Μιλάμε για το internet και το on-line shopping, πόσο συχνά, τι ψωνίζουμε και τι πρέπει να προσέχουμε

Μιλάμε για το internet και το on-line shopping, πόσο συχνά, τι ψωνίζουμε και τι πρέπει να προσέχουμε

Στις 26/4/2016 ήμουν καλεσμένη από την αγαπημένη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Χρυσαυγή Ατσιδάκου στην εκπομπή Ολα για τη Μαμα την αγαπημένη συνήθεια των μαμάδων, εκπροσωπώντας το Working Moms και ως μαμά που ψωνίζει σχεδόν τα πάντα από το ίντερνετ, μιλήσαμε για το online shopping.

Teaser εκπομπής:

Μεγάλη Εβδομάδα και εμείς σας αποχαιρετάμε ευχόμενοι Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα και “καλή αντάμωση” διαδικτυακά! “Οι παραδόσεις του λαού μας είναι μέσα στις αξίες που θέλετε να μεταδώσετε στα παιδιά σας»; είναι το ερώτημα της έρευνας του infokids. Για να δούμε τι μας είπατε και τι λέει η ψυχολογία για το θέμα!

Ο Γιώργος Λεμπέσης μας συστήνει την «Πασχαλοσουπίτσα» του και άλλα βιβλία του που σίγουρα θα αγαπήσουμε μικροί, μεγάλοι από τις Εκδόσεις Ψυχογιός!

Με τη momblogger Έφη Αργυροπούλου συζητάμε για τη διαδεδομένη συνήθεια της μαμάς …το online shopping! Πόσο συχνά και τι ψωνίζουμε; Πως προστατευόμαστε;

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και ο Chef του «The Mandarin” Βασίλης Τζίμας, μας βάζει σε ρυθμούς αποτοξίνωσης προτείνοντάς μας εύκολες και υγιεινές συνταγές με λίγες θερμίδες!
Chrysavgi Atsidakou TzorvaΧρυσαυγη ΑτσιδακουGeorge Lebesis,Sophia KostaraEfi SakellariouVasilis Tzimas

Δείτε όλη την συνέντευξη εδώ:

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

MEDIA