Yλικά για τη ζύμη:
1 βιτάμ 250γρ.
1 φαριναπ
1 γιαούρτι
Λίγο αλάτι

Υλικά για τη γέμιση:
Τυρί Φέτα
Κασέρι
Γκούντα
Αυγό
Ρίγανη, πιπέρι

Και άλλο ένα αυγό για να τα αλείψετε πριν τα ψήσετε!!

Βάζετε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί σε ένα μπώλ και τα πλάθεται μέχρι να μην κολλάει η ζύμη στο χέρι. Μετά ανοίγετε με ένα πλάστη το μέγεθος τυροπιτάκια που θέλετε. Να τα ανοίξετε όσο πιο λεπτά μπορείτε γιατί θα φουσκώσουν στο ψήσιμο για να μην γίνει παχύ το φύλλο.

Τα γεμίζετε με την παραπάνω προτεινόμενη γέμιση ή με υλικά της αρεσκείας σας.
Εμένα μου περίσσεψε ζύμη και την έβαλα στην κατάψυξη και έφτιαξα άλλη μέρα ζαμπονοτυρόπιτες!!

Καλή επιτυχία και Καλή Απόλαυση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.