Πρόταση θεάτρου: “Μόνο αν το πιστέψεις”, στο θέατρο Αλίκη

Πρόταση θεάτρου: “Μόνο αν το πιστέψεις”, στο θέατρο Αλίκη

Το βιβλίο «Μόνο αν το Πιστέψεις…» που κυκλοφορεί από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ / DIAPLASIBOOKS της Κέλλυς Σταμουλάκη μεταφέρεται στο θέατρο Αλίκη από 9 Οκτωβρίου!

« Μόνο αν το Πιστέψεις… »
της Κέλλυς Σταμουλάκη

Μια ιστορία για την αυτοπεποίθηση, την τόλμη, τη μητρική αγάπη και την αποδοχή της διαφορετικότητας.

ΕΝΑΡΞΗ : ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
Καθημερινά οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία στις 10:30
και κάθε Κυριακή στις 11.30 και 14.30

Στη Χώρα της Υπομονής οι κάτοικοι ζούσαν ευτυχισμένοι, με αγάπη και αφθονία. Ένας άνθρωπος όμως που τα ήθελε όλα, ο αρχιστράτηγος Τραμουντάνας, βάζει σκοπό της ζωής του να ανατρέψει την ήσυχη ζωή των κατοίκων της. Με τον άπληστο χαρακτήρα του ρίχνει τους ήρωες μας σε μεγάλες περιπέτειες. Τους κυνηγά σε θάλασσες, πόλεις, βουνά και τους αναγκάζει να έρθουν αντιμέτωποι με τρικυμίες, θαλασσομαχίες, φύλακες-δεινόσαυρους και περίπλοκα αινίγματα. Θα καταφέρουν τελικά οι ήρωες μας να ξεπεράσουν τα εμπόδια που τους περιμένουν και να πάρουν πίσω αυτά που τους ανήκουν; Μέχρι που μπορεί να φτάσει μία μητέρα για να σώσει το παιδί της;
Ένας ύμνος στην αυτοπεποίθηση, την τόλμη, την πίστη στον εαυτό μας, τη μητρική αγάπη και την αποδοχή της διαφορετικότητας. Ένα έργο για όλη την οικογένεια που αγγίζει αξίες και αρετές οι οποίες τείνουν να χαθούν στην εποχή που ζούμε. Μια εποχή δύσκολη που μόνο αν το πιστέψεις μπορείς να γίνεις ο εαυτός σου.
Μόνο αν το πιστέψεις, τολμάς!
Μόνο αν το πιστέψεις, νικάς!

Συντελεστές:
Κείμενο – σκηνοθεσία: Κέλλυ Σταμουλάκη, Στίχοι: Κέλλυ Σταμουλάκη – Γιάννης Προεστάκης, Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Ενορχήστρωση-μουσική διδασκαλία: Μαυρίκιος Μαυρικίου, Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη, Κοστούμια: Δέσποινα Κολοκοτσά, Χορογραφίες: Τζένη Τοψίδου, Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη, Υπεύθυνος Ήχου: Δημήτρης Δημητριάδης, Βοηθός σκηνοθέτη: Παύλος Εμμανουηλίδης

Make up artist – Hair styling: Νικολέττα Πικέα

Διανομή: Ελένη Καστάνη, Ορέστης Τρίκας, Μυριέλλα Κουρεντή, Παύλος Εμμανουηλίδης, Παναγιώτης Σούλης, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Δημήτρης Δημητρόπουλος, Γιώργος Στεφανουδάκης, Ελένη Καρβέλη, Δάφνη Καφετζή, Έλενα Παπαδημητρίου, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Γιώργος Σαμαράς, Παναγιώτης Σαχάς.

Στο πιάνο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Κέλλυ Σταμουλάκη

Καθημερινά οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία στις 10:30
και κάθε Κυριακή στις 11:30 και 14:30
Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ και 10 ευρώ
Διάρκεια: 90 λεπτά

Για πληροφορίες – κρατήσεις Σχολείων – Groups:
Θίασος Αβάντι: 210 9964691,  210 9961323,  press.avanti.arts@gmail.com

Διασκέδαση