Ζώδια και Αριθμολογία Νοεμβρίου

Ζώδια και Αριθμολογία Νοεμβρίου

Αναλύσεις Νοεμβρίου 2020
Βάσει Προσωπικού Έτους & Βάσει Γενέθλιας Ημερομηνίας

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/03-20/04 (ΚΡΙΟΣ)

Μήνας που σας υποχρεώνει να εστιάσετε πολύ και μάλιστα με έμφαση στην επαγγελματική σας δράση. Κάποιοι θα κατακτήσετε όλες τις επαγγελματικές κορυφές που ονειρεύεστε ενώ κάποιοι άλλοι θα πληρώσετε το τίμημα της αδράνειας, της παρορμητικής συμπεριφοράς και της οποιασδήποτε επιπολαιότητας. Πολύ δυνατό αναμένεται το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα για να βρείτε εργασία όλοι όσοι αναζητάτε όπως επίσης και οι τελευταίες δέκα (10) ημέρες. Από 01/11 έως 15/11 δώστε την απαιτούμενη προσοχή στην υγεία σας. Κίνδυνος για ατυχήματα και τραυματισμούς από τους Αριθμούς και αυτό λόγω αφηρημάδας. Κατά συνέπεια, προσέξτε να μην είστε βιαστικοί κατά την διάρκεια μετακινήσεων, πόσο μάλλον στον τρόπο οδήγησης.

Το διάστημα από 10/11 έως 30/11 τακτοποιήστε οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους (δάνεια, εφορία, κάρτες, ασφάλειες κλπ). Το ίδιο ακριβώς διάστημα καλείστε να είστε πιο συνετοί και με ορθή κρίση στη διαχείριση των οικονομικών σας υποθέσεων. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες/ επιχειρηματίες, καλλιτέχνες εστιάστε στο εξής διάστημα από 21/11 έως 30/11. Από 09/11 έως 30/11 είναι ένα κρίσιμο διάστημα για τις επαγγελματικές σχέσεις, συνεργασίες και συνεταιρισμούς. Ότι αξίζει μένει! Τι εννοώ; Όσες σχέσεις είναι βασισμένες στο σεβασμό, την εκτίμηση, την έντιμη συμπεριφορά και την ισοτιμία θα ευδοκιμήσουν και θα  έχουν άριστα αποτελέσματα με καλές οικονομικές αποδόσεις. Διαφορετικά, εντάσεις, λεκτικές αντιπαραθέσεις έως και οριστικές ρήξεις αναμένονται στο εν λόγο διάστημα. Προτείνω λοιπόν να αποφύγετε την άσκηση έντονης κριτικής και τις ακραίες λεκτικές τοποθετήσεις για τις σχέσεις  σας συνεργασίες σας συνεταιρισμούς σας αν δεν θέλετε να βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Για όλους όσοι είναι αδέσμευτοι το καλύτερο διάστημα του μήνα είναι από 01/11 έως 17/11. Οι δεσμευμένοι σε όλη την διάρκεια του μήνα μια χαρά ανανεώνουν την σχέση τους. Επιπόλαιες συμπεριφορές όμως δεν θα συγχωρεθούν καθόλου όπως παράλληλη σχέση, απιστίες, ψέματα το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/04 -21/05 (ΤΑΥΡΟΣ)

Κάποιοι απογειώνεστε επαγγελματικά με δικαίωση, αναγνώριση του κόπου σας και των προσπαθειών σας ενώ κάποιοι άλλοι προετοιμάζεστε για επαγγελματικές επιτυχίες όπως και το να βρείτε μία καλύτερη εργασία. Η εύνοια αυτή συνεχίζεται εννοείται έως και τον Δεκέμβριο. Το μυστικό της επιτυχίας σας είναι η πειθαρχία σας, ότι είστε ρεαλιστές και ότι κινείται σε χαμηλές πτήσεις ο εγωισμός σας. Τα δίνετε όλα στην εργασία σας! Από 15/11 έως 30/11 είναι το διάστημα που σας οπλίζει με μεγάλη χαρά, αισιοδοξία, θετική ενέργεια, όρεξη για δράση, τόλμη και ρίσκα. Είστε έτοιμοι να αναπτύξετε πρωτοβουλίες, να προβάλετε καλύτερα την δημόσια εικόνα σας, την εργασία σας και τον εαυτό σας γενικότερα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η επικοινωνία σας βρίσκεται σε άριστα επίπεδα με δύναμη και δυναμική πειθούς.

