για την προσωπική μου εμπειρία χρησιμοποιώντας τα προϊόντα τους στον Δημήτρη μου που είναι 2 ετών.

Συγκεκριμένα η παραδοσιακή κεραλοιφή έφτασε στα χέρια μου την κατάλληλη περίοδο που μετά από μια μεγάλη ταλαιπωρία υγείας ο μικρούλης μου και με πολλές διάρροιες είχε ερεθιστεί πάρα πολύ η ευαίσθητη περιοχή του.

Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα και θεαματικά!! Μέσα σε μόνο 3 μέρες είχε καταπραύνει τον έντονο ερεθισμό και τα σπυράκια που είχε.

Όμως η χρήση της συγκεκριμένης κεραλοιφής δεν περιορίζεται μόνο στο σύγκαμα και τους ερεθισμούς των παιδιών.

Μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για ξηροδερμία σε πρόσωπο και σώμα και οι ενήλικες, να ανακουφίσει τα σκασμένα χείλη σας, να επουλώσει τα καψίματα από τον ήλιο ή και ακόμα αν καείτε από κάποια ηλεκτρική συσκευή.

Απαλύνει τις σκασμένες θηλές από θηλασμό και ενδείκνυται ακόμα και για χαλαρωτικό μασάζ για βρέφη.

ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΓΙΑ ΜΩΡΑ
Με Dictamelia & χαμομήλι

Μια κρεμώδης σύνθεση με συστατικά φυσικής προέλευσης, ειδικά σχεδιασμένη
για να καθαρίζει με σεβασμό το δέρμα του μωρού σας. Το Dictamelia, δρώντας
σε συνδυασμό με το χαμομηλόνερο  και το εκχύλισμα χαμομηλιού,  προστατεύει
και καταπραΰνει τo ευαίσθητο δέρμα. Κατάλληλο και για το κεφαλάκι του μωρού σας, απομακρύνει την περίσσεια σμήγματος και τους ρύπους χωρίς να προκαλεί δάκρυα, κάνοντας έτσι το μπάνιο μια πραγματικά χαρούμενη ώρα.

Ξετρελάθηκα με την φανταστική μυρωδιά του και την ήπια σύνθεση του αλλά και το πόσο καλά καθάρισε οποιοδήποτε υπόλειμμα ακαθαρσίας, και πιστέψτε με τα μικρά παιδιά πιάνουν, κυλιούνται και είναι κάθε βράδυ από την κορυφή ως τα νύχια απίστευτα λερωμένα.

ΑΠΑΛΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑ
Με Dictamelia, έλαιο καλέντουλας  & εκχύλισμα χαμομηλιού

Ένα φυσικό και απαλό γαλάκτωμα σώματος που θρέφει και ενυδατώνει την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού σας. Το Dictamelia, το βούτυρο καριτέ και το βερικοκέλαιο, πλούσια σε λιπίδια και αντιοξειδωτικές βιταμίνες, θρέφουν  και προστατεύουν την επιδερμίδα ο χυμός αλόης, το λιποδιαλυτό εκχύλισμα καλέντουλας  και το εκχύλισμα χαμομηλιού την καταπραΰνουν.

Η ωραιότερη στιγμή της ημέρας που ερχόμαστε πιο κοντά με το μικρό μας είναι μετά το μπάνιο που του κάνουμε χαλαρωτικό μασαζάκι με την κρέμα σώματος. Αποσυμφορίζονται από το άγχος και την κούραση της ημέρας και τα χαλαρώνουμε για έναν πιο ήσυχο και ξεκούραστο ύπνο.
Εναλλάξ μπορείτε να χρησιμοποιείται και το παρακάτω λαδάκι που ενυδατώνει και χαλαρώνει το παιδάκι σας για μια νύχτα με μόνο γλυκά όνειρα!!!

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΜΩΡΑ
Με Dictamelia, έλαια καλέντουλας, βερίκοκου & σησαμιού

Ένα φυσικό, μεταξένιο λάδι, το οποίο ενυδατώνει και διατηρεί το δέρμα του μωρού σας απαλό και ελαστικό. Το Dictamelia  σε συνδυασμό με το λιποδιαλυτό εκχύλισμα καλέντουλας καταπραΰνουν το ευαίσθητο δέρμα, ενώ τα έλαια βερίκοκου,  σησαμιού και χοχόμπα,  πλούσια σε Ω3- Ω9 και βιταμίνες προστατεύουν τη βρεφική επιδερμίδα.

Δοκιμάστε τα και θα με θυμηθείτε!! Υιοθετήστε και εσείς στη ζωή σας και στη ζωή της οικογένειά σας τα φυτικά αγνά βιολογικά προϊόντα και ζήστε μια πιο ποιοτική ζωή γιατί σας ΑΞΙΖΕΙ!!

Μπορείτε να τα βρείτε εδώ

Ομορφιά