Ζώδια και Αριθμολογία Δεκεμβρίου

Ζώδια και Αριθμολογία Δεκεμβρίου

Αναλύσεις Δεκεμβρίου 2020
Βάσει Προσωπικού Έτους & Βάσει Γενέθλιας Ημερομηνίας

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/03-20/04 (ΚΡΙΟΣ)

Ένας καλύτερος, πιο τυχερός και ανταποδοτικός μήνας για εσάς. Οι Αριθμοί συμμαχούν και ευνοούν αλλαγές, νέα ξεκινήματα, νέα πλάνα, νέες εκκινήσεις γενικότερα που αφορούν τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική σας ζωή. Γι’ αυτό ανεβείτε ψυχολογικά, επαναπροσδιορίστε παλαιότερους χειρισμούς, κάντε τον προσωπικό σας απολογισμό και μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους που έχετε θέσει. Τα καλύτερα σας τα φύλαγε η χρονιά για τον τελευταίο μήνα.

Θα μπείτε με άλλον αέρα και καλύτερη επικοινωνιακή δεινότητα στο 2021. Οι Αριθμοί επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη, την αισιοδοξία και την όρεξη σας για δράση γενικότερα. Είστε πλέον έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές όπως εξέλιξη σε νέα καθήκοντα, στροφή καριέρας, αλλαγές προσώπων στη ζωή σας. Είστε έτοιμοι για όλα. Με το καλό!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/04 -21/05 (ΤΑΥΡΟΣ)

Το πνεύμα των Χριστουγέννων σας πιάνει νωρίτερα με μία αυξημένη καταναλωτική δράση και …μανία. Από 01/12 έως 22/12 πρέπει να φανείτε πιο συνετοί. Καλείστε να κάνετε ένα σωστό προϋπολογισμό στα οικονομικά σας πλάνα διότι θα βγείτε πραγματικά εκτός των ορίων που έχετε θέσει. Το διάστημα από 01/12 έως 18/12 έχετε εύνοια στην επικοινωνία. Αυξημένη η κοινωνική σας δραστηριότητα.

Πιο συγκρατημένες οι ευκαιρίες οικονομικής αλλά και επαγγελματικής ανάκαμψης μετά τις 19/12 από τις τάσεις των Αριθμών. Προσέξτε λοιπόν για να …έχετε! Ο προγραμματισμός και η έμφαση στις λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά, από κάθε άποψη. Τα όποια μεγαλεπήβολα σχέδιά σας θα τα πραγματοποιήσετε την επόμενη χρονιά. Να είστε έτοιμοι λοιπόν και καλά προετοιμασμένοι.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/05 -21/06 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Τίποτα δεν σας σταματά! Η αέρινη φύση σας αναδεικνύεται με πραγματικά ενθουσιώδη και αιφνιδιαστικό τρόπο. Δεν σας φρενάρει τίποτα και κανένας! Ρισκάρετε, επενδύετε, τολμάτε. Είναι γεγονός, η επαγγελματική και η κοινωνική αναγνώριση σας δικαιώνει πανηγυρικά. Ούτε η έκλειψη Ηλίου στις 14/12 σας επιβαρύνει ενεργειακά αντιθέτως σας ωριμάζει. Παρότι είστε ζώδιο του αέρα, λειτουργείτε …γήινα σε δύσκολες και πιεστικές καταστάσεις που αφορούν τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σας ζωή.

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι κομβικό σημείο για την μετέπειτα πορεία και εξέλιξη σας. Η οικογένεια είναι πάντα δίπλα σας. Ωστόσο η αποκάλυψη των πραγματικών προσώπων κάποιων φίλων και συγγενών ενδέχεται να σας πεισμώσει περισσότερο όσον αφορά τα αληθινά κίνητρα, πόσο μάλλον της αγάπης τους. Δεν πειράζει, να είστε εσείς καλά και να προχωρήσετε μεθοδικά και καλύτερα. Γιατί; Διότι άμα έχεις τέτοιους φίλους…