Καλείστε όμως να προσέξετε το διάστημα από 06/11 έως 10/11 την υγεία σας όπως και να μην ασκείστε έντονα. Κίνδυνος για τραυματισμούς και ατυχήματα λόγω αφηρημάδας. Από 19/11 έως 30/11 οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι της κατηγορίας έρχονται πιο κοντά μεν αλλά κατόπιν έντονου διαλόγου δε. Προτείνω να εστιάσετε από 20/11 έως 30/11 στην ερωτική σας σχέση, αν δεν θέλετε αυτή να μπάζει …νερά. Οι αδέσμευτοι; Έως και τις 25/11 μπορείτε να τολμήσετε, να φλερτάρετε, να ανοιχτείτε και να είστε πλέον διπλοί, όπως προστάζει ο μήνας. Σημαντικές γνωριμίες, άριστε δημόσιες σχέσεις και ο έρωτας καλά κρατεί.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/05 -21/06 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Από 01/11 έως 14/11 δώστε προσοχή σε ερωτικές και γενικά διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το διάστημα από 10/11 έως 20/11 είναι το κατάλληλο για να δώσετε βιογραφικό όλοι όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας. Αδύνατον έως τις 30/11 να μην έχετε βρει αξιόλογη εργασία. Αντίστοιχα το ίδιο διάστημα όσοι ήδη έχετε εργασία, δώστε τα όλα σε αυτήν με έμφαση και στην καριέρα σας. 21/11 έως 30/11 η δικαίωση με μορφή αναγνώρισης του κόπου σας είναι γεγονός! Η επικοινωνία σας έχει βελτιωθεί. Οι αντιδράσεις των συνεργατών, συνεταίρων ακόμα και των ανωτέρων σας είναι πολύ πιο υποστηρικτικές από κάθε άλλη φορά, κάτι που θα το διαπιστώσετε από τις 20/11 έως το τέλος του μήνα.

Σε όλη την διάρκεια του μήνα ωστόσο προσέξτε την τάση σας να είστε παρορμητικοί και κάπως σκληροί στις τοποθετήσεις σας αλλά και στην κριτική σας με τους συναδέλφους σας. Είναι μία τάση που επαναλαμβάνεται …καρμπόν για όλους όσοι είστε γονείς. Μια χαρά θα τα πάνε οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι της κατηγορίας στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα. Αέρας ανανέωσης και αλλαγές εδώ και τώρα!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/06-22/07 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Ο Νοέμβριος σας πάει πολύ! Σε όλη την διάρκεια του έχετε πλούσια δράση, ρυθμίζετε πολλές εκκρεμότητες, επιλύετε πολλά και σημαντικά ζητήματα που σας αναστάτωναν τους τελευταίους μήνες έως και πρόσφατα. Έχετε όρεξη για περισσότερη δράση και πρωτοβουλίες. Στην εργασία σας τα δίνετε όλα και ναι, διακρίνεστε. Έως τις 21/11 ακούτε καλά λόγια, δέχεστε την επιβράβευση όχι μόνο από ανωτέρους σας αλλά και από συναδέλφους σας. Στον έρωτα επίσης τα πάτε εξαιρετικά. Από 01/11 έως 23/11 οι αδέσμευτοι να ελπίζουν σε μία σχέση πάρα πολύ σοβαρή. Το διάστημα από 12/11 έως 18/11 πολλοί εκπρόσωποι της Γενέθλιας αυτής κατηγορίας θα ενδώσουν με μαθηματική ακρίβεια σε μία σύντομη ερωτική τονωτική περιπέτεια ενώ από 01/11 έως 21/11 επιστροφές από το ερωτικό παρελθόν σας αναστατώνουν. Κάποιοι προσπαθούν να ανακινήσουν τα παλιά σας συναισθήματα με το να σας τάζουν πολλά. Η απόφαση; Καθαρά δική σας. Την άποψη μου την γνωρίζετε, ξαναζεσταμένη σούπα; Γιατί;

Η Νέα Σελήνη στις 15/11 ωστόσο φέρνει νέα και σημαντικά ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Προσέχετε για να …έχετε, μία τάση πασπαρτού για όλους τους σημαντικούς τομείς και φροντίστε να αξιοποιήσετε τις τάσεις των Αριθμών. Καυτός, τυχερός, παραγωγικός, ανταποδοτικός μήνας. Κυνηγήστε την τύχη σας, έστω και συντηρητικά. Δρομολογούνται τα καλύτερα για εσάς. Εσείς απλώς φροντίστε να είστε εκεί.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/07-23/08 (ΛΕΩΝ)

