Η 1η παρουσίαση βιβλίου του Κωνσταντίνου! “ΑΝΕΜΟΜΠΕΛΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ”

Η 1η παρουσίαση βιβλίου του Κωνσταντίνου! “ΑΝΕΜΟΜΠΕΛΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ”

Πάντα ηθελα να παρευρεθώ σε μια παρουσίαση βιβλίου αλλα ποτέ δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρια, ποτε δεν ειχε τύχει. Σήμερα λοιπόν πήγα μαζι με τον γιόκα μου στην παρουσίαση βιβλίου της αγαπημένης μου Kάκιας Ξύδη και στο πανέμορφο παιδικό βιβλίο της Ανεμομπελάδες στις Κυκλάδες, στο βιβλιοπωλείο Φλωράς στον Κορυδαλλό.
Ήταν πανέμορφα τα αποσπάσματα και η περίληψη που μας αφηγήθηκε, ένα βιβλίο που πρέπει όλες οι μαμάδες να διαβάσουν και να εχουν στη βιβλιοθήκη τους, γιατι αφορά την καλή διατροφή των παιδιών μας. Εγω πάντα πρόσεχα την διατροφή του γιού μου και ακόμα την προσέχω, και ας έχω κατηγορηθεί ως υπερβολική και υπερπροστατευτική. Εμείς θα δώσουμε τις σωστες διατροφικές βάσεις στα παιδιά μας, δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε ότι δεν τρώνε απ’ολα, όταν δεν τους μαθαίνουμε όλες τις τροφές, δεν τους τα μαγειρεύουμε ολα και δεν έχουμε πολύ υπομονή να μάθουν την αξία των τροφών. Μέσα σε αυτο το πανέμορφο βιβλίο θα βρείτε την διατροφική αλυσίδα, τις βιταμίνες και σε ποια τρόφιμα θα τις βρούμε και πως να μαθουμε τα παιδιά μας να τρώνε σωστά. Μέσα απο μια πολύ ομορφη και απλή εικονογράφηση, ένα βιβλίο βατό που μπορουν τα παιδιά που ξέρουν να διαβάζουν να το διαβάσουν και μόνα τους!!!
Είμαι πολύ περήφανη για σένα Κάκια μου!!! Ευχομαι να ακολουθήσουν πολλά πολλά ακόμα βιβλία σου!!!

Υ.Γ. Το πιο σημαντικό είναι οτι ο γιός μου, ουτε 3μιση χρονών ήταν πολύ ησυχος και ξετρελαθηκε με το υπεροχο ομότιτλο τραγούδι!!!

της Έφης Αργυροπούλου

 

Efi's Diary