5′ seconds beauty tips by Lida’s Secrets

5′ seconds beauty tips by Lida’s Secrets

LIDA’S SECRETS 

Μπορεί ποτέ κανείς να εκτιμήσει πραγματικά μια μητέρα και μάλιστα εργαζόμενη;
Που είναι δεκατέσσερις ώρες την ημέρα στη δουλειά και που όταν γυρίζει σπίτι όλοι κάτι θέλουν από αυτή και την ακολουθούν παντού!
Και που πλέον από την κούραση δεν μπορεί να κοιμηθεί!
Δεν μπορεί κανείς να θαυμάσει σωστά ή να αναγνωρίσει πλήρως το τι κάνει μια μητέρα μέχρι να γίνει μητέρα, σωστά;

Και ενώ η φράση «εργαζόμενη μητέρα» είναι περιττή, όπως ο συγγραφέας Jane Sellman επεσήμανε,πως “όμορφη μητέρα”είναι το σωστό,σίγουρα δεν ήξερε όταν έψαχνε όλα τα National Geographic – με φωτογραφίες μητέρας-βρέφους που θηλάζουν ότι μπορεί άνετα να μείνει και 3 μέρες χωρίς να προλάβει να κάνει ένα ντους.

Είμαι η Λήδα εργαζόμενη-μητέρα (αισθητικός και μακιγιέρ) και διδδυμομανούλα.!

Γι ‘αυτό ήρθε η ώρα για την makeover ρουτίνα ομορφιάς σας. Με την εκμάθηση και τις συμβουλές μου, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο που περνάτε για να ετοιμαστείτε – ακούγεται αρκετά καλό, ε;

Για να πάρετε αυτές τις εύκολες συμβουλές μακιγιάζ και γρήγορα κόλπα ελάτε μαζί μου στον κόσμο του Lida’s Secrets, να σας πω ένα ή και δύο από τα μυστικά μου!

Εύκολα μακιγιάζ και συμβουλές για χτενίσματα που θα σπαταλήσουν μόνο 5 λεπτά από τον πολυπόθητο χρόνο σας.

Tip Ομορφιάς Νο1: 
Έντονα χείλη 

Φορώντας ένα τολμηρό χρώμα στα χείλη αμέσως θα λάμψετε!
Χρώματα πλούσια σε χρωστική ουσία θα διαρκέσουν επίσης περισσότερο, οπότε θα ξοδεύετε λιγότερο χρόνο εκ νέου στην εφαρμογή.

Τρόπος εφαρμογής

*Βήμα 1: Εφαρμόστε μια φιμέ ενυδατική κρέμα με SPF για ελαφριά κάλυψη και προστασία.
*Βήμα 2: Χρησιμοποιήστε ένα υγρό concealer για να καλύψει τυχόν μαύρους κύκλους,ένα σε  υγρή μορφή προϊόν   θα κρατήσει το δέρμα σας πιο ενυδατωμένο και λιγότερο ανομοιόμορφο.
*Βήμα 3: Κάντε περίγραμμα στα χείλη σας και γεμίστε τα με το ίδιο μολύβι που ταιριάζει με το κραγιόν που σκοπεύετε να φορέσετε, στη συνέχεια να εφαρμόστε το κραγιόν. Βάλτε λίγη ποσότητα πούδρας σε σκόνη με τα δάχτυλά σας για επιπλέον αντοχή, στη συνέχεια, εφαρμόστε μια δεύτερη στρώση κραγιόν.
*Βήμα 4: Εφαρμόστε μια-δυο στρώσεις μαύρη μάσκαρα.

Tip Ομορφιάς Νο2: 
Ηλιοκαμμένη λάμψη.

Προσθέτοντας μια ηλιόλουστη λάμψη είναι εύκολο, χάρη στην bronzer, και θα λάμψει αμέσως το πρόσωπό σας, κάνοντάς σας να φαίνεστε πιο ζωντανές.

Τρόπος εφαρμογής

*Βήμα 1: Ενυδατώστε το δέρμα και να εφαρμόστε concealer για να εξομαλύνετε τον τόνο του δέρματος σας, και να θυμάστε, όσο πιο ενυδατωμένο δέρμα σας είναι, τόσο περισσότερο το μακιγιάζ σας θα διαρκέσει.
*Βήμα 2: Χρησιμοποιήστε ένα bronzer σε σκόνη και να το εφαρμόσετε στα ζυγωματικά, τους κροτάφους σας, και μια εξόρμηση στα βλέφαρα και η γέφυρα της μύτης σας. Βασικά, βάλτε λίγο, όπου ο ήλιος αγγίζει φυσικά το πρόσωπό σας».
*Βήμα 3: Γυριστές βλεφαρίδες σας (ένας σούπερ εύκολος τρόπος για να δείχνουμε αμέσως πιο φρέσκιες) και  εφαρμόστε μια αδιάβροχη μάσκαρα γιατί όχι!
*Βήμα 4: Τέλος βάλτε lip gloss ή βούτυρο-κακάο.

Tip Ομορφιάς Νο 3:
Kάντε κότσο.

Αν έχετε χρόνο για ντους το πρωί, τότε κανένα πρόβλημα για αυτό το tip χτένισμα είναι κάτι που δεν χρειάζεται πολύ χρόνο έτσι και αλλιώς.
Μετά το ντους σας απλά σφίξτε σαν να ταμπονάρετε καλά με την πετσέτα τα μαλλιά σας (μην τρίβετε γιατί θα δημιουργήσετε  φριζάρισμα).
Εφαρμόστε ένα ελαφρύ ορό ή ότι άλλο προϊόν σας αρέσει κατά του φριζαρίσματος και αφήστε τα λίγο να ηρεμήσουν.
Στη συνέχεια, λιγότερο από 5′ λεπτά, χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι για τα μαλλιά και μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα για να διαμορφώσετε πιο γρήγορα τα στρώματα των μαλλιών γύρω από το πρόσωπό σας.
Αφήστε μερικά τουφάκια να πέφτουν χαλαρά και τραβήξτε τα υπόλοιπα μαλλιά σας πίσω σε μια μικρή, απλή  ατημέλητη κότσο-αλογοουρά.
Τελειώστε με λάκ αν το θεωρείτε απαραίτητο,για μια κομψή εμφάνιση.

*extra tip: μπορείτε να προσθέσετε, λουλούδια αναλόγως με την εποχή.

της Lida Tsichlia
LIDA’S SECRETS 

Ομορφιά