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/06-22/07 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Η έκλειψη Ηλίου στις 14/12 σας επηρεάζει ενεργειακώς άρα και ψυχολογικώς. Θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση και προσοχή στην πρόληψη υγείας καθότι αναμένεται ότι τις …δορυφορικές ημέρες του φαινομένου (+-3) παρουσιάζονται κάποιες ενοχλήσεις. Τουλάχιστον είναι παροδικές. Γενικά ο μήνας θα είναι δύσκολος και απαιτητικός όσον αφορά την επικοινωνία που διεξάγεται με μεγάλο βαθμό δυσκολίας στην εργασία αλλά και στην οικογένεια. Κυρίως όμως στον επαγγελματικό σας τομέα. Να είστε άκρως συντηρητικοί και πειθαρχημένοι το διάστημα από 01/12 έως 21/12. Δίνετε μεγαλύτερη έμφαση στις σχέσεις συνεργασίας καθότι η ασυνεννοησία με σημαντικούς συνεργάτες αλλά και με επικεφαλείς, ανωτέρους σας δηλαδή, είναι γεγονός.

Ευχάριστη παρένθεση θα αποτελέσουν οι παραμονές αλλά και η διάρκεια των εορτών, ωστόσο κρατήστε την καλή σας διάθεση και δημιουργικότητα για το 2021 που αναμένεται να είναι ένα καλύτερο έτος για τη δική σας Γενέθλια κατηγορία.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/07-23/08 (ΛΕΩΝ)

Εναλλαγές γεγονότων με παρορμητικές διαθέσεις, πρωτοβουλίες και χειρισμούς χωρίς όμως να σας κόβουν τη …φόρα όπως και τη φαντασία σας που καλπάζει διαρκώς σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Φρέσκες δημιουργικές ιδέες, όρεξη για δράση έως και τις 23/12. Οι Αριθμοί όμως σας αποτρέπουν από ριψοκίνδυνες οικονομικές κινήσεις και ενέργειες κατά τη διάρκεια των εκλείψεων αλλά και στις παραμονές των εορτών. Ίντριγκα, κουτσομπολιά και «πύρινα» λόγια φτάνουν στα αυτιά σας. Ωστόσο εφόσον εργαστήκατε εντατικά το προηγούμενο δίμηνο(Οκτώβριο-Νοέμβριο), όλα όσα προετοιμάζατε θα προχωρήσουν και θα ευδοκιμήσουν το επόμενο έτος.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθημέρου αναμένονται ερωτικές επανασυνδέσεις, νέες κοινωνικές αλλά και ερωτικές γνωριμίες, αποκατάσταση σημαντικών επαγγελματικών σχέσεων και γενικότερα μία αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα με φίλους και συγγενείς να επιδιώκουν όχι μόνο τη συμβουλή σας, την συμβολή σας αλλά κυρίως την παρέα σας. Λάμπετε, ξεχωρίζετε και αυτό τονώνει τη ψυχολογία και το ηθικό σας. Είστε πλέον έτοιμοι να υποδεχτείτε την επόμενη χρονιά με χαρά, ανυπομονησία και περισσότερη αισιοδοξία.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/08 -23/09 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Δημιουργικός και υποστηρικτικός μήνας από την άποψη ότι θα κρατήσετε τις ισορροπίες στις αντιφατικές τάσεις της ψυχολογίας σας. Αποφάσεις δηλαδή που αφορούν σε νέες εκκινήσεις, νέα επενδυτικά «ανοίγματα» και ρίσκα στον επαγγελματικό σας τομέα. Ακόμα και η έκλειψη Ηλίου στις 14/12 σας ευνοεί. Αποκαθιστάτε  σχέσεις με σημαντικά άτομα σε οικογενειακά και επαγγελματικά περιβάλλοντα. Από τις 20/12 και μετά, να αναμένετε διορθώσεις κακών οικονομικών κειμένων, επιστροφές χρημάτων, δανεικών αλλά παράλληλα είστε και σε θέση να ρυθμίσετε οικονομικές υποχρεώσεις που εκκρεμούν. Όλοι όσοι ενδιαφέρεστε για κινήσεις αγοραπωλησιών λίγο πριν η νέα χρονιά κάνει την εμφάνιση της, τολμήστε να επαναδιαπραγματευθείτε. Προβάλετε περισσότερο αλλά και καλύτερα τη δημόσια εικόνα σας, κανακεύετε το εγώ σας και έρχεστε πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα. Μερικοί από εσάς θα φιλοξενήσετε άτομα στο σπίτι σας.

