Τα δικά μας Ημερολόγια Αντίστροφης Μέτρησης φέτος είναι από τα αγαπημένα μας PLAYMOBIL

Τα δικά μας Ημερολόγια Αντίστροφης Μέτρησης φέτος είναι από τα αγαπημένα μας PLAYMOBIL

Φέτος ξεκινήσαμε με τον Κωνσταντίνο μου τον μικρό μου καλλικάντζαρο, όπως κάθε χρόνο να φτιάχνουμε το καθιερωμένο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης των Χριστουγέννων.

Για του λόγου το αληθές……….

Το οποίο εννοείται θα πρέπει να το τελειώσουμε και αυτό, το οποίο σημαίνει ότι θα ανοίγει δυο δωράκια την ημέρα ο τυχερούλης!!!
Όμως παράλληλα ενώ είμαστε σε αναζήτηση για το τι δώρο θα του φέρει ο Άγιος Βασίλης, μιας και ήταν το καλύτερο παιδί “του κόσμου” χαχαχα και φέτος, έπεσε το μάτι του σε αυτά τα απίθανα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης της Playmobil.

Ο Κωνσταντίνος μου λατρεύει τα Playmobil από τότε που ήταν 3 χρονών και έχει μία μεγάλη συλλογή, ειδικά σε ότι αφορά ζωάκια και φάρμες που είναι τα αγαπημένα του.


Φαντάζομαι ξέρετε πως διεκδικεί και απαιτεί ένα 6χρονο όταν θέλει κάτι πάρα πολύ και πιστέψτε με είχε πολύ δυνατά επιχειρήματα χαχαχα. Και επειδή η μαμά και ο μπαμπάς δεν χαλάνε χατήρι αποφασίσαμε το φετινό μας ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης Χριστουγέννων να είναι με τα αγαπημένα του παιχνίδια, και αγαπημένα παιχνίδια όλων των παιδιών στον κόσμο.

Και εννοείται διάλεξε και το ίδιο από τη bebe σειρά των Playmobil για τον αγαπημένο του αδερφούλη που είναι μόλις 2 χρονών και δεν έχει δική του άποψη ακόμα και είναι και βολικός το πουλάκι μου χαχαχα.

Να σας εξηγήσουμε λοιπόν πως ακριβώς λειτουργούν. Για κάθε μία ημέρα του Δεκεμβρίου από την 1η μέχρι τις 24 υπάρχουν 24 κουτάκια όπου κρύβουν και ένα εξαρτηματάκι.

Το παιδάκι ανοίγει κάθε μέρα ένα κουτάκι και στο τέλος του μήνα συμπληρώνει όλο το Χριστουγεννιάτικο θέμα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ακριβώς πως θα κρατήσω τον Κωνσταντίνο μου να μην τα ανοίξει όλα μαζί. Το καλό βέβαια είναι ότι βρίσκεται σε μια ηλικία που έχει συνειδητοποιήσει την έννοια της υπομονής και ότι αν περιμένει με λαχτάρα να ανοίξει ένα ένα κουτάκι την παραμονή των Χριστουγέννων θα έχει ένα υπέροχο δώρο και η αναμονή του θα ανταμειφθεί με τον καλύτερο τρόπο!!

Συν εννοείται το δώρο που έχει ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη!!!!

Μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα αγαπημένα παιχνιδάδικα, στο shop του Playmobil Fun Park και στο www.playmobil.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε και στη σελίδα της Playmobil στο facebook.Εδώ δείτε και όλο τον κατάλογο της Playmobil.

Ο μήνας Δεκέμβρης είναι ο πιο μαγικός μήνας του χρόνου και τα Χριστούγεννα η πιο αγαπημένη γιορτή. Απολαύστε την μαζί με τα παιδάκια σας, φτιάχνοντας μαζί χριστουγεννιάτικες κατασκευές, εορταστικά γλυκά, βλέποντας χριστουγεννιάτικες ταινίες, πηγαίνοντας βόλτες σε χριστουγεννιάτικα μέρη και δημιουργώντας ωραίες στιγμές μαζί τους γιατί αυτό που θα θυμούνται τα παιδάκια σας όταν μεγαλώσουν, δεν είναι τα παιχνίδια που τους πήρατε αλλά τις όμορφες στιγμές που περάσατε μαζί τους.

Γιατί μεγαλύτερη αξία στη ζωή έχουν οι στιγμές όχι τα υλικά αγαθά απαραίτητα…..

Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σ’ όλους!!!!

Οι προτάσεις μας Χριστούγεννα