Μόνο η δράση φέρνει …αντίδραση. Τι πάθατε και παραμένετε στάσιμοι, δογματικοί και αμετακίνητοι σε κάποιες απόψεις σας; Προκαλείτε κι εσείς με τη συμπεριφορά σας το επικοινωνιακό χάος που σας διέπει σε όλη την διάρκεια του μήνα. Έκρυθμο το επικοινωνιακό κλίμα στα εργασιακά περιβάλλοντα. Είναι ένας απαιτητικός μήνας σε συνδυασμό με τις τάσεις των Αριθμών που σας θέλουν να δίνετε όλη σας την προσοχή στην εργασία σας, σε τέτοιο βαθμό ώστε να παραμελείτε εμφανώς την προσωπική σας ζωή. Όσοι είστε γονείς προσοχή στην επικοινωνία με τα παιδιά σας το διάστημα από 10/11 έως 20/11. Αναμένονται αρκετές συγκρούσεις και εντάσεις. Από τις 10/11 έως τις 17/11 προσέξτε γενικά στις ερωτικές αλλά και φιλικές/οικογενειακές σας σχέσεις. Προβληματική επικοινωνία. Για την ακρίβεια, επικοινωνία μετ’ εμποδίων δίνουν οι Αριθμοί. Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου και μαθαίνετε πολλά από αυτά που λέγονται πίσω από την πλάτη σας. Τα διλήμματα και η σκληρή κριτική δίνουν και παίρνουν αυτόν τον μήνα. Οι Αριθμοί ανατρέπουν τις ισορροπίες σε σημαντικές σας σχέσεις, γι’ αυτό καλείστε να δείξετε σύνεση, ψυχραιμία και πειθαρχία με άριστα επιχειρήματα. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις κακοτοπιές. Ο Νοέμβριος είναι για εσάς ένας αντίστοιχος …Οκτώβριος. Έχετε ανοίξει με  την παρορμητική σας συμπεριφορά πολλά μέτωπα δυσαρέσκειας. Εσείς μόνο μπορείτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα ωστόσο είναι αρκετά ανταποδοτικό οικονομικά. Αναπάντεχο εισόδημα, επιστροφές χρημάτων που σας οφείλονταν. Κυνηγήστε το εν λόγω διάστημα την τύχη σας έστω και συντηρητικά. Τα ιδανικά διαστήματα τόσο για δεσμευμένους όσο και για αδέσμευτους είναι τα εξής: 01/11 έως 10/11 και 20/11 έως 30/11. Εκμεταλλευτείτε τα!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/08 -23/09 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Το καλύτερο διάστημα του μήνα σχεδόν για όλους τους τομείς της ζωής σας είναι το τελευταίο δεκαήμερο, 20/11 έως 30/11. Εδώ μπορείτε να κάνετε πολλά όπως: μετακομίσεις, επαγγελματικά ταξίδια, αποκατάσταση σχέσεων, ερωτικές επανασυνδέσεις, να βρείτε την ιδανική εργασία, να αποδώσετε τέλεια σε συνέδρια/σεμινάρια, να βρείτε σύντροφο, να τα βρείτε με το σύντροφο σας, να κάνετε επιτυχημένες κινήσεις αγοραπωλησιών, να ρισκάρετε, να τζογάρετε. Ε, δεν είναι και άσχημο δεκαήμερο λοιπόν. Αξιοποιήστε το όσο καλύτερα μπορείτε!

Σε όλη την διάρκεια του μήνα όμως θα έχετε την διακριτική ευχέρεια να δείξετε και να αποδείξετε  στους άλλους πόσο προικισμένα και ικανά άτομα είστε. Περνάτε λοιπόν από την θεωρία στην πράξη! Προβάλετε καλύτερα τις ιδέες σας όσο πρωτότυπες και να είναι αλλά και τον εαυτό σας γενικότερα. Θα καταπλήξετε. Επομένως επενδύστε έως και τις 19/11 και ότι σπείρετε θα θερίσετε.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/09-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Σε όλη την διάρκεια του μήνα οι Αριθμοί ενισχύουν την γοητεία σας και την επικοινωνιακή σας δεινότητα. Από 06/11 έως 16/11 είναι ένα δύσκολο διάστημα για την ερωτική σας ζωή. Οι Αριθμοί σας θέλουν σε αντιπαραθέσεις, κόντρες ενώ κάποιοι από εσάς φλερτάρετε με οριστικό χωρισμό. Αυτό το διάστημα είναι γενικά δύσκολο για όλες τις σχέσεις. Μην ανεβάζετε τους τόνους χωρίς αντίκρισμα. Τι εννοώ; Εφόσον οι συγκρούσεις είναι αναμενόμενες πρέπει το όλο θέμα να επιλυθεί, να εκτονωθεί και ενεργειακώς, το εσωτερικό απόστημα της ψυχής σας. Μην αφήνετε απωθημένα ή αναπάντητα ερωτηματικά να σας ρίχνουν το ηθικό. Αντίθετα, μιλήστε με σωστά επιχειρήματα και καλές δυνατότητες διαλόγου. Είμαι σίγουρη ότι θα καταλήξετε σε λύσεις που εξυπηρετούν όλους.

Από 15/11 έως 22/11 προκύπτουν απαιτήσεις, και κοινωνικές/οικογενειακές υποχρεώσεις. Αναπάντεχα έξοδα που αφορούν σπίτι και οικογένεια στο προσκήνιο. Καταφέρνετε ωστόσο να βάλετε σε μία τάξη και  σειρά το σπίτι σας αλλά και τους λογαριασμούς σας. Το διάστημα από 23/11 έως 30/11 δίνετε ουσιαστικές λύσεις σε όλα όσα σας απασχολούν εδώ και καιρό. Να αναμένετε ως λύση άμεση και δραστική στα έξοδα που έχουν προκύψει από αναπάντεχο εισόδημα το ίδιο ακριβώς διάστημα. Είναι ένας μήνας που έχει να σας φέρει πολλά. Κρυμμένες είναι η αλήθεια οι ευκαιρίες των Αριθμών, εφόσον όμως τις εντοπίσετε, να τις αξιοποιήσετε γιατί θα έχετε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Το πιο δύσκολο και απαιτητικό από τη άποψη των οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων διάστημα είναι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου. Να δώσετε ωστόσο περισσότερη έμφαση στις λεπτομέρειες από τις 04/11 έως τις 14/11. Είναι το διάστημα όπου τονίζονται όλα τα θέματα που αφορούν σε επαγγελματικά περιβάλλοντα όπως η δυσκολία στην επικοινωνία με σημαντικούς σας συνεργάτες/συνεταίρους ή και με ανωτέρους σας ακόμα. Αλλαγές εδώ και τώρα στις στάσεις σας και στους χειρισμούς σας, οι οποίοι πρέπει να είναι λεπτοί για να τα καταφέρετε.

