ΥΛΙΚΑ:
ΓΙΑ ΤΥΠΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΛΠ…ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΜΕ 30 ΚΟΜΜΑΤΙΑ!
1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
1ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΛΑΔΙ

ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ
ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ 500 γρ ΠΕΡΙΠΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ,ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΖΥΜΗ ΜΑΛΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΤΗΡΙ,ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ Κ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΗΔΗ ΖΕΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΖΥΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

της Sissy Barlia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.