Είναι διαφορετικά αυτά τα Χριστούγεννα για τους αδέσμευτους εκπροσώπους της κατηγορίας καθώς η εορταστική περίοδος είναι η ιδανική για νέες κοινωνικές γνωριμίες. Οι δεσμευμένοι ανανεώνουν τη σχέση τους με ολιγοήμερες αποδράσεις. Οι περισσότεροι θα υποφέρετε από τη γνωστή μελαγχολική διάθεση των εορτών. Ο Δεκέμβριος είναι ο προθάλαμος για τη νέα χρονιά που περιμένετε με μεγαλύτερη χαρά και αισιοδοξία.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/09-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Ανανέωση, ανακούφιση, χαρά και διάθεση για αλλαγές τον Δεκέμβριο. Η αλλαγή ξεκινάει κυρίως από μέσα σας. Έχετε την επιθυμία να τα αλλάξετε όλα. Όλα όσα σας πίκραναν, σας προβλημάτισαν τα αφήνετε οριστικά και αμετάκλητα πίσω και μπαίνετε ως γνήσιο ζώδιο του αέρα με άλλη διάθεση στην επόμενη χρονιά. Οι καλύτερες ευχές θα συνοδεύσουν τις αποφάσεις σας με μεγαλύτερη εύνοια από τις τάσεις των Αριθμών. Αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα. Νέες, αισιόδοξες και ελπιδοφόρες κοινωνικές γνωριμίες που ευνοούν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Είσαστε αποφασισμένοι, μαχητικοί, πιο κοινωνικοί και ευέλικτοι από ποτέ! Τίποτα δεν σας σταματά, ακόμα και η έκλειψη Ηλίου στις 14/12 μαζί σας είναι! Οι κακίες και οι μικροπρεπείς συμπεριφορές σας έκαναν πιο ώριμους και πιο δυνατούς.

Καλείστε να προσέξετε μόνο το διάστημα λίγο πριν την εκκίνηση των Χριστουγέννων. Παροδικές εντάσεις και αυτές από ανασφάλεια ότι δεν θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας. Ένας πολύ υποστηρικτικός μήνας για εσάς με ευκαιρίες σαν Χριστουγεννιάτικα δώρα. Αξιοποιήστε τον!!!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Δεκεμβρίου, αλλάζετε τα σχέδια και τα πλάνα σας. Περιορίστε την καταναλωτική σας δράση και μανία όσον αφορά τα έκτακτα έξοδα. Η έκλειψη Ηλίου στις 14/12 σας επηρεάζει πάρα πολύ ενώ τάσεις εξαπάτησης και απώλειες σας δίνουν οι Αριθμοί. Προσέξτε προκλητικές συμπεριφορές και λόγια από συγγενικά/φιλικά πρόσωπα που προσπαθούν να σας απογοητεύσουν και να σας κόψουν τη δημιουργική σας φόρα. Κάποιοι από εσάς στα μέσα του μήνα αποφασίζετε εντελώς ξαφνικά μετακομίσεις. Δεν αναφέρομαι μόνο σε αλλαγές σπιτιού αλλά και τρόπου ζωής σε άλλη πόλη ακόμα και στο εξωτερικό.

Οι εντάσεις εντός των οικογενειακών πυλών αλλά και μελών συνεχίζονται. Οι Αριθμοί σας δίνουν δημιουργικά μαθήματα αλλαγών όσον αφορά τη στάση σας στη συμπεριφορά σας. Προς το τέλος του μήνα ξεκινώντας από το δεύτερο δεκαπενθήμερο, οι Αριθμοί σας δίνουν …μαζικά ευκαιρίες που σας αλλάζουν τόσο τη διάθεση αλλά και τη ψυχολογία.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Μήνας ευκαιριών, δημιουργικής διάθεσης, φαντασίας, δράσης και έντονου ρίσκου. Είστε περισσότερο αποφασισμένοι για να αναπτύξετε τα σχέδια σας. Περνάτε από τη θεωρία στη πράξη ουσιαστικά. Προσπαθήστε όμως να μην κοινοποιείτε τίποτα και σε κανέναν και να περιμένετε στις αρχές του επόμενου μήνα για να κάνετε δεσμευτικές κινήσεις. Όλοι όσοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες/ επιχειρηματίες και καλλιτέχνες ευνοούνται πολύ  σε θέματα ρίσκου, δράσης και δημιουργίας. Υποστηρικτικό αναμένεται να είναι και το οικείο σας περιβάλλον στις νέες σας αποφάσεις. Σε αυτή την έκρηξη παρορμητικού και δημιουργικού οργασμού συμβάλει και η έκλειψη Ηλίου στις 14/12 που λαμβάνει χώρα στη δική σας Γενέθλια κατηγορία. Προσέξτε όμως κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε πολύ σύντομο διάστημα.