Η ανασφάλεια σας ακόμα κι αν επιμένει θα καμφθεί οριστικά το δεύτερο δεκαπενθήμερο που αναμένεται να είναι πολύ πιο τυχερό, ανταποδοτικό για όλους τους τομείς της ζωής σας. Αλλάζετε στάση ζωής! Μετακομίζετε, να αναμένετε επιβράβευση του κόπου σας, ανάκαμψη στα οικονομικά σας, να βρείτε εργασία/σύντροφο ακόμα και αναπάντεχο εισόδημα. Κινήσεις αγοραπωλησιών, στόχοι πωλήσεων και στόχοι καλλιτεχνικοί θα επιτευχθούν. Καλό διάστημα για τον έρωτα είναι το δεύτερο δεκαπενθήμερο τόσο  για δεσμευμένους όσο και για αδέσμευτους.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Από 01/11 έως 14/11 θα έχετε ανοιχτά μέτωπα και πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσετε. Εκτιμώ πως θα τα καταφέρετε διότι θα έχετε ορθή κρίση, πείσμα, όρεξη για δράση και πρωτοβουλίες. Αντέχετε την πίεση και οι δυσκολίες είναι παροδικές. Τι κι αν κάποιες μεταβολές σχεδίων ή καθυστερήσεις σε ότι αναμένατε σας ρίξουν το ηθικό; Κάντε υπομονή διότι από τις 15/11 και μετά το σκηνικό αλλάζει. Ηθικό και … ανήθικο μαζί σε ανεβασμένα έως και υψηλά επίπεδα. Συμμετέχετε ενεργώς σε απαιτητικά εργασιακά πλάνα και σχέδια. Η συμμετοχή σας κρίνεται ως απαραίτητη. Δικαιώνεστε στα μάτια συνεταίρων και συνεργατών σας.

Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα τολμήστε, ρισκάρετε όλοι όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες / επιχειρηματίες, καλλιτέχνες γιατί η τύχη είναι με το μέρος σας. Αντιφατικές οι τάσεις όμως στον έρωτα. Από 20/11 έως 30/11 κάποιοι θα νιώσουν πίεση έως και αληθινή καταπίεση από τους ερωτικούς τους συντρόφους. Τάσεις φυγής και απομόνωσης με την απαίτηση για χώρο και χρόνο. Συγκρούσεις, εντάσεις, αναίτιες σκηνές ζηλοτυπίες και σε κάποιες των περιπτώσεων χωρισμοί. Το ίδιο όμως δεκαήμερο πολλοί θα βρουν τον έρωτα της ζωής τους.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/01 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Έως τις 14/11 τολμήστε άφοβα και ρισκάρετε για πράγματα που έως και πρόσφατα δεν τολμούσατε. Παραμένοντας σταθεροί στις απόψεις με σωστά επιχειρήματα θα καταφέρετε πολλά. Πολλοί από εσάς γράφετε καινούργια κεφάλαια στη ζωή σας. Αλλάζετε σπίτι; Αλλάζετε πόλη; Αλλάζετε εργασία; Παίρνετε κάποια μετάθεση; Αλλάζετε σύντροφο; Γενικά αλλαγές ουσίας και ως προς την εικόνα σας αλλά και ως προς τη στάση ζωής σας. Θέματα που έμειναν έως και «παγωμένα» ή για κάποιο λόγο στάσιμα, επανέρχονται στο προσκήνιο και το ένα μετά το άλλο βρίσκουν λύσεις δραστικές.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο είναι πολύ πιο υποστηρικτικό για τον έρωτα, τις ερωτικές επανασυνδέσεις, τις νέες σχέσεις αλλά και το να ξαναβρεθείτε με φίλους / συγγενείς που είχατε να δείτε καιρό. Οι δικές σας ανθρώπινες σταθερές θα γίνουν σύμμαχοι σας για να συζητήσετε ανοιχτά για όλα σας προβλημάτισαν και όλα όσα περάσατε. Γενικά αυτό το δεκαπενθήμερο αναμένεται να έχετε αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα, δημοφιλία, διεύρυνση του υπάρχοντος κοινωνικού σας κύκλου αλλά και να δώσετε λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα, ειδικά αν αυτά έχουν να κάνουν με χρήματα και συγκρούσεις/διαφωνίες για θέματα ακίνητης περιουσίας. Είναι ένας υποστηρικτικός μήνας, αρκετά τυχερός που έρχεται να διορθώσει τα κακώς κείμενα του δύσκολου Οκτώβρη. Πολλοί από εσάς στη διάρκεια του μήνα θα βρείτε πολύ καλή εργασία, κάποιοι θα γίνουν γονείς και κάποιοι άλλοι θα τολμήσουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Όλα δείχνουν ότι λίγο πριν το τέλος της χρονιάς είστε αποφασισμένοι για πολλά. Τολμήστε λοιπόν και δεν θα χάσετε!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Ο έρωτας πρωταγωνιστεί. Έως και τις 15/11 έχετε να δείτε πολλά. Θα δοκιμαστούν σχέσεις. Θα γίνουν αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα. Θα φύγουν φορτία από τη ζωή σας και ότι δεν αξίζει δεν θα μείνει. Προτείνω ωστόσο στους αδέσμευτους εκπροσώπους της κατηγορίας έως και τις 15/11, να μην ξεκινήσουν κάτι καινούργιο, να το κρατήσουν στο επίπεδο του φλερτ και οι δεσμευμένοι να μην βιαστούν να πάρουν οριστικές αποφάσεις. Δεν θέλει πολύ για να πάρεις τη ζωή σου λάθος.

