Βρήκαμε το πιο τέλειο Λάδι σώματος Nature με βιολογικό εκχύλισμα ροδιού που θα λατρέψεις!

Βρήκαμε το πιο τέλειο Λάδι σώματος Nature με βιολογικό εκχύλισμα ροδιού που θα λατρέψεις!

Το λάδι σώματος Nature με βιολογικό εκχύλισμα ροδιού, που είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, βοηθάει στην αναγέννηση του δέρματος και στην επαναφορά της χαμένης ζωτικότητάς του, ενώ ενυδατώνει, συσφίγγει και συμβάλει στην καλή υγεία της επιδερμίδας.

Το βιολογικό εκχύλισμα ροδιού εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν γήρανση του δέρματος, ενώ τα έλαια από κουκούτσια βερίκοκου, πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, έχουν ενυδατικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Τα έλαια των κουκουτσιών σταφυλιού συσφίγγουν και χαρίζουν λάμψη στην επιδερμίδα. Η περιποίηση ολοκληρώνεται με τα αρώματα ροδιού και μανόλιας, που χαλαρώνουν και ηρεμούν σώμα και πνεύμα.
Χρήση: Εφαρμόστε καθημερινά το λάδι σώματος Nature με βιολογικό εκχύλισμα ροδιού, κάνοντας μασάζ για μερικά λεπτά. Απορροφάται άμεσα. Είναι ιδανικό και για χαλαρωτικό μασάζ.

Το λάδι σώματος Nature με βιολογικό εκχύλισμα ροδιού, διατίθεται για λιανική πώληση σε συσκευασία των 250 ml μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.enature.gr, ενώ μέσω των πολυκαταστημάτων Attica (κέντρο Αθήνας, GoldenHall Μαρούσι, Care Lab by AtticaΓλυφάδας, Τσιμισκή Θεσ/νίκη) και των FactoryOutlet (στο εμπορικό πάρκο αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος και στην οδό Πειραιώς), μπορεί κανείς να το προμηθευτεί σε συσκευασία δώρου/ταξιδίου των 50 ml(συμπεριλαμβάνεται στη σειρά για τη γυναίκα & τον άνδρα)
Nature Care Products

www.enature.gr
T: +30 213 0351222-3

Nature Care Products

Ομορφιά