Αξιοποιήστε καλύτερα τις νέες γνωριμίες και τις δημόσιες σχέσεις σας κατά τη διάρκεια του μήνα. Ακούγονται πολύ καλά σχόλια για εσάς από ανωτέρους σας αλλά και σημαντικούς σας συνεργάτες. Στη διάρκεια των εορτών συνδυάζετε χαρά και επαγγελματική δραστηριότητα. Αυξημένη η κοινωνική σας δράση και η ερωτική όμως δεν πάει πίσω. Εύνοια τόσο για τους αδέσμευτους που επιτέλους μπαίνουν σε καλή σχέση όσο και για τους δεσμευμένους, που εκτός των παροδικών εντάσεων, μια χαρά αποκαθιστούν τις προηγούμενες περιόδους έντασης με υποσχέσεις που αυτή τη φορά εκτιμώ πως θα κρατήσουν.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/01 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Αναρωτιέμαι αν θα μπείτε στο κόπο και στη διαδικασία να ακούσετε τις συμβουλές μου γιατί μου δίνετε την εντύπωση ότι έχετε πάρει φόρα και είστε πιο ορμητικοί από κάθε άλλη φορά. Σε αυτό βέβαια συμβάλει τόσο η τύχη όσο και η «Δύναμη των Αριθμών» που αυτόν τον μήνα είναι σίγουρα μαζί σας. Ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη, δημιουργία και έντονη κοινωνική δραστηριότητα σας δίνεται από τους Αριθμούς. Είστε εσείς και το σπίτι σας δυνατοί πόλοι προσέλκυσης ενδιαφέροντος. Συγκεντρώνετε δυνάμεις και μια χαρά αφήνεστε στις προκλήσεις των Αριθμών που κρύβουν σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης.

Στη διάρκεια των εορτών θα κάνετε συζητήσεις για νέες συμφωνίες. Έντονη αναμένεται η κοινωνική και επαγγελματική σας δραστηριότητα. Με δυο λόγια η έμφαση, το ενδιαφέρον και η προσοχή σας δίνεται στον επαγγελματικό τομέα και στη καριέρα. Προσέξτε όμως μην υπερεκτιμήσετε τον εαυτό σας και το παρακάνετε. Απρόσμενα έξοδα λόγω της καταναλωτικής σας μανίας στην προσπάθεια σας να τους ευχαριστήσετε όλους. Ο καλύτερος μήνας της χρονιάς για εσάς ξεκίνησε με διάθεση ανανέωσης και δημιουργίας περνάτε στην επόμενη.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Πιο ρομαντικοί, ευαίσθητοι, αισιόδοξοι και ανανεωμένοι από κάθε άλλη φορά. Αν όχι ο σημαντικότερος, από τους πιο αξιόλογους μήνες της χρονιάς για εσάς. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δράσετε και να δημιουργήσετε. Όλοι όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες/ επιχειρηματίες και καλλιτέχνες στοχεύετε ψηλά. Η αέρινη φύση σας είναι προκλητική. Προετοιμάζεστε αμέσως μετά την έκλειψη Ηλίου που λαμβάνει χώρα στις 14/12 για δράση δημιουργικά έντονη. Φιλοξενείτε φίλους, βλέπετε κόσμο που σας ανεβάζει ψυχολογικά. Η αισιόδοξη φύση σας θα πάρει πρωτοβουλίες και θα κάνει πραγματικότητα τα σχέδια σας. Γίνεστε πιο τολμηροί από ότι το συνηθίζατε. Αποκατάσταση σχέσεων, ερωτικές επανασυνδέσεις και πολύ ωραίες εντυπώσεις από τους άλλους είναι μερικές από τις τάσεις των Αριθμών. Ευκαιρίες εμφανίζονται που ούτε καν ονειρευόσασταν. Τολμήστε, ρισκάρετε και μπείτε και εσείς με άλλη διάθεση σε ένα έτος που υπόσχεται σίγουρα περισσότερα από το 2020. Θετικές όψεις για τη φυσική σας κατάσταση, είστε πλέον αποφασισμένοι να αλλάξετε την εικόνα σας και τη στάση ζωής σας ακόμα και σε αυτόν τον τομέα. Τολμήστε φίλοι μου, είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρετε!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Όλα δείχνουν πως είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Η ανασφάλεια σας; Ο φόβος σας ότι δεν πήρατε τις σωστές αποφάσεις; Σας κάνουν πιο δραστήριους από κάθε άλλη φορά. Είστε δοσμένοι κατά απόλυτο τρόπο σε επαγγελματικά ταξίδια, μετακινήσεις, σοβαρές συζητήσεις, προκλητικές τολμώ να πω από άποψη προτάσεων. Ευκαιρίες επαγγελματικής φύσεως από τους Αριθμούς. Είστε τόσο αφοσιωμένοι και απασχολημένοι που εκτιμώ ότι οι περισσότεροι από εσάς περνάτε τις γιορτές με άτομα των εργασιακών σας περιβαλλόντων. Ανανεώνεστε όμως με ανθρώπους που σας ανεβάζουν τη διάθεση ενώ οικογένεια και φίλοι γίνονται αληθινοί σύμμαχοι στο να σκεφτείτε πιο ώριμα, πιο πρακτικά στις αποφάσεις σας. Ίσως ήρθε ο καιρός για να πάρετε οριστικές αποφάσεις με μορφή ξεκαθαρισμάτων σε σχέσεις και καταστάσεις που δεν έχουν να σας δώσουν τίποτα πια. Ατενίζετε με περισσότερη αισιοδοξία το επαγγελματικό και οικονομικό σας μέλλον εγκαινιάζοντας αυτόν τον μήνα μια πιο ελπιδοφόρα κατάσταση αφήνοντας κι εσείς πίσω το παρελθόν ερωτικό και επαγγελματικό πίσω σας. Η πρόταση μου: οι επαγγελματικές προτάσεις που δεχτείτε στη διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθημέρου να επανεξεταστούν ακόμα πιο προσεκτικά τις πρώτες επτά (7) ημέρες του πρώτου μήνα της νέας χρονιάς. Κατ’ άλλα ένας καλύτερος,  πιο ήρεμος, και δημιουργικός μήνας για εσάς.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 1