Ανακάμπτετε ενεργειακώς, οικονομικώς, ηθικώς στην διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθημέρου. Πολύ υποστηρικτικό και πιο τυχερό για τα επαγγελματικά σας ζητήματα και τα επενδυτικά ρίσκα/πλάνα ή ρίσκα γενικότερα είναι το διάστημα από 10/11 έως 30/11. Εκεί λοιπόν μπορείτε να κάνετε τις πιο σοβαρές συζητήσεις, συναντήσεις ακόμα και μετακινήσεις/ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους. Αξιοποιήστε οπωσδήποτε το διάστημα από 23/11 έως 30/11 καθώς θα βρείτε συμμάχους εκεί που δεν το περιμένατε, θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες και άριστες δημόσιες σχέσεις. Μην ξεχάσετε πως σημαντικοί σας συνεργάτες ακόμα και ανώτεροι σας θα σας βοηθήσουν και θα σας ευνοήσουν. Η τύχη είναι με το μέρος σας όπως επίσης και η Δύναμη των Αριθμών. Καλός και ανταποδοτικός μήνας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Πολύ δραστήριος μήνας. Οι μηχανές ανάβουν για τα καλά. Πιεστική και απαιτητική η καθημερινότητα σας διότι έχετε να κάνετε πολλά. Είστε δραστήριοι, παραγωγικοί, αποδοτικοί στην εργασία σας, καταφέρνετε και πραγματοποιείτε το μεγαλύτερο μέρος των σχεδίων και των πλάνων σας, τους στόχους που έχετε θέσει. Ανοίγει ο δρόμος με πολλές ευκαιρίες και πολλές εποικοδομητικές συναντήσεις/ συζητήσεις. Νιώθετε όμως και εσείς οι ίδιοι την αλλαγή μέσα σας. Κάποιοι εργασιακοί κύκλοι κλείνουν ενώ ανοίγουν μεγαλύτεροι και σπουδαιότεροι.

Σύμμαχοι σας στη διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθημέρου φίλοι, συγγενείς, οικογένεια. Έχετε πολλούς να πιστεύουν σε εσάς οπότε αφήστε κατά μέρους τις γκρίνιες. Η γκρίνια και τα παράπονα πολλά, ιδιαίτερα στο τελευταίο επταήμερο του μήνα, γιατί εσείς οι ίδιοι τις περισσότερες φορές θέτετε τα εμπόδια στον εαυτό σας. Ημερομηνίες ορόσημο η 29/11 και η 30/11, που σας θέλουν αρκετά προβληματισμένους αλλά και με το δικό σας απολογισμό για το αν πράξατε σωστά. Αν δηλαδή οι επιλογές σας ήταν οι σωστές και οι ενδεδειγμένες και οι χειρισμοί σας οι κατάλληλοι. Πιστεύω ότι είστε από τους ευνοημένους αλλά ελαφρώς κουρασμένους του μήνα. Είστε δεδομένοι τόσο στα εργασιακά όσο και τα ερωτικά περιβάλλοντα διότι είστε αξιόπιστοι. Είναι ένας μήνας που θα σας ενεργοποιήσει και θα σας κινητοποιήσει. Είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσετε. Η γοητείας σας; Ανεβασμένη. Το επικοινωνιακό σας χάρισμα εδραιώνεται, κάτι που θα βοηθήσει πολύ και τους δεσμευμένους αλλά και τους αδέσμευτους που είναι σε φάση αναζήτησης δεσμευτικής σχέσης. Χαράς ευαγγέλια για κάποιους που επισημοποιούν τη σχέση τους, άλλοι θα συμβιώσουν και γενικά ο έρωτας αυτό το μήνα σας πάει πολύ! Τα μεγαλεπήβολα επενδυτικά σας ρίσκα μεταθέστε τα για τον επόμενο μήνα, ωστόσο αν πρέπει να γίνουν αλλαγές προτιμήστε το ασφαλές δεύτερο δεκαπενθήμερο.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 1

Μήνας ανταποδοτικός, παραγωγικός, προοδευτικός και γενικότερης εξέλιξης. Να έχετε υπ’ όψιν ότι οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και «ανοιχτές» σε όλους τους τομείς της ζωής σας έως και τις 22/11. Όλοι όσοι κατέχετε σημαντικές θέσεις στην εργασία σας αλλά και όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες/ επιχειρηματίες και καλλιτέχνες να αξιοποιήσετε το διάστημα από 11/11 έως 22/11. Είναι μεν ένα πιεσμένο και απαιτητικό διάστημα, ανοίγονται όμως οι προοπτικές και θέτετε τις βάσεις για σχέδια που εξελίσσονται και πραγματοποιούνται σταδιακά, όχι μόνο στην διάρκεια αυτού του μήνα αλλά και τους επόμενους του νέου έτους.

