Υλικά:
1 Γάλα Ζαχαρούχο
1 τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια (200γρ.)
1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ
Περίπου μισό βιταμ 125γρ. μέχρι να μουσκέψουν τα μπισκότα
Χυμό ενός λεμονιού
Σοκολάτα Κουβερτούρα

Εκτέλεση:
Στρώνουμε το τριμμένο μπισκότο στο σκεύος και το περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο.
Το πατάμε καλά για να γίνει ωραίο στρώμα ομοιόμορφο.
Το βάζουμε στο ψυγείο και μέχρι να παγώσει η βάση, χτυπάμε στο μίξερ το ζαχαρούχο γάλα με το τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια και το χυμό λεμονιού.
Όταν είναι έτοιμη η κρέμα την ρίχνουμε πάνω από τη βάση μπισκότου και το αφήνουμε πάλι στο ψυγείο.
Μόλις παγώσει και η κρέμα αρκετά, έχουμε λιώσει ήδη σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και την ρίχνουμε από πάνω ή απλά σαν στρώση ή κάνουμε σχέδια με κορνέ ζαχαροπλαστικής.

Καλή επιτυχία και Καλή Απόλαυση

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.