Μήνας πολλών και καλών προοπτικών. Να τον αξιοποιήσετε διότι οι προσπάθειες που θα κάνετε θα αποδώσουν τα επόμενα διαστήματα. Δώστε μεγαλύτερη σημασία, έμφαση και προσοχή στην οργάνωση των σχεδίων σας, των πλάνων σας. Οι ευνοϊκότερες περίοδοι στη διάρκεια του μήνα είναι από 01/12 έως 09/12 και από 17/12 έως 24/12. Κινηθείτε μεθοδικά. Θα δείτε άμεσα αποτελέσματα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας περιβάλλοντα.

Ο ερωτικός τομέας είναι σε φάση …αδράνειας εφόσον πρώτα εσείς δεν τον τροφοδοτείται ενεργειακώς. Απουσιάζετε από τη σχέση σε έντονο βαθμό δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην εργασία σας. Θα δημιουργηθούν θέματα στις ερωτικές σχέσεις γιατί θα ακούσετε πολλά-πολλά παράπονα, όχι όμως αδικαιολόγητα.

Εφόσον είστε ελεύθεροι επαγγελματίες/επιχειρηματίες και καλλιτέχνες, αποφύγετε να ρισκάρετε και να επενδύσετε τις τελευταίες επτά (7) ημέρες του μήνα. Να θυμάστε όμως πως οι στοχευμένες κινήσεις που θα κάνετε τον Δεκέμβριο, θα ευλογηθούν άμεσα τους επόμενους μήνες της νέας χρονιάς.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2

Ακόμα κι αν νιώθετε ότι πρέπει να αλλάξετε πράγματα στη ζωή σας, εγώ θα σας συμβουλεύσω να παραμείνετε συνετοί. Ότι σημαντικό έχετε να κάνετε όπως το να πάρετε οριστικές αποφάσεις, κρατήστε το για τις 22/12 και μετά. Θα επαναπροσδιοριστούν θέματα σχέσεων κυρίως ερωτικών γιατί ο ερωτικός τομέας αναμένεται έκρυθμος. Κίνδυνος για οριστικούς χωρισμούς ή και εντάσεις με κατάληξη τη οριστική ρήξη ελλοχεύουν διαρκώς. Δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, παραμείνετε όσο πιο ψύχραιμοι μπορείτε.