Τον Νοέμβριο ξεχωρίζετε, διακρίνεστε λόγω των πρωτότυπων και εύστοχων ιδεών σας. Γι’ αυτό λοιπόν καλείστε από τους Αριθμούς να προβάλετε περισσότερο τις απόψεις σας, τις προτάσεις σας αλλά και τις προθέσεις σας. Στον ερωτικό τομέα δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές ή εξελίξεις, όμως οι όψεις είναι ευνοϊκές για τα οικονομικά σας δεδομένα. Κυνηγήστε τη τύχη σας, έστω και συντηρητικά. Στην οικογένεια θα επικρατήσει η πολυπόθητη ηρεμία ενώ παρελθοντικά θέματα που σας βασάνιζαν έως και πρόσφατα, σταδιακά βρίσκουν την ιδανική λύση.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2

Η αστάθεια του Οκτωβρίου σε κάποιες των περιπτώσεων συνεχίζεται αλλά είναι παροδική. Γι’ αυτό λοιπόν μην απογοητεύεστε για τυχόν καθυστερήσεις, εμπόδια και  μεταβολές σχεδίων της τελευταίας στιγμής. Εστιάστε σε όλα όσα θέλετε να αλλάξετε (χώρος εργασίας, σπιτιού κλπ), κάντε όμως πρώτα έναν οικονομικό προϋπολογισμό για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Όσον αφορά τα εργασιακά ζητήματα θα πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι. Αυτό σημαίνει πως αν προβείτε σε σημαντικές συζητήσεις αλλά και κατ’ ιδίαν συναντήσεις με συνεταίρους/συνεργάτες ή ακόμα και ανωτέρους σας, να είστε καλά οργανωμένοι, ενημερωμένοι, με άριστα επιχειρήματα. Εφόσον ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους, κρατήστε τις επιφυλάξεις σας για κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που υπόσχονται πολλά. Θα επανεξεταστούν και τον επόμενο μήνα αλλά προς το παρόν εστιάστε στις λεπτομέρειες και στα ψιλά γράμματα.

Στον ερωτικό  τομέα, πιο ευνοημένοι είναι οι αδέσμευτοι της κατηγορίας. Έχουν πολλές πιθανότητες να δημιουργήσουν σοβαρή σχέση ωστόσο ας μην είναι πιεστικοί, βιαστικοί και ανυπόμονοι για την εξέλιξη και πρόοδο της. Οι δεσμευμένοι καλό είναι να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στις αντιπαραθέσεις. Από οικονομικής όμως άποψης ευνοείται το ρίσκο όπως επίσης και οι κινήσεις αγοραπωλησιών.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 3

Μήνας εξελίξεων, αλλαγών και προοπτικών. Τώρα θέτετε τις βάσεις για σχέδια που «πάγωσαν» προηγούμενα διαστήματα. Αρχίζουν να εξελίσσονται και μάλιστα θα έχουν διάρκεια. Καλός, ανταποδοτικός, παραγωγικός μήνας, αρκετά όμως πιεστικός και απαιτητικός όσον αφορά την απόδοση σας. Δώστε λοιπόν μεγαλύτερη έμφαση στις λεπτομέρειες που αφορούν στις αλλαγές που πρέπει να κάνετε, στον τρόπο που χειρίζεστε τα πράγματα στην εργασία σας, στο πως προωθείται την εργασία σας αλλά και τις ιδέες σας. Προστατέψτε την εικόνα σας και την απόδοση σας από κακεντρεχή σχόλια και παρασκήνιο. Ανασύρετε από το πλάνο σας όλα τα σχέδια που έχουν «παγώσει» για κάποιο λόγο. Προβάλετε εκ νέου τις απόψεις σας και τοποθετηθείτε ανοικτά. Έως τις 11/11 είναι το πλέον κατάλληλο διάστημα γι’ αυτό το λόγο. Από 09/11 έως 22/11 ελεύθεροι  επαγγελματίες/ επιχειρηματίες και καλλιτέχνες διαπραγματευτείτε θέματα οικονομικής φύσεως (τακτοποιήστε εκκρεμότητες που αφορούν τρίτους: δάνεια, κάρτες, εφορία κλπ). Θα έχετε επιτυχείς οικονομικές συναλλαγές. Κατάλληλο διάστημα επίσης για υπογραφές συμβολαίων.

Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα είναι αντιφατικά. Ή παίρνετε την κατάσταση στα χέρια σας θέτοντας τους δικούς σας όρους για όλα όσα σας προβληματίζουν ή επισημοποιείται τη σχέση σας. Μήνας αλλαγών, εικόνας και στάσης ζωής, γι’ αυτό μην αμελείται την υγεία σας. Αν και εφόσον χρειάζεται να προβείτε σε κάποιες ιατρικές εξετάσεις κάντε το, θα έχετε καλά αποτελέσματα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 4

Μήνας δικαίωσης και αναγνώρισης του κόπου σας. Αναδρομική επιτυχία! Δικαιώνεστε για τις επιλογές των προηγούμενων μηνών. Ευθυκρισία. Ιδανικός μήνας για ανακαίνιση του χώρου σας, επαγγελματικού ή κατοικίας. Επιστροφές χρημάτων.  Αναπάντεχο εισόδημα και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένατε ενώ παράλληλα να αναμένετε νέες και ελπιδοφόρες ευκαιρίες για τα οικονομικά σας δεδομένα. Δέχεστε νέες επαγγελματικές προτάσεις. Περισσότερη τύχη, την οποία καλείστε να δοκιμάσετε, έστω και συντηρητικά. Ελεύθεροι επαγγελματίες/ επιχειρηματίες και καλλιτέχνες είστε έντονα δοσμένοι στον επαγγελματικό τομέα παραμελώντας παράλληλα την ερωτική ή και την οικογενειακή σας ζωή. Όσοι αναζητάτε εργασία, προσπαθήστε περισσότερο με έμφαση στη διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθημέρου.

Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι της κατηγορίας αντιμετωπίζουν εντάσεις λόγω προβληματικής επικοινωνίας, γι’ αυτό καλούνται να κάνουν διάλογο με απόλυτη ειλικρίνεια. Οι αδέσμευτοι να αναμένουν στην διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθημέρου γνωριμίες πολύ σημαντικές. Το διάστημα από 20/11 έως 30/11 αναμένονται οι περισσότερες και πιο σημαντικές ευκαιρίες των Αριθμών σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ανοίγουν οι πόρτες για τα καλά και τολμάτε, ρισκάρετε πράγματα που πριν ούτε καν θα σκεφτόσασταν.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 5

Τον Νοέμβριο να εμπιστευτείτε περισσότερο τη διαίσθηση και το ένστικτο σας. Βρίσκετε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούσαν εδώ και καιρό. Κάνετε αλλαγές προκειμένου να οργανωθείτε καλύτερα ώστε να κατακτήσετε τις κορυφές σας. Δυνατός μήνας. Πολύ τυχερός! Από τις 19/11 και μετά θα δείτε εδραιωμένα τα αποτελέσματα των επιλογών σας. Κάνετε άριστες δημόσιες σχέσεις, συναντάτε παλαιούς και νεότερους συνεργάτες, προχωράτε σε άμεση εφαρμογή σχεδίων και δημιουργείτε τις συνθήκες για καλύτερες προοπτικές συνεργασίας. Σε γενικές γραμμές, να θυμάστε ότι από τις 19/11 και μετά, θα σημειωθούν πολύ δυνατές εξελίξεις.

Στον ερωτικό τομέα, οι αδέσμευτοι γνωρίζουν σημαντικά άτομα από τις 07/11 έως και τις 21/11. Ο οικονομικός τομέας πλήττεται. Προσέξτε την διαχείριση των χρημάτων σας (λόγω απρόβλεπτων εξόδων) σε όλη την διάρκεια του μήνα. Όσοι ανήκετε σε διπλό Αριθμό Χαρακτήρα Πεπρωμένου (11, 22 & 33) και έχετε δικαστικές εκκρεμότητες, προσπαθήστε να τις διεκπεραιώσετε ακόμα και με συμβιβαστικές λύσεις. Εφόσον έχετε επίσης εκκρεμή κληρονομικά ζητήματα, το τελευταίο δεκαήμερο θα σας δώσει ουσιαστικές και επιτυχείς λύσεις. Σε επίπεδο πρόληψης υγείας, να κάνετε εκ νέου ένα τσεκάπ και να είστε πιο πειθαρχημένοι στις οδηγίες που σας έχουν δώσει οι γιατροί. Θα τα καταφέρετε.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 6

Ευνοϊκός μήνας για τα οικονομικά σας. Βάζετε νέους στόχους αλλά και πιο γερά θεμέλια. Καθοδόν οι νέες προτάσεις αλλά και οι συμφωνίες. Επιστροφές χρημάτων. Διεκδικήστε χρήματα αν σας χρωστούν ή κάντε πιο ευνοϊκούς διακανονισμούς εφόσον είστε εσείς που χρωστάτε. Γενικά όλος ο Νοέμβριος προσφέρεται για οικονομική ανάκαμψη. Κατάλληλος μήνας για νέες επαγγελματικές συζητήσεις, συναντήσεις και νέες συμφωνίες. Δείτε κόσμο. Θα έχετε άριστες δημόσιες σχέσεις. Σημαντικοί άνθρωποι είναι κοντά σας και είναι πολύ πρόθυμοι να σας βοηθήσουν, εφόσον φυσικά τους το ζητήσετε. Αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα. Άριστη επικοινωνία με δύναμη και δυναμική πειθούς, στοιχεία τα οποία δεν πρέπει να τα αφήσετε ανεκμετάλλευτα. Σε καμία περίπτωση! Η τύχη είναι με το μέρος σας. Κυνηγήστε την, έστω και συντηρητικά. Είναι ο μήνας που επιτρέπει τα ρίσκα, όχι όμως στο να δώσετε υποσχέσεις, κάνοντας πράγματα που δεν επιθυμείτε μόνο και μόνο για να ευχαριστήσετε τους άλλους.

