Delivery από το βιβλιοπωλείο της περιοχής σας!

Delivery από το βιβλιοπωλείο της περιοχής σας!

Νομίζατε πώς μόνο το φαγητό έχει delivery; Πώς θα σας φαινόταν από την άνεση του σπιτιού σας, με ένα απλό τηλεφώνημα, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε ηλεκτρονική παραγγελία και χωρίς ελάχιστη καταβολή, να παραγγέλνατε ό,τι χρειάζεστε από την αλυσίδα βιβλιοπωλείων Nakas Book House; Έχετε ξαφνικά έλλειψη σε μολύβια, γόμες, τετράδια, αναλώσιμα για το σχολείο των παιδιών σας, τους ζητήθηκε έξτρα υλικό; Ακόμα και εσείς, θέλετε να αποκτήσετε ένα καινούργιο βιβλίο, ατζέντες ή τον εξοπλισμό του γραφείου σας; Για ό,τι επιθυμείτε, έστω και για δυο πράγματα που σας λείπουν, τα Nakas Βοοκ House είναι δίπλα σας.

Κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail στο πλησιέστερο Nakas Book House και τη λαμβάνετε την ίδια μέρα, όχι με courier ή μεταφορικές, αλλά με υπάλληλο του Νakas Book House, χωρίς κόστος και με απόλυτη ασφάλεια!

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ DELIVERY by Nakas Book House

Τι είναι;
Η νέα υπηρεσία DELIVERY by Nakas Book House είναι μια νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία που για πρώτη φορά εφαρμόζουν τα βιβλιοπωλεία Nakas Book House, για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του κάθε καταστήματος. Χωρίς χρονοβόρες αναζητήσεις στο διαδίκτυο, καθυστερήσεις και ενδιάμεσες εταιρίες ταχυμεταφορών. Το καταρτισμένο προσωπικό των βιβλιοπωλείων Nakas Book House σας εξυπηρετεί άμεσα, με ένα μόνο τηλεφώνημα!

Πώς λειτουργεί;
Απλά και γρήγορα κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail στο πλησιέστερό σας βιβλιοπωλείο Nakas Book House και εντός της ημέρας την έχετε στον χώρο σας, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Καθημερινές παραδόσεις, με ίδια μέσα.

Οι περιοχές που καλύπτει η υπηρεσία free delivery ανά κατάστημα είναι οι ακόλουθες:

Nakas Book House Αθήνα 215 5250333:
Αθήνα κέντρο, Ρουφ, Βοτανικός, Ακαδημία Πλάτωνος, Κολωνός, Αττική, Σεπόλια, Πλατειά Αμερικής, Πλατεία Κολιάτσου, Κυψέλη, Γκύζη, Αμπελόκηποι, Ιλίσια, Ζωγράφου, Παγκράτι, Καισαριανή, Ζωγράφου, Νέος Κόσμος.

Nakas Book House Smart Park 210 6632375: Σπάτα, Ραφήνα, Αρτέμιδα, Παλλήνη, Πικέρμι, Ντράφι.

Nakas Book House Avenue 213 0994827: Μαρούσι, Νέο Ηράκλειο, Πεύκη, Αγ. Φιλοθέη, Αγ. Θωμάς, Πολύδροσο, Αλσούπολη, Καλογρέζα, ΚΑΤ, Χαλάνδρι, Φιλοθέη, Ψυχικό.

Nakas Book House Village Shopping and more 210 4927738: Νίκαια, Αγ. Ιωάννης Ρέντη, Κορυδαλλός, Πειραιάς.

Nakas Book House River West 210 5450383: Περιστέρι, Αιγάλεω.

Nakas Book House Athens Heart 215 5250333: Καλλιθέα, Ταύρος, Μοσχάτο.

Nakas Book House Escape Center 215 5252897: Ίλιον, Αγ. Ανάργυροι, Καματερό, Ν. Φιλαδέλφια, Ν. Χαλκηδόνα.

Nakas Book House Veso Mare 2610 317105: πόλη της Πάτρας.

Nakas Book House Kavala Mall 6957 204334: πόλη της Καβάλας.

Nakas Book House Ιωάννινα 26510 72007: πόλη των Ιωαννίνων.

Nakas Book House Fashion City 24160 07812: πόλη της Λάρισας.

Σύντομα η υπηρεσία θα επεκταθεί σε μεγαλύτερο εύρος περιοχών.

Οι περιοχές οι οποίες προς το παρόν δεν καλύπτονται από την υπηρεσία free delivery μπορούν να εξυπηρετηθούν μέσω παραγγελίας από το e-shop μας www.nakasbookhouse.gr (παραλαβή σε 48 ΩΡΕΣ, εντός Αττικής)

Τώρα delivery και από το βιβλιοπωλείο της περιοχής σας!

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

Ακολούθησε το Working Moms και στο Instagram
Οι προτάσεις μας