Γενικά ο μήνας ξεκινά από τις 21/12 και μετά για εσάς. Αξιοποιήστε τις πρώτες εβδομάδες για να βάλετε σε μία τάξη και σειρά οικονομικά και επαγγελματικά σας ζητήματα. Μην επενδύετε σε αλλαγές διότι αυτές θα εμποδιστούν. Εκμεταλλευτείτε το πρώτο δεκαπενθήμερο για να προβείτε σε έλεγχο της υγείας σας μέσω ενός τσεκάπ αλλά να προσέξετε και παράλληλα γιατί ενδέχεται να έχετε παροδικές ενοχλήσεις.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 3

Βελτιωμένες στον μέγιστο βαθμό οι οικογενειακές και κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Κινδυνεύετε όμως να αποσπάσουν την δράση σας στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Μην το ρισκάρετε. Εννοείται πως  δεν πρέπει να τις αναβάλετε αλλά όμως πείτε και όχι σε πράγματα, καταστάσεις, ανθρώπους που δεν αντέχετε πλέον. Σημαντικές σας σχέσεις θα περάσουν κρίση και θα πρέπει να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να διατηρήσετε την ψυχική σας ισορροπία. Υπάρχει όμως περίπτωση κάποιες σχέσεις να κλείσουν οριστικά και αμετάκλητα τον κύκλο τους διότι έτσι ..πρέπει.

Στον ερωτικό τομέα δεν ευνοείστε, ακόμα και οι αδέσμευτοι. Η γνωριμία που ενδέχεται να κάνετε στην διάρκεια του πρώτου δεκαπενθημέρου θα γίνει μεν, μετ’ εμποδίων δε. Αμφίβολης διάρκειας για το μέλλον. Οι ήδη δεσμευμένοι θα βρουν ανακούφιση μέσω καλού διαλόγου, σωστών επιχειρημάτων και αντίστοιχων εξηγήσεων.

Τα οικονομικά/επενδυτικά ρίσκα προτιμήστε να γίνουν τα παρακάτω διαστήματα από 01/12 έως 08/12 και από 24/12 έως 31/12. Θα είστε σε καλύτερη φυσική κατάσταση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να πείτε όχι λόγω εορτών στις υπερβολές.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 4

Μήνας πνευματικής αναζήτησης και προσωπικής ενδοσκόπησης. Κανακέψτε τον εαυτό σας. Αφουγκραστείτε τις πραγματικές σας ανάγκες χωρίς ενοχές και αφήστε τον ελεύθερο να εκφράσει τις αληθινές του επιδιώξεις. Σας λέω πάντα πως όλα ξεκινούν από εμάς. Καλό είναι να σκεφτείτε πως δεν είναι ανάγκη να κοινοποιείτε τα πάντα σε όλους. Εμπιστευτείτε περισσότερο τη διαίσθηση και το ένστικτο σας, στοιχεία που τον Δεκέμβριο αναδεικνύονται στο μέγιστο βαθμό. Να είστε σίγουροι πως θα οδηγηθείτε με ορθότερη κρίση στις ιδανικές λύσεις των θεμάτων σας.

Πιο τυχερός μήνας. Γνωρίζετε άτομα που σας στηρίζουν και επικοινωνείτε ουσιαστικά. Αποκατάσταση σχέσεων αναμένεται με ανθρώπους που οι σχέσεις κλονίστηκαν στη διάρκεια του Οκτώβρη. Ερωτικές επανασυνδέσεις. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι της κατηγορίας ανακαλύπτουν τη χαρά και τη ζεστασιά της σχέσης τους από τις 21/12 και μετά. Οι αδέσμευτοι γνωρίζουν άτομα μεν, με αμφίβολη κατάληξη δε. Η διαχείριση των οικονομικών να είναι συνετή στη διάρκεια από 01/12 έως 07/12 και από 24/12 έως 31/12. Επανεξετάστε επαγγελματικές προτάσεις ιδιαίτερα αν αυτές υπόσχονται πολλά χρήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 5