Είστε αδέσμευτοι; Προκύπτει ερωτική γνωριμία όμως μην βιαστείτε να προχωρήσετε. Κρατήστε ουδέτερη στάση. Ουδέτερος μήνας αναμένεται για τους δεσμευμένους. Δεν κρύβει ιδιαίτερες εντάσεις. Αν επιθυμείτε να βρείτε νέα εργασία αξιοποιήστε το διάστημα από 13/11 έως 30/11. Είστε από τους ευνοημένους! Εκμεταλλευτείτε τις τάσεις των Αριθμών.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 7

Οι δυσκολίες του Οκτωβρίου απλώς …συνεχίζονται. Δύσκολος και απαιτητικός μήνας, από την άποψη ότι δεν θα είστε σε χαλαρή διάθεση αλλά σε διαρκή κίνηση, προκειμένου να ολοκληρώσετε τις προσπάθειες σας. Καλείστε να τακτοποιήσετε πολλές εκκρεμότητες, να ολοκληρώσετε υποθέσεις αποφεύγοντας όμως παράλληλα να ανοίξετε νέες δραστηριότητες. Ξεκαθαρίσματα θα γίνουν σε σημαντικές σας σχέσεις. Τον Νοέμβριο ξεφορτώνεστε άχρηστα φορτία και βαρίδια από τους ώμους σας. Παράλληλα επενδύστε στην υγεία σας με το να αναπαύεστε περισσότερο. Οργανωθείτε καλύτερα. Δεν είναι καλός μήνας για να προβείτε σε νέα ξεκινήματα, πόσο μάλλον να υπογράψετε δεσμευτικά  συμβόλαια ή να κάνετε συμφωνίες. Αν ανήκετε σε διπλό Αριθμό Χαρακτήρα Πεπρωμένου (11, 22 & 33) με Προσωπικό Έτος 7, καλείστε να μην είστε αφηρημένοι! Κατά συνέπεια να προσέχετε τόσο στην οδήγηση αλλά και κατά την διάρκεια μετακινήσεων. Κίνδυνος για τραυματισμούς και ατυχήματα λόγω αφηρημάδας δίνουν οι Αριθμοί.

Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι να ρίξουν τους τόνους με ωραίες δυνατότητες διαλόγου και σωστές εξηγήσεις, αν δεν επιθυμούν οριστική ρήξη. Οι αδέσμευτοι έχουν περισσότερες πιθανότητες για καλή γνωριμία από τις 20/11 έως το τέλος του μήνα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 8

Διατηρείτε τα κεκτημένα σας ενώ παράλληλα καταφέρνετε να κάνετε σημαντικά ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτή η τάση αναμένεται τα εξής διαστήματα: από 06/11 έως 15/11 και από 22/11 έως 30/11. Ο Νοέμβριος είναι υποστηρικτικός μήνας και θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την επαγγελματική σας εξέλιξη και πορεία. Σημαντικές συζητήσεις, συναντήσεις και οριστικές αποφάσεις. Δίνετε έμφαση στα επαγγελματικά σας με περισσότερη όμως σύνεση στα οικονομικά σας.

Ο ερωτικός τομέας πλήττεται. Αν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες, μιλήστε άφοβα για όλα όσα σας ενοχλούν. Ένα θέμα του παρελθόντος ως αγκάθι της σχέσης επιστρέφει. Είναι λοιπόν ο ενδεδειγμένος μήνας για να κόψετε το κακό από τη ρίζα του. Αν ανήκετε σε έναν εκ των διπλών Αριθμών Χαρακτήρα Πεπρωμένου (11, 22 & 33) με Προσωπικό Έτος 8, προσοχή στις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες /συνεταίρους ακόμα και ανωτέρους σας στη διάρκεια του πρώτου δεκαπενθημέρου. Αναμένεται  να είναι έντονες και οριστικές, αν δεν προσέξετε και δεν έχετε τα σωστά επιχειρήματα. Γι’ αυτό λοιπόν …οργανωθείτε!

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 9

Είναι μία διαφορετική φάση στη ζωή σας. Ο Νοέμβριος είναι ένας κομβικός μήνας για την μετέπειτα εξέλιξη σας. Δημιουργήστε μεν, αφεθείτε αλλά  ξεκαθαρίστε το τι θέλετε και πως σε σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Αυτή η τάση αφορά τόσο προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σας σχέσεις. Ώρα για αλλαγές! Μην εμμένετε προσηλωμένοι στο παρελθόν. Θα δείτε από άλλη οπτική τις καταστάσεις, εννοώ στις πραγματικές τους διαστάσεις, τις εξής περιόδους: από 01/11 έως 06/11 και από 22/11 έως 30/11. Συγκρατείστε ότι, αυτά είναι τα πιο καλά, δημιουργικά διαστήματα για να πάρετε σωστές αποφάσεις, να αποφορτιστείτε και να  διορθώσετε τα κακώς κείμενα σε όλα όσα έχουν δημιουργηθεί έως τώρα όπως για παράδειγμα να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος.

Στον ερωτικό τομέα, υπάρχει μία στασιμότητα  και  ουδετερότητα στην επικοινωνία για όλους όσους είναι δεσμευμένοι. Τάση φυγής και απομόνωσης σε γενικές γραμμές αναμένεται για τους αδέσμευτους. Γιατί; Διότι είστε προβληματισμένοι για το πώς πάνε τα πράγματα στη ζωή σας. Ο Νοέμβριος δεν ενδείκνυται για σοβαρές ερωτικές δεσμεύσεις.

της Μαρίας Ζώη
Life Mentor
Αριθμολόγος – Ψυχολόγος
Δασκάλα Ευ ζην
Τηλ. γραφείου: 210-4284841
www.mariazoi.gr
Youtube official channels

Με τη δύναμη των αριθμών