ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ

ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ

Ξεκινάμε το μακιγιάζ σε καθαρό πρόσωπο χρησιμοποιώντας Fondde Teint σε υγρή μορφή .Το απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο και το σβήνουμε προς τον λαιμο,με αυτόν τον τρόπο αποφεύγουμε το εφέ της μασκας.Μετα βάζουμε το concealerστην περιοχή των ματιών και το απλώνουμε προσεκτικά στο άνω και στο κάτω βλεφαρο,ετσι καλύπτουμε τυχόν κούραση και έχουμε βλέμμα φωτεινό και ξεκούραστο.Τελος απλώνουμε  πούδρα σε σκόνη (loose powder) και σε ουδέτερη απόχρωση σε όλο το προσωπο,τα μάτια και τον λαιμο,ετσι σταθεροποιούμε το μακιγιάζ και το κρατάμε αναλλοίωτο για πολλές ώρες.

Στα μάτια, βάζουμε την σκούρα σκιά από την παλέτα με τις μωβ αποχρώσεις απλώνοντας προσεκτικά σε όλο το κινητό βλέφαρο.

Για ‘υγρή’ λάμψη προσθέτουμε σκιά σε σκόνη στην εσωτερική γωνία του ματιού και κάτω απο το φρύδι.

Για να τονίσουμε το σχήμα των ματιών χρησιμοποιούμε μολύβι  σε μαύρη απόχρωση,σβησμένο διακριτικά στη ρίζα των βλεφαρίδων και τραβώντας το λίγο πιο έξω απο το φυσικό τελείωμα του ματιού το ίδιο κάνουμε και στο κάτω βλέφαρο.

Για μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες χρησιμοποιούμε μαύρη μάσκαρα την οποία θα περάσουμε δύο φορές,ετσι είναι βέβαιο ότι θα έχουμε έντονο βλέμμα και βλεφαρίδες όχι μόνο με αξιοζήλευτο όγκο αλλά και έντονο γύρισμα στην στιγμή.

Οι παλ ροδακινί τόνοι και η διακριτικά ιριδίζουσα υφή του ρουζ σμιλεύουν με απαλό και λαμπερό τρόπο τα μήλα του προσώπου σου,ετσι έχουμε ένα αποτέλεσμα φυσικό και ένα πρόσωπο γεμάτο φρεσκάδα.

Τελειοποιούμε το σχήμα των χειλιών κάνοντας το περίγραμμα με μολύβι σε ουδέτερο τόνο και στη συνέχεια απλώνουμε κραγιόν σε φυσική  ροζ-μπεζ απόχρωση.Τελειωνουμε το μακιγιάζ των χειλιών με το lipgloss για ένα σέξι χαμόγελο με έντονη λάμψη.

Καλή επιτυχία!

της Μακιγιαζ Σοφία Λαγούδη

Site: http://www.sofialagoudi.nufikomakigiaz.gr/

Ομορφιά