Αναμένονται επικοινωνιακές δυσκολίες από την αρχή του μήνα που εντοπίζονται στα επαγγελματικά σας περιβάλλοντα και σταδιακά κλιμακώνονται. Μην ανησυχείτε, είναι παροδικές! Αφήστε τον αυθορμητισμό σας να πρωταγωνιστήσει σε συνδυασμό με τις ιδέες που σας προκύπτουν έτσι απλά και ξαφνικά!!! Μεταθέστε τις όποιες αποφάσεις σας για μετά τις 21/12. Το διάστημα αυτό είναι πιο τυχερό προκειμένου να πάρετε αποφάσεις, να κάνετε νέες γνωριμίες και νέες δημιουργικές συμφωνίες που θα σας βοηθήσουν στην προβολή της δημόσιας εικόνας σας, του κύρους σας αλλά και του έργου σας. Οι Αριθμοί είναι μαζί σας ως σύμμαχοι λοιπόν μετά τις 21/12. Κατά συνέπεια, θα πείτε όχι στα ρίσκα πάσης φύσεως που αφορούν στην οικονομική/επαγγελματική σας ζωή.

Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι της κατηγορίας θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες που σας ενθουσιάζουν και σας ανεβάζουν κυριολεκτικά την ψυχολογία. Οι δεσμευμένοι θέτουν με μεγάλη κατανόηση και άρτια συνεννόηση τη σχέση τους σε πιο γερές και ελπιδοφόρες βάσεις. Προσέξτε την υγεία σας στη διάρκεια των πρώτων δεκαπέντε (15) ημερών.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 6

Πολλές και σημαντικές αλλαγές δρομολογούνται στη διάρκεια των πρώτων τριών (3) εβδομάδων του μήνα. Ένα αρκετά απαιτητικό, κουραστικό, έντονα ενεργειακό διάστημα. Γιατί; Διότι θα πρέπει να καταβάλετε δυνατές προσπάθειες προκειμένου να τα καταφέρετε. Αρκετά δύσκολος λοιπόν ο μήνας που οι τάσεις των Αριθμών σας θέλουν να κλείνετε σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις και όχι να ανοίγετε …καινούργιες πληγές! Θα παραμείνετε στο βαθμό που μπορείτε πολύ ψύχραιμοι γιατί κάποιες σχέσεις σας θα επαναπροσδιοριστούν. Το αν θα είναι ερωτικές, εδώ θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο διότι ο ερωτικός τομέας θέλει μεγάλη προσοχή. Εκτός αν από πλευράς σας είστε σίγουροι ότι ήταν θέμα χρόνου να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα μία ερωτική σχέση από τη ζωή σας. Διαφορετικά ούτε καν να προτείνετε ως λύση μία απόσταση διότι μπορεί να εξελιχθεί έως και μόνιμη.

Ο Δεκέμβριος σας αβαντάρει στο δεύτερο δεκαπενθήμερο ώστε να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Οι τελευταίες επτά (7) ημέρες είναι το κατάλληλο διάστημα για επιστροφές χρημάτων όπως δανεικά για παράδειγμα. Με δυο λόγια, είναι ο ενδεδειγμένος μήνας για να διεκδικήσετε όλα όσα σας οφείλονται.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 7

Εξαιρετικός μήνας. Δημιουργικός, ανταποδοτικός, παραγωγικός και σίγουρα πιο τυχερός. Μην διστάσετε λοιπόν να …δράσετε στη διάρκεια των παρακάτω διαστημάτων: από 01/12 έως 12/12 και από 23/12 έως 31/12. Οι Αριθμοί συμμαχούν για να κάνετε αλλαγές και γιατί όχι νέα ξεκινήματα. Θα έχετε άλλωστε σωστή κρίση. Επανεξετάζετε χειρισμούς και αποφάσεις των τελευταίων δύο (2) μηνών. Είστε πιο δημιουργικοί, ευφάνταστοι και ορεξάτοι για εργασία. Καλός μήνας για να προβάλετε την εικόνα σας και το έργο σας αλλά και να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας.

Ο ερωτικός τομέας ευνοείται εξίσου. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε πολύ σημαντικές και ευχάριστες κοινωνικές επαφές ακόμα και στη διάρκεια επαγγελματικών συναντήσεων όπως συνέδρια, σεμινάρια κλπ. ενώ οι δεσμευμένοι μια χαρά ανανεώνετε τη σχέση σας. Μία φιλική συμβουλή, μην αφήνετε οικεία σας πρόσωπα να εμπλέκονται στις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις και αποφάσεις σας. Να εμπιστευτείτε περισσότερο το ένστικτο σας, αυτό είναι και το κλειδί για την επιτυχία σας. Υπόσχομαι να μπείτε με άλλον αέρα στην επόμενη χρονιά. Θα είναι καλύτερη!!!

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 8

Ένας μήνας που υπόσχεται πολλά κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Μήνας ευκαιριών. Πρέπει να τον αξιοποιήσετε! Θα είστε σε θέση να κάνετε νέες και πιο προσοδοφόρες συμφωνίες, οι οποίες θα …ευδοκιμήσουν την επόμενη χρονιά. Εκμεταλλευτείτε τα παρακάτω διαστήματα: από 01/12 έως 09/12 και από 17/12 έως 31/12. Ελεύθεροι επαγγελματίες/ επιχειρηματίες και καλλιτέχνες αξιοποιήστε οπωσδήποτε τις ευνοϊκές τάσεις των Αριθμών από 01/12 έως 07/12, όπου είναι το ιδανικό διάστημα για να προβείτε σε αλλαγές και επενδυτικά ρίσκα. Διαπραγματεύεστε με καλύτερη επικοινωνιακή δεινότητα. Να αναμένετε επιτυχή κατάληξη σε όλα όσα επιδιώκετε. Αφήστε πίσω τις άστοχες επιλογές του Οκτωβρίου μιας και πλέον είστε σε θέση να κάνετε νέα και πιο σταθερά βήματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Η εικόνα σας αποκτά περισσότερο σεβασμό και κύρος λόγω των επιλογών σας.

Διαπρέπετε και στον έρωτα. Ωραίες όψεις για τους αδέσμευτους της κατηγορίας. Ερωτικές γνωριμίες που υπόσχονται πολλά. Κυνηγήστε την τύχη σας από 01/12 έως 07/12 και από 19/12 έως 31/12, έστω και συντηρητικά. Οι δεσμευμένοι ενδέχεται το διάστημα από 14/12 έως 21/12 να βιώσουν μία έντονη αλλά παροδική ένταση στη σχέση τους. Κατ’ άλλα ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που σας ευνοεί.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 9

Οι δυσκολίες για εσάς δεν λένε να τελειώσουν. Να αναμένετε ασταθείς τάσεις που αφορούν στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας το διάστημα από 01/12 έως 21/12. Εκτιμώ όμως, ότι το πιο δύσκολο κομμάτι για την επικοινωνία σας είναι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου. Γι’ αυτό να σκέφτεστε πολύ πριν μιλήσετε ή πάρετε θέσεις σε σοβαρές και απαιτητικές συζητήσεις που αφορούν την επαγγελματική και οικογενειακή σας ζωή. Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με ανθρώπους που γνωρίσατε πρόσφατα. Αναφέρομαι σε γνωριμίες που έλαβαν χώρα το δίμηνο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου.

Τα οικονομικά σας θέλουν πιο συνετή διαχείριση. Ηρεμήστε όμως διότι από τις 22/12 και μετά, η εύνοια των Αριθμώνσας επιτρέπει να τα βάλετε μια χαρά σε σωστή τάξη και σειρά και να μπείτε πιο κατασταλαγμένοι και αποφασισμένοι στην καινούργια χρονιά. Όλοι όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες/ επιχειρηματίες και καλλιτέχνες λόγω της οικονομικής αστάθειας, να είστε περισσότερο εγκρατείς από ότι το συνηθίζατε. Δεν είναι μήνας που ευνοεί τα ρίσκα.

Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι της κατηγορίας μια χαρά θα είναι στη σχέση τους, εκτός κι αν ανήκετε σε διπλό Αριθμό Χαρακτήρα Πεπρωμένου (11, 22 & 33), ότι κι αν προκύψει όμως το ξεπερνάτε επίσης. Οι αδέσμευτοι διατρέχετε τον κίνδυνο να παρασυρθείτε λόγω άκρατου ενθουσιασμού ή παρορμητισμού. Αφήστε λοιπόν την ερωτική σας διάθεση να ανθίσει το επόμενο έτος που αναμένεται να είναι ελπιδοφόρο, αισιόδοξο και πολύ πιο τυχερό.

της Μαρίας Ζώη
Life Mentor
Αριθμολόγος – Ψυχολόγος
Δασκάλα Ευ ζην
Τηλ. γραφείου: 210-4284841
www.mariazoi.gr
Youtube official channels

Με τη δύναμη των αριθμών